.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мечта, а?
    Ами да видимм...

1.Огромна библиотека, миришеща на ... библиотека.
    2.Учители, които не гледат как да те прецакат, а ти помагат.
    3.Подземие, в което се намира химията и , естествено, лудата химичка.
    4.Поляна, дръвчета, цветенца, птички пеят и т.н.
    5. Стол, шкафчета, някакви забутани стаички, за които само аз знам,табло , на което да окачваш каквото си искаш....

Изобщо: училище МЕЧТА.

Цитирай Първоначално написано от KnucklesTheEchidna
    Мечта, а?
    Ами да видимм...

1.Огромна библиотека, миришеща на ... библиотека.
    2.Учители, които не гледат как да те прецакат, а ти помагат.
    3.Подземие, в което се намира химията и , естествено, лудата химичка.
    4.Поляна, дръвчета, цветенца, птички пеят и т.н.
    5. Стол, шкафчета, някакви забутани стаички, за които само аз знам,табло , на което да окачваш каквото си искаш....

Изобщо: училище МЕЧТА.
    .
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Искам да ме скъсват да уча полезни и интересни неща,които ще съм сигурна че ще ми потрябват в бъдеще.Да се учим да дискутираме и спорим постоянно,да се изслушваме.На учителя да не се гледа като враг,а като посредник,помощник.Пред училището ми да има огромна поляна,на която да си почиваме.Искам да е почти стъклено и да се вижда как припкаме из коридорите баси якото :Д. И не на последно място искам една огромна библютека.

П.П Очаквам естествено коментари от рода:"ти си ултра зле." Whatever..
    +1111 Само че искам да сме от 09,00
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

САМО Пънкари,рокери,метъли ... !Без ник'ви кифли!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от GD95
    САМО Пънкари,рокери,метъли ... !Без ник'ви кифли!

Красива мечта!!!
    Ъмм, да, ОГРОМНА библиотека, където да прекарваме свободните часове.
    Да можем да избираме какво да учим /както е във висшето/.
    Да има хубав, евтин стол за учениците САМО от определеното училище.
    Хубав двор. Много поддържан, с пейки и зеленина.
    УНИФОРМИ!
    В междучасията по радио уредбата да звучи готина музика /НЕ ЧАЛГА!/.
    Оценяването да се промени - за всеки индивидуално.
    Хубав салон за физическото.
    Готина и свежа атмосфера в стаите.
    Пушенето ЗАБРАНЕНО!!!

/ УАСГ /

1.Учители,които да оценяват обективно и напълно реално знанията на учениците.
    2.Да не ни пренатоварват с домашни.
    3.Да се провеждат извънкласни занимания.
    4.Да има огромна и хубава билиотека. =D>
    5.Да има и хубав стол с вкусни неща,защото не знам как е във вашия,но в нашето училище беше под всякаква критика.
    6.Да има огромен двор с Баскетболно ,футболно и всякакви други игрища.
    7.Дворът да не е мръсен.Представям си го-зелееен със сладки цветенца и пейки.
    8.Да има голям салон за физкултура и да не е разбирайкан.
    9.Да има просторни коридори.
    10.Да нямаме прекалено много часове.
    11.Да има огромно таблооо,на което можем да си лепим каквото искамее.
    12.Не искам да има униформи,а просто нещо,с което да показваме от кое училище сме-значки например..абе всичко,което е красиво,а не от ония буклуци.
    13.Директорката да не е пача.
    14.Просто една приятна обстановка за работа.
    В училището трябва да се УЧИ,а не да се ходи,за да си покажеш новата придобивка.

Град
    с.Търкулни Буркан
    Училище мечта = Електро Варна

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Искам да ме скъсват да уча полезни и интересни неща,които ще съм сигурна че ще ми потрябват в бъдеще.Да се учим да дискутираме и спорим постоянно,да се изслушваме.На учителя да не се гледа като враг,а като посредник,помощник.Пред училището ми да има огромна поляна,на която да си почиваме.Искам да е почти стъклено и да се вижда как припкаме из коридорите баси якото :Д. И не на последно място искам една огромна библютека.

П.П Очаквам естествено коментари от рода:"ти си ултра зле." Whatever..
    Е пък на мен ми харесва като добавим и един свръх готин басейн, интилигентни и красиви момчета и всискателни, но същевременно забавни учители, а и нека има униформи, обаче и якета, и обувки, и чорапи, и физкултурни екипи да има към основната униформа
    Don't worry, be happy!

Град
    varna
    ддз може би такова където материалната база е на отлично ниво а обучението да се извършва с повече учители и по малко ученици тоест на няколко ученици един учител.така възприемането ще е по добре.и естествено мн практика и извънкласна дейност
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

още някой?

