- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бихте ли го направили на 11
малкият мi брат все ме занимаа и ми се хвали че имал приятелка и много се обичкали и се чуда някои би ли го напраил на 11
Защо да не го напрай?!Днешното поколение и на 8 ще почнат да го праят.Не че съм много голяма,ама по-добре му обясни,че не трябва да го прай.![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Абе едни вафли да сте виждали ??![]()
Шо стана пак![]()
Не на тази възраст не сте нито емоционално, нито физически зрели. Карайте на мастурбиране, ако толкова ви пере хормона
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Изядох гиВафлите де.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
не си изял вафлите бе при мене са![]()
![]()
![]()
днешното поколение се размножава и на 8 що не... :![]()
Просто аз
Абе на мене някой ми сви шоколада![]()
а на мене пуканките![]()
![]()
не търси шоколада при мен е на сигурно място (в коремчето)
Ама аз си го искамТрябва ми за утре
за изпита
![]()
аз мисля още в 1ви клас (най-късно)...днешното поколение се размножава и на 8 що не...![]()
когато бях на 11 най-малко съм мислела за секс![]()
а момчетата от малки си ги имат тея наченки на сексуално желание но аз лично не бих го направила но отдавна минах 11 години
иначе сегашното поколение определено би почнало и от по рано
![]()
не узрели на мозък а секс искат да правят-нямам думи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Шантава работа...Вече сме говорили мноооого много по тази тема и не мисля,че има какво да се добави.Всичко що е под 14-15 за мен е неприемливо и точка!...![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Абе тая история с малкият брат ... Както и да е!Първоначално написано от damastaa123
Не не е нормално да правиш секс на 11 години.
Ехх ехх и вие се учудвате. Тук в Англия се говореше 1 месец сигурно, за момиче кадето роди на 8 а бащата беше на 13 .. а приличаше на 6 годишен пиклЬО![]()
БТВ аз на 11 не знаех какво е секс![]()
![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Ае,никът т ими е мн познат.Имам един фр дет тъй се пише в скайп и в impulse и да ти кажа май ти си на 11 и се чудиш кфо мислят другите.Щот ако сестра ми кат стане на 11 ме пита такова нещо,такъф шамар ще изяде просто ще разбере кога е време за секс и кога не!![]()
П.С.-Sorry,ако бъркам.Може и да беше нещо различно.![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Брат ти може ли изобщо да прави секс,та той няма(сигурно) още развита сперма.
аз съм на 11 и не се заглеждам дори по момичета.и по момчета не се заглеждам![]()
^ Спокойно пич, и аз като бях като тебе бях така... след 1-2 години ще е различно...
По темата: Мнооого е малък. А и ми се струва че "връзката му" не е много "здрава". Сигурно си пишат само по скайпа![]()
Трудно може си представи човек двама на 11 да се перат![]()