лично.нет

zdraveite az sam na 16 i sam mom4e.predi 2 DENA bqh na lager .
kogato az i edno momi4e ne se zapisahme za ekskurziqta ni ostaviha v hotela .otivam az do tqhnata staq i q pitam dali iska da se porazhodim a tq mi kaza 4e iska da vqza za malko pri neq .
az vlqzoh i tq me celuna . vuzbudih se acki mnogo i po4nah da q subli4am no tq kaza 4e neiska .govorihme edna minuta i az i kazah 4e nqma ni6to strahno i q pitah dali e devstvena .
tq otgovori 4e e i malko q e strah,no se saglasi
be6e adski gotina ,sablqkoh q az i se sablqkoh i men si .
ostanah po bokserki a tq po sutien i pra6ki .hvana me tq za kura mahna mi bokserkite i po4na da go ma4ka sled malko go izvadi i po4na da go lapa .taka se vujbudih 4e zabraih da sloja prezarvativ i q fanah i q otvorih mnou barzo i i tekna kruv ott putkata oba4e bqh tolkova vuzbuden 4e produljih da q eba eba a tq se razrevaa i po4na da se darpa . taka 10 min nqkade q ebah i naprao q razto4ih i tq pripadna .kato q vidqh 4e ne e v suznanie q po4nah v guza i be6ee mnogo qko ebah q ebah q i mi pisna i q izbursah i q oblqkoh i q ostavih da leji v legloto .
kogato gospojite q zavariha q zavedoha v bolnica i stana mnogo lo6o o6te neznam kakvo e stanalo....

DAITE SAVETT MOLQ VI SPE6NO E