.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Тема: МИДАТА

Hybrid View

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз като го прочетох за сефте и се зачудих дали е така... и като го видях в тая тема и се плеснах по челото

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от ******
    Човек мс че ми помогаш ше пробвам някои път , каквото стане , на дали ше е от първия път , но никои не се е научил роден нали ..

господин романтика е уникален!

Град
    В думите на хората ;)
    брато разби ме.....леелелелел.....тая тема ми влиза в любими :P :P

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от *****
    Искам да ви попитам с какво впечетление сте останали към тая зодия.. и ако има някое момиче от зодия водолей моля да сподели.. обича ли да лаже смисал вярна ли е на половинката си и сичко.. би ли излагала някога би ли го допуснала моля ви

Здравейте,съфорумници
    Искам само да си кажа,какво мисля и който иска да си пусне мнението за ситуацията.Имам гадже от 9 месеца,аз определям връзката ни като една нормална тийн-връзка,а той-като любовта от приказките.При нас ролите са обърнати аз съм момчето,на което му е писнало лиготии,а той момичето,което на ден изпрешта тонове СМСна литература (обичам те,слънче,какво равиш,защото ми лепсваш).Ценя милите му жестове,но всичко си има граници,а той е прескочил границата между романтичния мъжкар и жалкия лигьо Задушава ме,иска постоянно да е с мен,ако сме с голяма комммпания се сдухва,ако говоря с някой друг (дори и момиче) пак се сдухва,а бе общо взето,ако не е лигав е сдухан.Постоянно ми ходи по гъза и с удоволствие иска да бъде маниполиран и да изпълнява прищевките ми,на кратко "каквото ти кажеш" безхарактерен и страхлив,което го прави още по-жалак.Не ми разбирайте погрешно,обичам милите момчета,но всяко момиче има нужда от здраво стъпил на земята мъж,който знае какво иска,а не постоянно да държи ръката но плачещото си гадже,да казва "няма страшно" и да си извинява за глупости.Искам свобова,той казва "няма проблем" и се сдухва,ако му кажа,че не ми се излиза с него почва с драмите,писна ми докато сме в компания вместо да се забавлявам с останалите,да се чудя "по дявалите,с кого пак съм говорила,че той се сдуха".Той решава проблемите си с едно легаво "ооо на гоги бебето трябва да се усмихне ,сега ще ходиме на кино с бебето и то ще е щастливо,искаш ли бебе" и докато аз говоря половин час за всичко това с него той накрая изтърсва едно знам и всичко продължава по старо му до следващия път
    Това е от мен,няма да го оставя все ощи,но някой ден няма да ездържа,та мисалта ми беше:Момичета,радвайте се на своите твърди и понякога инатливи гаджета и не ги влудявайте излишно с "аз те обичам повече"
    Грешките са повече от бързанИ, но ......

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от ******
    Това, че тя го върти както си иска трябва да ти говори нещо, като например, че той я обича.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Здравейте Преди време бях писала за 1 момче което е много недостъпно.Накратко с него историята е такава,че той е много сладък,но и много надут.Не съм се опитвала да говоря с него на живо,но сме си писали в скайп и си личеше,че няма особен интерес,но отй се държи така със всички момичета,които го харесват-студено и гадно и общо взето много го харесвам и нищо не мога да направя освен да го забравя и това ме побърква.Другото момче там историята е по-сложна...Миналата година много ме харесваше.Постоянно ходеше след мене,всичко правеше за мене,но аз постоянно го разигравах,правех го на нищо докато накрая му казах окончателно не след 4 месеца да,мне,може би,не съм сигурна,но скоро имахме една случка,където бяхме цял ден заедно и нещо ми стана,просто някви чувства се появиха и не след дълго се появи един купон послучай завършването 30ти юни където всички се натряскаха и той беше там и аз почнах да дрънкам глупости...Питах другите и за него и за другото момче,абе много пянска история,където той разбраа,че иам нещо към него...После му изясних всичко в скайп казах му ,че не е било плод само на пянски изпълнения а наистина иам някфи чувства и той каза,че нищо не може да направи.И с пълносто си право..много съм объркана и в двата случая нищо не мога да направя..
    Е ако имате някакви съветчета ще съм ви благодарна и благодаря на всички дето все пак го прочетоха

