.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България

Лоша работа ..

Чакай ся и аз да зема да пусна темичка ..

Проблема ми е съвсем дребен и незначителен ама ми тежи на сърцето Беше петък .. даа този петък.Излязох с ''най'' добрата си приятелка и гаджето и [-o< ама на нея взе че и стана лошо и се прибра.Останах сама с него .. сякаш усетих привличане .. казах си на ум харесвам го! .. по стояхме 5-10 минутки и ме изпрати до нас,бях сама ,поканих го да влезе (лоша идея) гледахме филм,смяхме ме се бихме се с възглавници абе забавно беше .. в един момент моите устни бяха до неговите стани неудобно и той си фана пътя какво да правя? да кажа ли на заблудената приятелка? или да забравя случая и да потискам чувствата? ехх .. да ми имате проблемите

Ама че си гадна приятелка.Разбира се,че трябва да и кажеш.То да и кажеш ще стане лошо,да не и кажеш ще стане още по-лошо...

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    ОМГ....... ако ми кажеш с кой акъл си го направила това ще съм ти благодарен

Голям фен Аватара на Dollystar
    Извинявай, ама ти сама си си виновна! Гаджетата на приятелки са забрнена територия!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Говори с него - ако той не и каже и ти не и казвай! .. Ако и кажете ще си помисли кой знае какво .. Излишно е щом не сте правили нищо нередно.

Пази боже от такива приятели като теб толкоз ли те е сърбяла ......... извинявай ако те обидя но за мен значението на думата приятел означава друго

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от spensi
    Пази боже от такива приятели като теб толкоз ли те е сърбяла .........

ее .. то яд да те фане че си споделил няква глупост.. не ме обвинявай де знам,виновна съм и не съм никва приятелка ама понякога и тва става

слушай аз много държа на приятелите и знаеш ли че ако разбере е свършено с приятелството ви ако се познавате от най-ранна възраст и какво за едно момче да изгубиш нея това не мога да разбера

Мега фен Аватара на Mi6inka
    пази Боже от ПРИЯТЕЛИ като теб...и ти смееш да се наречеш приятелка на това момиче.... ?

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0
    аве омг вие добре ли сте бе абе да не ти пука ве прави каквото искаш ако ти го харесваш и тои те харесва повече от настояштото си гадже защо пак да не сте заедно омг направу продалжаваите да се ввиждате и тфа е !!! ТИ или ТЯ
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

Аз мисля, че двамата трябва да отидете при приятелката ти и да й обясните какво се е случило. Вроятността да прекрати взаимоотношенията си и с двама ви, е голяма, но според мен така е по-добре, отколкото тя да живее в илюзията, че има приятел и приятелка...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Абе какво нападате момичето все едно е спало с гаджето на приятелката си бе .. Та те дори не са се и целунали, а вие я изядохте .. Говори първо с момчето какво ще правите! Защото има вероятност ако ти отидеш първа при приятелката си и й кажеш тя да скъса с него, обаче ако той отиде първи и й каже тя ще заебе теб. И при положение, че нищо не сте правили по-добре забравете случката.
    + че щом момчето се е дръпнало и не сте се целунали значи държи на гаджето си .. Ако се бяха целунали тогава щеше да е кофти и ще трябваше да си понесете последствията - да бъдете заебани и двамата.

Първо,ти не си и приятелка,ти си и позната,иска ми се да ти кажа курва,обаче не те познавам и не мога само зареди една постъпка да те нарека така....Кажи и кво е станало и и обясни кво хубаво момче има до себе си,че не е останал да те изчука.А тя трябва да те зареже и да си е с него,щото той го заслужава...айде и ако искаш да имаш истински приятели бъди и ти такава!

Град
    Скитосвам по улиците
    Ммм радвам се,че не си ми приятелка...Супер ужасно си постъпила дори и да не се е стигнало до някой работи..
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

А, момчето с коя глава е мислило?
    Защо само момичето да е виновно?
    Не би ли трябвало, момчето да изпрати гаджето си до тях, след като й е лошо и да се приберат всички. Не, той е останал с нея и на всичкото отгоре бил в тях...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    И сега те е яд че не го опраска а ??! Лоша работа наистина ! Изтървала си супер момент
    Сега и 10 теми да пуснеш - пак няма да го имаш

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ееее от такива приятелки света трябва да се оттърве... Кажи и няма кво да я лъжете...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    кажи й
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    България
    И ко да и кажа ае мацка знаиш ли че почти не си легнах с гаджето ти

Повече от фен
    направила си много долно и лошо нещо
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Да наистина е било ''лоша идея'' да го поканиш.абе станалото станало,ако бях на тебе щях да се правя,че нищо не е станало.Ако питаш мен нещата ще си останат за всички такива,каквито са били да ''злощастния петък''.Прави се на ударена и нито дума на френдката ти.Поне аз така бих сторила на този етап.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Че си сгафила - спор няма, ама и той не е цвете. Така че я по спокойно с обидите към авторката. В случая двамата са "виновни" - тя че го е поканила, той че е влязъл.... Ако изобщо можем да го наречем вина. Вие що разпънахте авторката не разбрах, ами не качихт до нея и въпросния момък?

По темата - отиваш при него и се разбирате. Вариантите са няколко - те са в добри отношения и той ти казва - няма да я зарежа, заради теб. Те не са в добри отношения и той ти казва че ще се разделят заради теб. Те не са в добри отношения и той ти казва че ще се разделят но не иска да е с теб. Във всеки един от случаите ти можеш да се разревеш, или да приемеш нещата спокойно - предлагам ти втория вариант.

Относно казването - предлагам ти да се разберете и никой нищо да не казва. Старай се обаче да не се повтаря. Щото ще има драми и накрая ще се изпокарат и може би ще се разделят. А в такъв момент на момъка изобщо няма да му е до теб. Отделно че вече няма да сте приятелки.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на Aicken
    егати яката приятелка , искам и моита приятелка да има такива приятелки , по възможност повече от 3
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    България
    аре стига де .. егати приятелката ,егати приятелката
    Като някои развалени плочи повтаряте и въртите на едно място ..

Ама няма значение казах и .. не беше най хубавият ми ден
    ама най много ме заболя от думите и .. с горещо олио да ме бяха заляли по-малко щеше да боли и кво !? загубих ценна приятелка и спечелих гадже .. не е добре работата

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    аре стига де .. егати приятелката ,егати приятелката
    Като някои развалени плочи повтаряте и въртите на едно място ..

Ама няма значение казах и .. не беше най хубавият ми ден
    ама най много ме заболя от думите и .. с горещо олио да ме бяха заляли по-малко щеше да боли и кво !? загубих ценна приятелка и спечелих гадже .. не е добре работата
    Човек каквото сам си направи ... никой не може

Сега гледай на теб да не ти стане лошо някой ден и да го оставиш на грижите на някоя твоя приятелка. Навик ще му стане май

Ама кво толкоз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си