- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МИДАТА
Защо пускам темата ?
След всеки изпит в пресата излизат разни ученически ‘бисери’. Това както знаете са уникални тъпотии или безмислици написани в писмените работи и събрани от проверяващите. Тук обаче такава сборна тема няма и за това - ето пускам.
Жалко е такива теми - източник на добро настроение да отиват надолу![]()
Предполагам мод-овете ще ми направят забележка, че заглавието не е описателно но да се замислим все пак.
Ако ви накарат да потърсите бисер - къде ще погледнете първо ? В мида разбира се ! Темата е тук, а не в ‘кофата’ защото идеята ми е тук да се събират ‘бисери’ само от тема ‘любов’. Същата тема има и в раздел ‘секс’.
Пак ще помоля юзърите да не коментират темите тук, а само да ги постват и ако е необходимо да драсват по 1-2 реда за описание...
Хайде да напълним МИДАТА с бисери ! Да се посмеем заедно !!
......
Ето първия 'бисер' на любовна тема:
Идеята на авторката е : леле колко съм хубава - момчетата се избиват за мен а аз се чудя кой да си избера.
.....
Значи аз обикновенно не питам мн мн другите хора,но сега ми се налага да чуя съветите и на хора,които не познавам,тъй като мисля че ще са по обективни.Ситуацията е следната имам си гадже от 7 месеца вече и го обичам безкрайно много,но поради обстоятелствата че той работи и учи в чужбина не се виждаме толкова често през месец за около 2 седмици.През времето което го е нямало няколко момчета са ми казвали че ме харесват и че искат връзка с мен,но съм ги отблъсквала разбира се.Сега обаче се появи едно момче което ме привлича по някакъв начин,с жестовете му ми показва че не съм му безразлична,но аз нямам никакви чувства към това момче просто някакво влечение.Но от няколко дена мисля често за него,даже го сънувах и нзнам какво да правя.Обичам приятеля си и нямам намерение да го зарежа заради никой и нищо на света.Просто нз какво да правя с другото момче и как да му кажа че искам да сме приятели,след като и аз не съм сигурна....
......
да се разплачеш![]()
идеята ми е била да потърся съвет и смятам че този форум е да си помагаме,а не за такива простаци като теб,които няма какво да правят и гледат с кого да се заяждат.Изпаднах в такава ситуация и има много дръги хора,които също са били на мое място.НЕ съм го правила с идеята да казвам че съм велика и че всички са в краката ми.Ако така е прозвучало,е моя грешката,но има хора които ме разбраха и ми помогнаха,и се радвам че има и стабилни хора в тоя форум дето са тук за да помагат,а не за да се подигрват и надсмиват на проблемите на другите...![]()
Ако наистина не те уважавах gLoRiToO нямаше да спестя името ти ама който си е прост .... прост си е ...Първоначално написано от gLoRiToO
![]()
Ае не се карайте и цупете като малки момиченца, м? Темата като по чудо Г/Д ми харесва, но не коментирайте изгъзиците си, просто приемете, че сте lame. ^^ И все пак, 9053680% съм сигурна, че бисерите, които ще бъдат пускани тук, ще бъдат напълно не на място - или някой ще ги е затапил и те ще се опитат да замажат положението, или написаното няма да е нищо странно, просто някой е бил твърде зает да яде банани, та еволюцията го е пропуснала и затва не е разбрал за какво иде реч. (;
Спокойно де... щом си "знаеш коя си" и не те тресе чуждото мнение какво толкова се обясянваш!Първоначално написано от gLoRiToO
![]()
Без коментар:
значи наи- добрата ми приятелка ходи с едно момче което ж момента ми е сусхто най- добър приятел.преди време тои беше луд по мене (ама буквално) и там бяхме тругнали за 2 седмици.. та те ходят нали и тои една вечер тругна да ми бърка в гащите , аз разбирасе не му дадох, но така продължи да иска още близо седмица.накрая аз не издържах и и казах.. сега тя обвинява мен за всичко и само ме обижда(била съм куржа и нз си кфо.. ) много е гадно защото никои не ме разбираспоред вас аз имам ли някаква вина..
![]()
![]()
![]()
![]()
Как да ти го кажа по-меко. Ако не беше врекнала - много малко хора биха те свързали с 'бисер'-а тъй като никъде не съм цитирал името ти.Първоначално написано от gLoRiToO
![]()
Впрочем ако за теб 'голям проблем' е дилемата на чий к*р да седнеш .... чудя се колко ли истински проблема си имала през живота си.![]()
Втори за днес![]()
такаа .. пиша темата , защото всеки ден изникват по 2-3 теми с невъобразимо тъпият въпрос " Как да се целувам с език ? ! " , " Имам гадже , ама не мога да се целувам с език " .. и тем подобни простотии ..
