- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бонбони...
Проблема е следният...решила съм да подаря на приятеля си някаква по-интересна кутия с бонбони (той много ги обича,а хич не му личи) за именния му ден на 29 (сещате се как се казва
),тъй като наближава и рожденият му ден и не може всеки път големи подаръци (нямам такива възможности).Купували ли сте си някакви бонбони,по-специални с "изкусителен" вкус.За мен това значи с много мляко,да ти се топят в устата,много нежен и завладяващ аромат и вкус.....ама да не са 2-3 бонбона на Линдор,щото се пак..
![]()
Чакам идеи....![]()
Отиди в някой бутик(пхахахах!) за сладкиши и купи различни бонбонки, ще ти ги пакетират в кутийка, панделки, глупости. Ама да са "домашни", а не излезли от машина.
ПП: Не че ти не можеш да направиш сама...
ООООООО ДА !! Напълно съгласна. Жестоки са. Най-добрите !Първоначално написано от Raybeez
1 кутия черноморец и да е жив и здрав.
Амфора също са добър вариант.
Даже не са и хубави... Все едно ядеш вафла.Първоначално написано от unicorn_f
Аз определено няма да си купя рафаело, но им се радвам, когато гаджето донесе една кутияИма ги и в големи метални кутии - 20 лева.
В Метро има някъф избор (поне тоз магазин го има навсякъде). Бонбони е яко, торта също!
Първоначално написано от Tokarev
![]()
![]()
![]()
По темата :
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
П.П. Ееее! Ако знаеш къф шоколад ми донесе една швейцарка от родината си...как няма да ми донесе шоколад, все пак и дадох домашна самардала![]()
Мерси на всички за идеитеНо май ще избера между Jeff de Bruges и Линдор :P
Недей Линдор!
Оня педераст сигурно не опипва само шоколада, ами и бонбоните!
поръчай му торта с някаква ваша или негова забавна снимка с весел текстСпоред мен ще се зарадва и ще е оригинално
![]()
Ако не си твърдо решила да са бонбони ето една идея:
http://www.podaraci.bg/index.php/pro...8/category/25/
Това и таралежки!Първоначално написано от KumchoValcho
Дояде ми се...
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
^И дори ще е полезно.![]()
Има 5 БИЛКИ!Първоначално написано от babity
![]()
Сигурна съм, че действа и на ерекцията![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...