.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Бирено коремче

Здравейте, съфорумци! Не знам за кой път вече пускам подобна тема. Имам бирено коремче. Нормално сложена съм иначе, крака, ръце, всичко е наред, само пустото коремче се прецака, че даже и леки паласки имам. Признавам си, че напоследък много-много не излизам, ям си сладко доста, а фитнеса го занемарих още март месец, ако не и по-рано. Причината да посещавам фитнес залата беше, че още тогава имах коремче, което всъщност само се стягаше, а не се топеше. Тогава имах някакъв ограничителен режим: без хляб, сладко, газирано и т.н., но пак нямаше кой знае какви резултати. НЯМАМ къде да ходя да тичам. Напълно сериозно говоря. Живея почти до стадиона, но той винаги е зает от разни псевдофутболисти, парка ми е на 20 мин. път и докато се прибера ще стане мазало. Като съм изправена корема ми се прибира, един вид. Като седна си е чисто тесто, а като съм легнала и тръгвам да се изправям, отстрани всичко е плоско, а посредата - една изпъкнала топчица. Интересното е, че отдолу е супер стегнато. Та имам план за действие: мисля да почна точковата диета(ако някой не я знае, да потърси в Гугъл, а който я е пробвал да даде мнение) и да тръгна отново на фитнес, понеже явно с фитнес само, няма да стане. Мисля, че трябва да смъкна към 2-3 кг, не повече. Забравих да допълня, че правя и упражнения вкъщи: разни усуквания, коремни преси, лицеви напоследък се опитвам, макар и не много успешно, с едни гирички се клатушкам наляво-надясно.. Моля някой, който е запознат с нещата и може да помогне,
    да пише в темата. Понеже наистина не ми трябват общи приказки, а някаква ориентация дали това, което съм намислила, е правилният път и ако не е, какво друго да изпробвам. А иначе тези, които бягат, могат да споделят къде(смисъл парк, стадион и т.н.) Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на Shia
    Не пий бира и няма да имаш.

Не пия бира, там е проблема.

Ми бягаи си по улицата бе.Сутринта към 6 примерно излизаш,няма да има толкова народ,пък и да има кво ти пука. Иначе за корема много ама много коремни преси за горните и долните мусколи.
    Фитнесаааа...незнам нещо не ме е кефил никога. По добре някакъв спорт плуване примерно и от сорта.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от Sneki
    Аз колко бира съм изпила пък нямам коремче е имам малко де ама пия мн.по литър и нещо.. даже сеа пия бира
    БИРА =D>

е добре де..щом не пиеш бира как така имаш бирено коремче

които пие бира не умира,аиде наздраве и от мен.

Коремчето най-трудно се тренира.Препоръчвам ти фитнес и инструктора ще ти каже на кой уреди да заложиш.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Знам, че в областта на корема най-трудно се сваля, наистина, нямам нужда да ми се казват неща, които знам. А фитнеса само стяга. Велоергометъра, крос тренажора, пътечката и куп други упражнения единствено стягат корема, а не топят мазнините. Бтв биреното коремче не се получава само от пиене на бира.
    Така като гледам, май никакво по-задълбочено мнение няма да получа.

Повече от фен
    Тук няма да намериш експерти.
    Диета и упражнения. Постоянство и много усилия.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

^ Намери ключа за палатката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си