ми никой не е роден научен , не всичко го пише в учебника .. // във 5 клас наща си компанийка излизахме много често ( всички бяхме от класа ;д ) ии всеки ден играехме на шише с целувки с език ;д .. ии там имаше един двама дето горе долу знаят и ние всички по тях .. ии така лека полека му хванахме цакатa ;д .. тая игра на шише се оказа доста добра ;д .. помня идват да ме викат момчетата и момичетата да излизаме и винаги си носеха шише , и отиваме си ние отзад на стълбите , където винаги седим в даскало и почваме да си връткаме шишето и да се целуваме ;д .. голямо лигавене падна ;д , ама пък винаги беше весело ....
Друг път пък вече като станахме 6 клас и по рождените дни като ходехме ( тогава решавахме да се правим на гъзари и да пием водка ;д ) и като се напием , пак с шишето или пък се хванем по двойки и пак почва лигавенето ;дд .. и си беше много забавно , сега тая година като се сещаме и се смеем много ;д , кви сме били идиоти ;д
.. малко се отклоних , ама .. ;д
таа , по темата разрових се и намерих клип , за улеснение на хора , които ще пуснат горепосочените теми в бъдеще .. ето го и него
http://www.videojug.com/film/how-to-...e-passionately
Това беше от мен , лек ден на всички ;д![]()
АхаухУАХУАХУАХаУХаУхаухАУ ХаухУХАуах ТВА МЕ УБИПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Преди около месецреших да пробшам гаджето си (с което хоим от 4 месеца) дали мога да му имам доверие ,,,, бях помолила една фр да му пише и да видя какво ще каже ,,,, наговори много глупости .. след което ме излъга,,, понеже си мислеше че аз не я познавам и вчера той е разбрал кава е истината и ме попита дали е вярно .. аз си признах защото той щеше да разбере все от някаде ... сега той ми е сърдит вчера след като се скарахме ме гушна и ми каза обичам те много ... но още е сърдит ... кажете даите савет как да му се извиня за да ми прости искъм да съм с него и много го обичам![]()
![]()
![]()
осазнавам колко много сгреших и се чувствам много кофти моля помогнете ми
дайте съвет или ми дайте идея как да се извиня
![]()
![]()
![]()
![]()
имам едно на ум и аз му простих щото макар и след малко лъжи накрая си призна ,,, сега ми кажете аз как да му се извиня ,,, има смисал да .... защото найстина момичето което му писа беше много красива и всяко момче ше се полъже ... днеска в 5 ще се видим да говорим а незнам какво да му кажа![]()
доказвал е много пъти че наистина ме обича ... а аз на него каточели не![]()
беше говорил за секс само за веднъж без никво обвързване ,,, и такива неща ... но тях ги изяснихме как да оправа поредната помияя......за другото за много трудно имам доверие на някои много съм била лъгана и много наранявана ... а нащо наистина беше приказка ... трябваше да проверя дали наистина всичко е толкова реално ... с това момче ми беше и цефтето и той винаги ще е скъп за мен .... мисля че много му доверих ... трябваше да проверя .. а сега се чуствам тъпо че се осъмних в него ...![]()
![]()
![]()
права сибоже колко съм глупава
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на всичко съм готова за да управя нещата
![]()
само да знаех как ?!
![]()
Без коментар:
Да, да, и момичето, на което се правех аз беше много красива, специално я избрах от нета, ама моя не се подлъга. Престани да се самообвиняваш. Няма какво толкова ти да му казваш. Сега, ако тръгнеш да му се молиш, защото той се е вързал на шегата, ще сгрешиш. Той нали те обича, как така ще се подлъгва? Та нали любовта е доверие, аз не мога да живея с мисълта, че ако някое момиче е по-красиво от мен приятеля ми ще зейне след нея. Пък и една любов въобще не значи да се харесваме външно, недейте да използвате думи като "Обичам те", ако още не сте го почувствали.
Падам !!