Още един бисер на същата тема: Кажете ми какво искам

Здравейте,мъчи ме любовта,раздвоена съм.Или по точно съм с един а искам друг.ПРеди няколко месеца отидохме на басеин и там един приятел се засече с негови приятели.Така целия басеин си го изкарахме заедно.Вечерта едно от момчетата ми намери скайпа,разменихме си телефоните и ми предлагаше да ходим на кафе,басейн,дискотека.Аз си издадих извода,че може да ме харесва,ато какво и аз незнам След няколко дена излезнах с мой приятели в квартала и имаше едно момче,никога не съм му обръщала никакво внимание,но този ден бяхме заедно.Не му обърнах внимание като на момче,само като на фр.В продължение на някокло дена излзиахме на кафе насам натам и беше приятно и почуствах нещо различно а и тогава той ми предложи .Обаче!!! Обаче това момче от басейна имаше рожден ден и покани мен и мойте приятелки от басейна.Аз си казах,че след рождения ден ще разбера какво ще стане.Отодох там с нагласата че с мен и Б (нека да бъде Б) мое да се получи нещо.Малко бях притеснена и си пиинах,а той след това дойде при мен а аз му се облегнах на рамото.След това отидох в другата стая ,стана ми лошо,а с мен беше и най-добтара ми приятелка.Б дойде и я изгони и затвори вратата.Нещо претъъпна в мен.ДОйре и седна до мен.Аз тръгнах да го целувам но той ме отблусна,каза ми че съм пияна,аз му казах че не съм толкова зле и знам кАкво правя и че го харесвам.Започнахме да се целуваме и си спомням,че ми каза,че ако става нещо то ще е когато не сме пили.Цяла вечер бяхме заедно.НА дргъгия ден аз тръгнах с това момче,но след това аз почуствах една болка че съм с Н.ИСках Б.Вчера той ми писа и ми разказа всичко защото аз се правех че не помня нишо.Пита ме дали го харесвам и аз казах да а той си замълча,на моята приятелка каза че е първо не е искал да ме целува но после нещо е станало,Много е объркано ии нз.Просто искахг да си го излея някъде
    Грешките са повече от бързане но ....

Супер фен Аватара на sladkalady
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Оо оо оо оо !!!
    СЛЕДЯ!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Здравейте,
    искам да ми отговорите на един въпрос тъй като съм малко объркана.
    С приятеля ми бяхме заедно 2 години,след което се скарахме и скъсахме..това беше в продължение на 3 месеца
    След това се сдобрихме и вече повече от 1 месец сме заедно!
    Знам,че е малко намотана работата,но като ме попитат колко време ходим незнам какво да отговоря.Предишните месеци считат ли се,раздялата брои ли се или започваме отначало Помогнете
    P.S. Не се заяждам с никой ... просто много м ихареса горенаписаното ..

^^^^

Някои хора бъркат връзката с трудов стаж .....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Та така хора нов съм във форума...Утре съм на среща с момиче а имам малко срамен проблем.Когато се притесня и ми се досира изключително много...А аз се притеснявам много за утре...Стигал съм до там че да взимам Имодиум по 3-4 хапчета само и само да не се насера...Ако някой има подобен проблем моля помогнете ми защото много се притеснявам.

Темата не е ебавка абсолютно сериозна е вапреки притеснението ми...Надявам се да ми погонете,защото се филмирам мн яко...

Град
    Plovdiv`Sity

Здравейте не искам се хваля, но очевидно няма как да не го напрая. Мисля че аз съм осъвремена версия на Дон Жуан, умея да умайвам момичетата но в повечетро случаи и контакта с очите е достатъчен за един сполучлив флирт с цел секс, в което съм мн добър и момичетата просто сами ме свалят но според мен тази роля е на мъжа за това мн рядко прибягвам до това. Аз съм един спортно активен и полово активен мъж който е атлет в леглото с 18 см патка 15 см дебелина, и по твърда от стомана(не е кокал за всяко куче), симпатичен сладак сам, с остър ум, забавен, красив, добър, притежавам качествата да бъда господ, но точно тази моя самовлюбеност ми е проблема тази маниакалност, но при мен хубавото е че поне го осъзнавам не като повечето нарцисисти, иначе ми е мечта да постигна идеала максимума за човешката раса и после да го надградя да докажа че няма таван за човек дадена му свобода. Целта ми е да намеря сладоста на живоа в някое момиче която да е за мен Рая на земята но съм се наситил на момичета (37 гаджета за последната 1 година останалите не сам ги бройкал), и вече почва ми омръзва а раят така и не се вижда, а и ми омръзна да се гаврят с чувствата ми , романтиката е моята сила и моето проклятие не останаха романтични моми4ета объркал съм епохота в която сам се родил в романтизма 6теше да ми е много по добре но уви не съм, вече се замислям дали да не наранявам и аз момичетата... Ако има наранени момичета търсещи сериозни връзки над 17 години мога да им гарантирам милувки по меки от дъжда по сладки от меда и по красиви от пролетта страстни целувки които да ги накарат да разголят душата си а направят ли това всичко останало е божествено като усещане

