.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Самотата

Град
    TAM KADETO OBI4AM

Самотата

Моля ви....моля ви....кажете ми как преодолявате разделите си ;( Ще се побъркам....живота ми е ад ;( Бяхме заедно над 2 години....всеки божи ден...без никакво прекъсване......сега направо съм рухнала. Не се чувствах добре с него......но без него е ад ;(

Помогнете ми ;(
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мисля, че за всеки човек е различно. Най-важното е ти самата да го искаш и да търсиш отговорите в себе си. Всеки сам намира пътя по който да се излекува и раните му да зараснат. Може би е прекалено рано за да искаш напълно да забравиш за това, постепенно нещата ще се нареждат. Важното е да се вгледаш вътре в себе си и да си прецениш кое би ти помогнало, а щом го откриеш не се страхувай да го направиш

Голям фен Аватара на RaZzer
    Много съжалявам за теб, но щом не ти е било добре с него - си взела правилното решение... Трудно ще е, но с всеки изминал ден ще започне да ти поолеква!

Мега фен Аватара на Hilary_
    След като не си се чувствала добре с него няма смисъл да страдаш ... даваш напред и това е ... няма да е последния ...

хора аз съм момче преди няколко дни скъсах с приателката си и съм съкрушен...приателите ми са казвали че съм чъвствителен ама незнаех че наистина си личи толко много липсва ми адски много и аз също се чувствам като в ад без нея ... адски гадно е ... ; не го пожелавам на никои макар че няма човек,който да не го е изпитал

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    След като не си се чувствала добре с него няма смисъл да страдаш ... даваш напред и това е ... няма да е последния ...
    хилъри го каза най-точно..нито е първия,нито последния мъж в живота ти...само за добро може да е всичко

не знам какво друго да кажа освен, че живота продължава.
    на всеки се случва..
    първите дни ще е кофти, мхм, все пак това са 2 години, но с времето нещата стават по-леки. : ) няма да е последния. ;p

^ Не продължава , никога не продължава !!
    Както когато паднеш и си удариш крачето , потече кръв , а мама казва 'Ще ти мине' , минава , ама не ! Белега завинаги остава ..
    Как ги преодолявам ли - с още по - голяма и силна любов , обаче този път не ми се получи .. След тези 2 години в който бяхме заедно , нищо не е същото. Не намерих друг. Не намерих някой в който да се гушна , еднолични връзки , за седмица - две !
    Нищо не е същото , търся го , но не го намирам .. Искам го , а го мразя .. Обичам го , но няма да е същото , не мога да съм с него .. А толкова е страшно да си сам , да си самотен
    Повярвай ми , знам какво ти е .. Страшно съжалявам , че трябва да го изпиташ , ще те разочаровам , но никога няма да го преглътнеш .. Винаги когато ти е тъжно за него ще си спомняш .. И само времето и Бог може от тази мъка да ни избави .. Някой ден .. (hug)

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    айде стига сте преигравали... свикнете, че живота е гаден, замислете се за глада в Сомалия и ще видите, че има и по-гадни неща от това, че някой пън ви е зарязал... лигави се на макс, не мисли за него и готово... знам, че звучи лесно и колко трудно е да се направи, ама постарай се!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Мисля, че за всеки човек е различно. Най-важното е ти самата да го искаш и да търсиш отговорите в себе си. Всеки сам намира пътя по който да се излекува и раните му да зараснат. Може би е прекалено рано за да искаш напълно да забравиш за това, постепенно нещата ще се нареждат. Важното е да се вгледаш вътре в себе си и да си прецениш кое би ти помогнало, а щом го откриеш не се страхувай да го направиш
    Напълно съм съгласна Ако ти не го искаш и не се опитваш да го преодолееш, а стоиш и се измъчваш и се САМОСЪЖАЛЯВАШ нищо няма да излезе
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Честно ли? Никога не се впрягам.. Всеки път си викам "Е, какво пък.. на 15 съм, животът е пред мен" Но може би е защото все още не съм срещнала голямата ми любов

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на Aicken
    с пиенье
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Самотата

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Моля ви....моля ви....кажете ми как преодолявате разделите си ;( Ще се побъркам....живота ми е ад ;( Бяхме заедно над 2 години....всеки божи ден...без никакво прекъсване......сега направо съм рухнала. Не се чувствах добре с него......но без него е ад ;(

Помогнете ми ;(
    Хем боли хем сърби а ??! Ако с такъв проблем не можеш да се справиш как ли ще се чувстваш когато трябва да се грижиш сама за себе си ?!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Както когато паднеш и си удариш крачето , потече кръв , а мама казва 'Ще ти мине' , минава , ама не ! Белега завинаги остава ..
    Как ги преодолявам ли - с още по - голяма и силна любов , обаче този път не ми се получи .. След тези 2 години в който бяхме заедно , нищо не е същото. Не намерих друг. Не намерих някой в който да се гушна , еднолични връзки , за седмица - две !
    Нищо не е същото , търся го , но не го намирам .. Искам го , а го мразя .. Обичам го , но няма да е същото , не мога да съм с него .. А толкова е страшно да си сам , да си самотен
    Повярвай ми , знам какво ти е .. Страшно съжалявам , че трябва да го изпиташ , ще те разочаровам , но никога няма да го преглътнеш .. Винаги когато ти е тъжно за него ще си спомняш .. И само времето и Бог може от тази мъка да ни избави .. Някой ден .. (hug)
    Мило момиче !! Като гледам какво пишеш .... предполагам, че изглеждаш по същия начин. Е как да си намериш друг при положение, че си вечено намусена и тъжна ??!

^ Не съм вечно тъжна и намусена ..
    Несъм на мнение ,че е единствен .. Той не бе единствената ми сериозна връзка , имала съм и други връзки по 1-2г .. Но тази беше истинската , онази без която не можеш .. Колкото до по горните постове - еми може и по - гадни неща да има , но на този етап не ги виждам .. Затова , чееее не ми говорете , всеки си знае какво изживява и всеки го прави по различен начин ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    < 33
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    ако сравняваш всяко 2ро момче с него .. нормално !Животът не свършва с тва че сте скъсали с някого , та той тепърва ни предстои , ще имаме толкова много връзки и толкова много раздели .. и все някога ще се появи точното момче , това което ще ни разбира , това което ще ни допълва .. затова няма смисъл да се отчайвате !
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    asfasfasfasfasfas
    Fail. Рядко остават белези на "крачето". Трябва да е доста дълбока раната, че да остане.

А за самотата.... Че к'во лошо има в нея? И защо след раздяла изобщо трябва да има самота.. Много сте ми интересни -__-

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    бате, падал съм на дебела стъклария преди около 10 години, е още ми седи белега... същото би трябвало да е и с любовта - колкото повече обичаш някого, толкова повече те боли при раздялата и ти остават хубавите спомени... и следващите няколко неуспешни (естествено) връзки, ти правиш сравнения на човека до теб, с човека, с който си се разделил... което пък е адски идиотско, защото от човек до човек има разлика и, колкото и да се стараят някои, не могат да позьорстват изцяло колкото до самотата... пак ше пиша и пак ше е едно и също - лиготията е най-сигурния антидепресант!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си