Здравейте не искам се хваля, но очевидно няма как да не го напрая. Мисля че аз съм осъвремена версия на Дон Жуан, умея да умайвам момичетата но в повечетро случаи и контакта с очите е достатъчен за един сполучлив флирт с цел секс, в което съм мн добър и момичетата просто сами ме свалят но според мен тази роля е на мъжа за това мн рядко прибягвам до това. Аз съм един спортно активен и полово активен мъж който е атлет в леглото с 18 см патка 15 см дебелина, и по твърда от стомана(не е кокал за всяко куче), симпатичен сладак сам, с остър ум, забавен, красив, добър, притежавам качествата да бъда господ, но точно тази моя самовлюбеност ми е проблема тази маниакалност, но при мен хубавото е че поне го осъзнавам не като повечето нарцисисти, иначе ми е мечта да постигна идеала максимума за човешката раса и после да го надградя да докажа че няма таван за човек дадена му свобода. Целта ми е да намеря сладоста на живоа в някое момиче която да е за мен Рая на земята но съм се наситил на момичета (37 гаджета за последната 1 година останалите не сам ги бройкал), и вече почва ми омръзва а раят така и не се вижда, а и ми омръзна да се гаврят с чувствата ми , романтиката е моята сила и моето проклятие не останаха романтични моми4ета объркал съм епохота в която сам се родил в романтизма 6теше да ми е много по добре но уви не съм, вече се замислям дали да не наранявам и аз момичетата... Ако има наранени момичета търсещи сериозни връзки над 17 години мога да им гарантирам милувки по меки от дъжда по сладки от меда и по красиви от пролетта страстни целувки които да ги накарат да разголят душата си а направят ли това всичко останало е божествено като усещане
Точно щях да поствам последното![]()
![]()
Дръж се за масата-не падай![]()
Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
Daddy's here to hold ya through the night
It may seem a little crazy, pretty baby
But i promise momma's gon' be alright
Първоначално написано от NeZaPoznat
олеле..ама не е смешно..
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Втората оферта във форума:
Офертата е за дами от София. Ако има господа - също нека заповядат.
Годините нямат значение.
Каква е идеята - приятно изкарано време и за двете страни. При съвпадане на характери и интереси може и нещо повече.
Какво осигурявам - готино настроение + пич от класа.
Какво очаквам - усмивки и желание за добре прекарано време.
Какво да очаквате от мен - всичко
Как да се свържете с мен - в темата или на ЛС.
Имам достатъчно постове за да прецените що за човек съм. Снимки съм предоставил.
За шефовете - това не е обява за запознанства. Не предоставям лични данни и не искам такива. Моля да не пипате темата![]()
Yess![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами значи явно съм луда сметнете ме за такава ама не ми дреме по- весело е да си кретен Добре сега по темата: момчетата на моята възраст ме отвръщават.... падам си само по баткуфци мамка му .... май никога няма да си фана гадже ..... няма момче над 15 дет да се навие на такъф мъник като мен казват ми да забраа големите и да си харесам некой на мойта тъпа 13 годишна възраст... щото по-големите няма да се навият ... МИ НЯМА МНОО ЯСНО КАТО НЕ СЪМ РОДЕНА ПРЕДИ ТЪПИЯ МИ БРАТ той си е хепи сега на 19 а.... само дето напоследък май не му се удава с мацките нека му е хелп хораааа как да забия някой баткууууу??!?!?!?! илиии.... как да изтърпя толко мноо време (години,векове,хилядолетия) за да фана пичоветее а не олигофреняците на мойта възраст толко са смотани.... тея от моя клас се грозни откаченяци... обречена съм да въздишам по по-големите и да псувам шибаните момчета на мойта възраст... не се обиждайте 13 годишни момчета ама в мойто даскало и в моя квартал един свестен 13 годишен няма
мноо тенкс... то маййй верно момчетата само за тфа мислът.... обаче нз.... оф абеее...... нещо се оплетох са се замислих тъпия ми брат (19) всъщност никога не е казвал на на някоя обичам те... ( или поне така си мисла ...) ебаси о.О сички ли са такива курвари...
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
добре ве доктор HOUSE бахти пича![]()
![]()
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
тоя романтика искам просто да го видя на живо да му изкрива бритона от млатене
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
а ти си такъв ,доколкото разбирам или?!...![]()
Ако е така-браво,получава се-темата не е за изпускане
![]()
![]()
Разбира се, че има такива моменти. Виж ми постовете - ако ме избива на майтап - значи съм е*ал скоро. Ако се заяждам - значи не съм .... скоро.Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
![]()
Ама аз поне си признавам![]()
![]()
Между другото един съвет към всички момичета - ако се правите на недостъпна и си държите гаджето на сухо - има много голяма вероятност да ви посини фара отколкото ако го правите редовно....![]()
Личен опит !!
![]()
![]()
Вие решете
![]()