- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска
Искам да ви попитам какво правите докато чакате да ви пораснат космите за да отидете на кола маска?Аз не мога да ги изтрая и или ги бръсна или с епилатор.Ама положението става мн тежко защото кожата ми е адски чувствителна и от епилатор,бръснач цялата ставам в петна...
А докато при кола маската не ми се получават.![]()
Та как изтраивате примерно 3,4 седмици с наболи косъмчета.
А гаджетата ви не ви ли правят забележка?![]()
с дълги дънки и без секс![]()
Едит:с депилатоар не става ли ?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Оо тва повече не си го слагам никъде.Купих си на Елеа или нещо такова беше и на следващата сутрин краката ми бяха целите на червени петна все 1 са ме горели с горелка.Първоначално написано от tonie__
![]()
Домашна кола маска не е за мен докато се наканя да дръпна безмилостно ще мине едно денонощие.![]()
^ познато![]()
иначе махаш всеки ден 3-4 дни с самобръсначка и те след няколко дни ще станат като горичка и отиваш![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Искам да попитам в студената кола маска на Джанкар има ли си ленти или трябва да си купиш?![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Трябва да си купиш,или от стар чаршаф или едни ролки има струват около 40 кинта ама за 1 година стига.Първоначално написано от joannalof