Аз направо умрях от смях докато четох една публикация в сподели.инфо
Колко
Казаха ми за една помпичка -едно такова нещо като круша и се ползва като се пъхне в пут**та и се намести вътре, започва да се помпа като тия апаратчета за кръвното. Някоя от вас ползвала ли е? Как се чувства, колко се помпа и т.н. Който знае нека ми отговори тук, щото могат да ми доставят такава, ама е много тайно, да не разберат нашите. Блазни ме да разбера колко може да се подуе. Моля без тъпи коментари.

И попаднах на още един филм на една "12- годишна"..

Аз и приятелката ми сме Кучки лесбийки !
Хора аз съм малка лесбийка на 12 съм вече когато бях на 10 с една приателкса спахме на 1 легло в нас и вечера превключваме програмите и виждаме по телевизора как 3 лесбийки се лижат.Явно приятелката ми се е възбудила и започна да му обарва по путката да разтрива клитора ми започнахме да се целуваме с език да я пипал по леко наболите и ,и остри гърдички , приятелката ми слезе по надолу и започна с устни да лиже малкото ми клиторче аз се тресях от удоволствие държах се за леглото а приятлката ми ме лижеше и с единия си пръст ми бъркаше в дупето беше невероятно за да не остана по назад и аз направих същото на приятелката после отидохме в банята да се изкупем и фр-ката започна да ме лиже а аз не издържах и се изпишках обаче не много а приятелката ми каза давай още и аз се изпиках яко тогава приятелката ми се търкаше по клитора и изживя страхотен оргазъм както казва от тогава се лижем всеки ден и е направо невероятно и двете сме кучки и курви и ако искате и пикли много се харесваме тя е моето гадже вече имаме по малко косъмчета на путките и ни е адски яко искам да подканя вскички момичта да пробват с момичта страхотно е и ако сте пробвали кажете дали ви харесва чао за сега от една курва като мен ще ви разказвам още извратени историй по натетъй !
филлмиии ...