Падам !!

Здравейте не искам се хваля, но очевидно няма как да не го напрая. Мисля че аз съм осъвремена версия на Дон Жуан, умея да умайвам момичетата но в повечетро случаи и контакта с очите е достатъчен за един сполучлив флирт с цел секс, в което съм мн добър и момичетата просто сами ме свалят но според мен тази роля е на мъжа за това мн рядко прибягвам до това. Аз съм един спортно активен и полово активен мъж който е атлет в леглото с 18 см патка 15 см дебелина, и по твърда от стомана(не е кокал за всяко куче), симпатичен сладак сам, с остър ум, забавен, красив, добър, притежавам качествата да бъда господ, но точно тази моя самовлюбеност ми е проблема тази маниакалност, но при мен хубавото е че поне го осъзнавам не като повечето нарцисисти, иначе ми е мечта да постигна идеала максимума за човешката раса и после да го надградя да докажа че няма таван за човек дадена му свобода. Целта ми е да намеря сладоста на живоа в някое момиче която да е за мен Рая на земята но съм се наситил на момичета (37 гаджета за последната 1 година останалите не сам ги бройкал), и вече почва ми омръзва а раят така и не се вижда, а и ми омръзна да се гаврят с чувствата ми , романтиката е моята сила и моето проклятие не останаха романтични моми4ета объркал съм епохота в която сам се родил в романтизма 6теше да ми е много по добре но уви не съм, вече се замислям дали да не наранявам и аз момичетата... Ако има наранени момичета търсещи сериозни връзки над 17 години мога да им гарантирам милувки по меки от дъжда по сладки от меда и по красиви от пролетта страстни целувки които да ги накарат да разголят душата си а направят ли това всичко останало е божествено като усещане