Град
    Los Angeles
    Моето училище мечта няма нищо общо с българските,по-скоро с американските.
    1.Самото училище отвън да е приветливо и да ти е хубаво да влизаш в него.
    2.Класните стаи да са просторни.По география да има всякакви карти(но не изпокъсани и надраскани,а гланцирани) и глобуси.По биология всякакви макети на животни и хора,карти на животни.По химия да си правим опити (и да ни дават престилки и очила ),да има на всеки чин колби и всякакви разтвори.И по физика да си пратим експерименти.По история картите също да са хубави.Трябва като влезнеш в един кабинет и веднага да разбереш по какво е,от самата атмосфера вътре.
    3.Да има пиеси,в които да участваме.
    4.Да има отбор по някакъв спорт(за момчетата) и мажоретки
    5.Двора на училището да е адски голям,с много полянки и дървета,където да можеш да се излегнеш през някой свободен и да почетеш.Да има хубави пейки.И много бих се зарадвала ако има и някакво малко езерце.
    6.Около училището да няма нищо освен дървета и полянки.
    7.Да идва да ни взема жълтото автобусче
    8.Да няма противните лафки,а стол с всякакви вкусотии
    9.Да си имаме шкафчета.
    10.Учебницете да са написани по увлекателен начи и да са с гланцирани листи и дебели корици.
    11.Учителите да са яки и забавни,не някакви дърти злобари.Да е весело в часа,да обясняват уроците хубаво.
    12.Стаите да са с хубави чинове.Тези които са за 1 човек са ми много симпатични.С хубави дъски,хубав паркет,боядисани стени в приятен цвят и щори.
    13.Да има супер огромна библиотека със запазени книги и много маси,където ще можеш да седнеш и да прочетеш/препишеш нещо.
    14.Тоалетните да миришат приятно,мивките да са хубави и да има огледала,както и някое друго диванче.
    15.Да ходим с наистина хубави униформи
    16.Училището да си има вестник
    Има и още неща,но в момента не мога да се сетя

+1 това е и моето училище мечта !!
    Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.

Хогуортс!

Дворът да е поддържан, без изпочупени пейки, с подрязана и чиста трева и храсти.
    Да има много извънкласни дейности, в който всеки да може да се включи.
    Просторна, широка библиотека.
    Здрави чинове, столове, карти.
    Добре оборудвани кабинети по природните науки.
    Столова, където освен мазни баници, се предлагат плодове, топла и китайска храна.
    Коридорите да са чисти и широки.
    Училищен автобус.
    Да има училищен съветник, който наистина да помага на учениците в избора на по-нататъшно образование.
    Добре направени униформи- не само добре изглеждащи, но и от качествени платове.
    Добре направени учебници- разбираеми, също така с подобрено оформление.
    Училището да има отбори по основните спортове- футбол, баскетбол, тенис,волейбол- които наистина да взимат участие в първенства между училищата.
    Задължителни допълнителни курсове по предметите за изоставащите ученици, където не ги третират като малоумни.
    Редовни училищни събития- концерти, пиеси, карнавали, балове.

Сигурно пропускам нещо...
    Тhe Hell is coming!

Senior Member Фен Аватара на estellle
    Град
    СоФиЯя .. !
    - Предмети по избор
    - Общежития..където могат да се правят купони и не важи закона за часа
    - НЕ миришещи тоалетни,в които да ти е кеф да стоиш
    - по-късна смяна
    - тестове когато пожелаеш и по квото искаш
    - винаги да можеш да се бориш за оценката,която искаш,независимо дали свършваме даскало или не
    - КРАЙ на интригите..клюките и завистта..
    - цялото даскало да е единно и да не се дели както ставаше в мойто примерно,още повече в класа ...
    - басейни .. хубави градини .. вътрешен паркинг за колите
    Колкото повече,толкова повече )

Супер фен Аватара на bloodymirror

УЧИЛИЩЕТО ‘’ МЕЧТА ’’

Ето едно есе,написано от мене,дано да Ви е от полза и да ви е интересно да го прочетете..

УЧИЛИЩЕТО ‘’ МЕЧТА ’’
    Написано от : Юлия Димитрова.

Всеки човек,всяко дете има различна представа за хубавото,качественото и разбира се за полезното.За съжаление обаче,мнозина разбират това,когато вече е късно.Да си дойдем на думата за училището ‘’ МЕЧТА’’ . Много от децата не си дават сметка колко е важно да направят правилният избор,защото от него зависи целият им живот. Познавам хора,които си наумяват да влезнат в едно дадено училие,заради чути коментари за него,колко е добро,на колко много неща може да ги научи... – НЕ !
    Бъдещи седмокласници,изборът на вашата гимназия е само ваш ! Естествено,всеки има право да си каже мнението за някоя гимназия,но вие не му се доверявайте до такава степен,че да се откажете от нещо и да се насочите към съвсем различно.Консултирайте се с ученици от училието,в което смятате да кандидатствате. Изберете сами с какво искате да се занимавате занапред,заото понякога приятелския съвет може да е погрешен и вие да останете прецаканият. Изберете гимназията,в която смятате,че е можете да влезнете и ,че е ви предоставя удоволствие да учите и занимавате с дадената специалност. Друг много важен детайл е наркоманията,насилието и проституцията. Това да не ви тревожи. Във всяко училище децата и големите са склонни към това,но вие можете да не станете такива,всичко зависи от това,в каква компания си попаднал,трябва да се внимава с това,особено ако са ви приели в гимназия с кандидатстване след 7ми клас. Просто е – изберете от самото начало компанията си,разберете дали са пушачи и дали са наркомани. Хубаво е, за да опазите доброто име на училието ви,да съобщите на директорът/ката .. стига да са сериозни и това, което ви тревожи,тях да ги интересува.
    Това беше от мен,дано съм Ви била полезна !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си