- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотата
Моля ви....моля ви....кажете ми как преодолявате разделите си ;( Ще се побъркам....живота ми е ад ;( Бяхме заедно над 2 години....всеки божи ден...без никакво прекъсване......сега направо съм рухнала. Не се чувствах добре с него......но без него е ад ;(
Помогнете ми ;(
Първоначално написано от ™G-Baby™
Мисля, че за всеки човек е различно. Най-важното е ти самата да го искаш и да търсиш отговорите в себе си. Всеки сам намира пътя по който да се излекува и раните му да зараснат. Може би е прекалено рано за да искаш напълно да забравиш за това, постепенно нещата ще се нареждат. Важното е да се вгледаш вътре в себе си и да си прецениш кое би ти помогнало, а щом го откриеш не се страхувай да го направиш![]()
Много съжалявам за теб, но щом не ти е било добре с него - си взела правилното решение... Трудно ще е, но с всеки изминал ден ще започне да ти поолеква!
След като не си се чувствала добре с него няма смисъл да страдаш ... даваш напред и това е ... няма да е последния ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хора аз съм момче преди няколко дни скъсах с приателката си и съм съкрушен...приателите ми са казвали че съм чъвствителен ама незнаех че наистина си личи толко много липсва ми адски много и аз също се чувствам като в ад без нея ... адски гадно е ... ; не го пожелавам на никои макар че няма човек,който да не го е изпитал
хилъри го каза най-точно..нито е първия,нито последния мъж в живота ти...само за добро може да е всичкоПървоначално написано от Hilary_
![]()
не знам какво друго да кажа освен, че живота продължава.
на всеки се случва..
първите дни ще е кофти, мхм, все пак това са 2 години, но с времето нещата стават по-леки. : ) няма да е последния. ;p
^ Не продължава , никога не продължава !!
Както когато паднеш и си удариш крачето , потече кръв , а мама казва 'Ще ти мине' , минава , ама не ! Белега завинаги остава ..
Как ги преодолявам ли - с още по - голяма и силна любов , обаче този път не ми се получи.. След тези 2 години в който бяхме заедно , нищо не е същото. Не намерих друг. Не намерих някой в който да се гушна , еднолични връзки , за седмица - две !
Нищо не е същото , търся го , но не го намирам .. Искам го , а го мразя .. Обичам го , но няма да е същото , не мога да съм с него .. А толкова е страшно да си сам , да си самотен![]()
Повярвай ми , знам какво ти е ..Страшно съжалявам , че трябва да го изпиташ , ще те разочаровам , но никога няма да го преглътнеш .. Винаги когато ти е тъжно за него ще си спомняш .. И само времето и Бог може от тази мъка да ни избави .. Някой ден ..
(hug)
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
айде стига сте преигравали... свикнете, че живота е гаден, замислете се за глада в Сомалия и ще видите, че има и по-гадни неща от това, че някой пън ви е зарязал... лигави се на макс, не мисли за него и готово... знам, че звучи лесно и колко трудно е да се направи, ама постарай се!
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от Re5peC7
Ако ти не го искаш и не се опитваш да го преодолееш, а стоиш и се измъчваш и се САМОСЪЖАЛЯВАШ нищо няма да излезе
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
с пиенье
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Хем боли хем сърби а ??! Ако с такъв проблем не можеш да се справиш как ли ще се чувстваш когато трябва да се грижиш сама за себе си ?!Първоначално написано от BeBsItO
![]()
Мило момиче !! Като гледам какво пишеш .... предполагам, че изглеждаш по същия начин. Е как да си намериш друг при положение, че си вечено намусена и тъжна ??!Първоначално написано от sladkish_14
^ Не съм вечно тъжна и намусена ..![]()
Несъм на мнение ,че е единствен .. Той не бе единствената ми сериозна връзка , имала съм и други връзки по 1-2г .. Но тази беше истинската , онази без която не можеш .. Колкото до по горните постове - еми може и по - гадни неща да има , но на този етап не ги виждам .. Затова , чееее не ми говорете , всеки си знае какво изживява и всеки го прави по различен начин ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ако сравняваш всяко 2ро момче с него .. нормално !Животът не свършва с тва че сте скъсали с някого , та той тепърва ни предстои , ще имаме толкова много връзки и толкова много раздели .. и все някога ще се появи точното момче , това което ще ни разбира , това което ще ни допълва .. затова няма смисъл да се отчайвате !Първоначално написано от sladkish_14
Actions speaks louder then words .. >.<
Fail. Рядко остават белези на "крачето". Трябва да е доста дълбока раната, че да остане.Както когато паднеш и си удариш крачето , потече кръв , а мама казва 'Ще ти мине' , минава , ама не ! Белега завинаги остава ..
А за самотата.... Че к'во лошо има в нея? И защо след раздяла изобщо трябва да има самота.. Много сте ми интересни -__-
бате, падал съм на дебела стъклария преди около 10 години, е още ми седи белега... същото би трябвало да е и с любовта - колкото повече обичаш някого, толкова повече те боли при раздялата и ти остават хубавите спомени... и следващите няколко неуспешни (естествено) връзки, ти правиш сравнения на човека до теб, с човека, с който си се разделил... което пък е адски идиотско, защото от човек до човек има разлика и, колкото и да се стараят някои, не могат да позьорстват изцялоколкото до самотата... пак ше пиша и пак ше е едно и също - лиготията е най-сигурния антидепресант!