.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от kris4en
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Цитирай Първоначално написано от tonii
    Какво нереално има в това да испитваш чуства към някого?
    Пък и аз какво мога да направя против чуствата си?
    Чувства... и какви чувства изпитваш към човек когото никога не си виждала в реалността?!? Ти виждаш само визия и нищо друго, характер и т.н си нямаш и представа какъв е. Чувства към една илюзия, един блян, една мечта... Всеки има право на мнение, моето мнение е това... че ти не живееш в реалността. Може да кажеш, че се възхищаваш на така наречените звезди, но да ми кажеш, че имаш чувства...
    по-добре няма как да бъде казано реалност и мечта са напълно различни неща а и тези "чувства" ... може би го харесваш и ти се иска да сте заедно но никаго няма да го видиш и дори мога да кажа че 90% не е себе си и всичко е имидж а и до колкото знам-може да бъркам-но той не беше ли гадже с Майли Сайръс намери си реално момче което да обикнеш наистина успех

Не Ник ходеше с Майли.
    Е аз исках да ми отговорите на въпроса а вие се подиграхте с мен.
    Ама то всичко се връща.
    И си живея съвсем в реалността.
    Дори не ми прави кой знае какво впечетление вече, но не е като да ми е безразличен.
    И как ще ми мине като стана на 14 - 15 години след като съм на 14.
    Може би имаше предвид след гдониа - две.

Град
    < 33
    Ти не изпитваш чувства !
    1во: не го познаваш !
    2ро: не знаеш въобще що за човек е
    3то: не можеш да изпитваш чувства към човек, когото не познаваш ..

и аз харесвам уентуърт милър от 3 години , ама както виждаш не
    пиша теми във форума , че го обичам и искам деца от него ..
    ти на колко си ?12? я се стегни малко чувства ми изпитвала тя ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    Монтана
    Излагате се...
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от kris4en
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Какво нереално има в това да испитваш чуства към някого?
    Пък и аз какво мога да направя против чуствата си?
    Чувства... и какви чувства изпитваш към човек когото никога не си виждала в реалността?!? Ти виждаш само визия и нищо друго, характер и т.н си нямаш и представа какъв е. Чувства към една илюзия, един блян, една мечта... Всеки има право на мнение, моето мнение е това... че ти не живееш в реалността. Може да кажеш, че се възхищаваш на така наречените звезди, но да ми кажеш, че имаш чувства...
    по-добре няма как да бъде казано реалност и мечта са напълно различни неща а и тези "чувства" ... може би го харесваш и ти се иска да сте заедно но никаго няма да го видиш и дори мога да кажа че 90% не е себе си и всичко е имидж а и до колкото знам-може да бъркам-но той не беше ли гадже с Майли Сайръс намери си реално момче което да обикнеш наистина успех

Не Ник ходеше с Майли.
    Е аз исках да ми отговорите на въпроса а вие се подиграхте с мен.
    Ама то всичко се връща.
    И си живея съвсем в реалността.
    Дори не ми прави кой знае какво впечетление вече, но не е като да ми е безразличен.
    И как ще ми мине като стана на 14 - 15 години след като съм на 14.
    Може би имаше предвид след гдониа - две.
    Изчакай да станеш на 15 тогава

Сега по темата: Мисля, че е малко преувеличено да кажеш, че изпитваш ,,чувства,, към някой който си виждала само по телевизията...Но ти си знеш най-добре..
    ,,Кзва се Joe Jonas. Как мислите дали ще ми омръзне?
    Силно се надявам да ми мине след време, защото е гадно когато знаеш, че никога няма да го видиш.,, - Ти сама си отговори на въпроса...Може би никога няма да се срешнете...заслужава ли си да се залъгваш...? и да се надяваш нпразно...?..Ще ти омръзне разбира се!

Да съм казала, че искам деца от него или нещо такова?
    Ще помоля темата да бъде изтрита.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    най-добре ще бъде да я изтрият, наистина... след време като влезеш и ще си спомниш, че никой не е разбрал чувствата ти, каот видиш темата... живота е радост и тъга... а звездите - не ги гледай, те са адски прости хора...

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... хора понякога е по-добре в нереалния свят отколкото в реалния ... Дали е по-добре да реве за някъв мърльо ... е естествено всичк ода е в граници де ...

Една от най-близките ми приятелки (ayame) е луда по тоя по-къдравия брат .......е ще ти мине някой ден,не всичко е вечно
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Те са двама къдрави, но сигорно за Ник става дума.

Само ми е чудно как може да изпитваш чуства към него ,при положение ,че не го познаваш дори,не знаеш какъв е в реалния живот ,нито какъв е характера му

Супер фен
    Кви чувства бе мен ?
    Аз па даже не знам кой е тоз (добре,че не знам...да не взема и аз да си загубя ума )

Град
    < 33
    Айде айде всички знаем , че мечтаеш да се омъжиш за него,
    да имате голяма къща на плажа и 3 деца
    Ама скъпа , не живеем в приказка .. погледни реално над нещата ..
    След няколко години като се сетиш кви си ги говорила доста ще се
    посмееш , спокойно
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    asfasfasfasfasfas
    Всичко омръзва. Просто и точно като закон.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Добре дошла в клуба на откачените фенове.Всеки си има лябима звезда,на чак пък обич Ще ти мине не се тревожи.при мене този период беше в 3 клас.Една френдка я държа докато стана на 16 В момента и на нея нищо й няма.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

еми познато ми е.. аз пък харесвам много Ричи от Us5 въпреки че вече не са толкова известни аз още съм им голяма фенка ..но е тъпо да вярваме че някой ден ще ги видим защото е малко вероятно..

Град
    Бикини-Ботъм
    Всички си имат идоли и това е много яко.
    Не че ще изчезне с времето,но ще се нормализила.Според мен,с повечето хора и мании е така.В началото си тотално зарибен,защото е нещо ново,но след това нещата улягат и си продължаваш живота по старому.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

това не са чувства а увлечение...не може да имаш чувства към някой който даже не си виждал на живо и нито дума не сте си казали даже
    LoVe iS tHe aNsWeR

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Ще ти омръзне разбира се... Когато слезеш на Земята, ще разбереш че той не е нищо повече от някое момче от квартала ти примерно.
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Цитирай Първоначално написано от DJ_Mrav4o
    Ще ти омръзне разбира се... Когато слезеш на Земята, ще разбереш че той не е нищо повече от някое момче от квартала ти примерно.
    +1
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Ооо на мен някога за Леонардо ди Каприо ми казваха че ще ми озмързне,ама аз спорех най-разпалено Омръзна ми...
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

споко... аз ся като съм обсебена от здрач не се оплаквам.. наще раоти а временни истории напрао си мисля че сме жалки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си