такааа става дума за стоки на ROXY ..къде има магазини,може също да давате инфо за цени,мнения и също така някой друг pic![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Аз да нямам ясновидски способности, че да знам от кой град си?
Fall down seven times..
Stand up eight.
we give it all.
за град не виждам да съм уточнявала..като няма какво да кажеш защо иэобщо пишеш ???
за град не виждам да съм уточнявала..като няма какво да кажеш защо иэобщо пишеш ???
Ами аз много обичам тази марка. Имам много неща ама не ми се снимат. Главно си поръчвам от САЩ. Там са с пъти по-евтини стоките. Последно една чанта за 10 долара и блузка за 7![]()
ЦУМ
hottie, сайт може ли да дадеш?
Иначе в подлеза на ндк-а има..там, където е базарчето. Свиваш в дясно и вървиш, докато не стигнеш един магазин накичен с имитацийки на фред пери. Имаше някакви женски неща на рокси.
What you give is what you get!
1.Благодаря на всички,които изказват адекватно мнение
2.Това с поръчката наистина е на далавера..Не се бях сетила досега
... Давайте и снимки![]()
Всъщност имам една много близка приятелка там и с нея имаме еднакъв вкус и сме еднакъв размер. Така, че тя като види нещо готино ми го купува(ако не го одобря си го пази за себе си, но това се е случвало само веднъж) и като насъбере неща ми ги праща с колет или по някой. Горе-долу веднъж на 4-5 месеца. Не само Roxy разибра се, но от тази марка редовно, защото там нещата са си направо жълсти стотинкиПървоначално написано от Decu
Както и american eagle, abercrombie, Levi's....
Ясно...жалко.![]()
What you give is what you get!
eastbay.com май имаха неща на roxy пък и сега долара е 1.4![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
и аз съм доволна от дрешките на Roxy , но ми е развлен апарата и не мога да снимам![]()
Push me and then just touch me so i can get my satisfaction .
Ми аз донесох два пъти по два куфара от Щатите, но тук не са ми по джоба. Иначе са адски свежи дрешки , а и са качествени. Тези които ги домъкнах преди години още си ги нося и дори не са избелели...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Супер качествени са. Имам едни кецки на 4 години, не са мръднали. Но тук е толкова скъпо, че ... като си представя какво е в САЩ никога не бих дала 60-80 кинта за блузка.
hottie,чак толкова скъпи ли са тукмай ще ми дойде по на сметка да си ги поръчам...
Ами горе-долу по толкова, да. Поне аз за толкова бях гледала. Абе скъпо си е. Както всички останали стоки на подобни дрехи тип Ripcurl, protest..
е днес случайно обикалях и се натъкнах на тениски на ROXY по 6 лв...Имаше и по 15...За голямо учудване в съседен магаэин набарах и рокля за 18 лв... Явно треа се гледа![]()
дай линк към сайта ако може ....Първоначално написано от hottie
When you can live forever, what do you live for?
не мисля че са истински смисъл виждала съм много китайски боклуци уж рокси за по 5 леваПървоначално написано от xHARDCANDYx
![]()
![]()
When you can live forever, what do you live for?
В Русе имам мн са зле нещата........
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ми бяха намалени..колко са истински само може да се гадае...
kuklichka_bg къде в Русе ?
във Роялът на втория или третия етажПървоначално написано от xHARDCANDYx
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.