Е ТВА Е НАЙ-ЯКОТО ПРОСТО

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    при мен беше доста объркано

така получи си се една целувка с език и после след 1 седмица може и по малко момичето ми се разсърди дори тя нямаше чуства към мен геляма к***а но вце пак аз се покефих малко беше прекрасно неуписуемо и едва не припаднах вече може да се каже че не ми дреме за нея

със сигорност няма да го забравя цял живот

начи я пръво искам да кажа, че..
    от личен опит я знам, че га си се залюбил, тега е най-щастливо.
    Беа малък иии се беа залюбил у една девойка. Она одеше без гаще, ама мен си ми беше кеф. Я си я попърчвах секой ден, у лозйетоо, у назе горе у къщо, доле поди магазата, у кръчмата. Абе яко си беме, докато не ни раздели съдбата. Начи един дън си пиех у кръчмата и идва мойта девойка, Джуна се казуваше и ми вика, Паце, я съм болна. И я я питам - от фо си болна ма, па ли си настинала, она вика не... никне ми каа 2-ра п****... викам мааалии, къш, КЪШ, мърш от тука те е** у изрудо. И така, она избега и съга живее с двама, оти 2 п***и, 2 мъжа, но не требе голема логика, аее е*и га.. завчера си намерих друга па съм доволен, накокърджам си я често и си праймо кеф. Малко са я минале цело село и има некоа друга срамна болес, ама и я не съм най-чистио, оти с Джуна се бушехме здраво и без предпазлък... и те така, най-важна е любовта

Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Измислено ама
    Здравейте, аз съм Мандио на 15.хАРЕСВАМ 1 МОМИЧЕ, КОЕТО ИСКАМ да праскам щото има голяма цица, ама 1 път и казах, че я обичам, тя понеже се е ебала с почти всички и айде и аз, отиваме в тях, свършихме си работата обаче баща и ни завари и ония капут вика момче е са ти ибах майката.аз гол гол излизам и бягам към нас.ама 1 глутница кучета ме подгониха и ме нападнаха и 1 ми изяде лявото мадо.Мислите ли че си струва да си изгубя лавото мадо зарад 1 момиче

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Измислено ама
    Здравейте, аз съм Мандио на 15.хАРЕСВАМ 1 МОМИЧЕ, КОЕТО ИСКАМ да праскам щото има голяма цица, ама 1 път и казах, че я обичам, тя понеже се е ебала с почти всички и айде и аз, отиваме в тях, свършихме си работата обаче баща и ни завари и ония капут вика момче е са ти ибах майката.аз гол гол излизам и бягам към нас.ама 1 глутница кучета ме подгониха и ме нападнаха и 1 ми изяде лявото мадо.Мислите ли че си струва да си изгубя лавото мадо зарад 1 момиче
    Авторът на тази тема гледа многооооо филми
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

[quote="totik"]Здравейте не искам се хваля, но очевидно няма как да не го напрая. Мисля че аз съм осъвремена версия на Дон Жуан, умея да умайвам момичетата но в повечетро случаи и контакта с очите е достатъчен за един сполучлив флирт с цел секс, в което съм мн добър и момичетата просто сами ме свалят но според мен тази роля е на мъжа за това мн рядко прибягвам до това. Аз съм един спортно активен и полово активен мъж който е атлет в леглото с 18 см патка 15 см дебелина, и по твърда от стомана(не е кокал за всяко куче), симпатичен сладак сам, с остър ум, забавен, красив, добър, притежавам качествата да бъда господ, но точно тази моя самовлюбеност ми е проблема тази маниакалност, но при мен хубавото е че поне го осъзнавам не като повечето нарцисисти, иначе ми е мечта да постигна идеала максимума за човешката раса и после да го надградя да докажа че няма таван за човек дадена му свобода. Целта ми е да намеря сладоста на живоа в някое момиче която да е за мен Рая на земята но съм се наситил на момичета (37 гаджета за последната 1 година останалите не сам ги бройкал), и вече почва ми омръзва а раят така и не се вижда, а и ми омръзна да се гаврят с чувствата ми , романтиката е моята сила и моето проклятие не останаха романтични моми4ета объркал съм епохота в която сам се родил в романтизма 6теше да ми е много по добре но уви не съм, вече се замислям дали да не наранявам и аз момичетата... Ако има наранени момичета търсещи сериозни връзки над 17 години мога да им гарантирам милувки по меки от дъжда по сладки от меда и по красиви от пролетта страстни целувки които да ги накарат да разголят душата си а направят ли това всичко останало е божествено като усещане
    quote] е това наистина ме очудва.какви хора има обаче
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от Jingles