.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Стриите и целулита ..

Емм, малко ме е срам де.. ама каква е разликата между двете?
    Аз имам стрии.. те не могат да с махнат нали?Казва ли са ми, че остават за цял живот х.х Вярно ли е?
    А целулита, той маха ли се?

Ако пак може да се махне едното или другото с какво?!

Плс, осведомете ме?!

Целулита - маха се със спорт, много вода и понякога с кремчета
    http://www.bb-team.org/articles/717/
    Стриите - появяват се при разко отслабване или надебеляване, хванати в ранен стадий се заличават
    http://www.bb-team.org/articles/789/
    Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
    Йохан Волфганг Гьоте

Град
    Пловдив
    целулит-портокалова кожа;маха се с масажи,правилно хранене,спорт,вода;целулит имаш на дупето и бедрата

стрии-едни бели,сини,абе във всяка фаза различен цвят линийки;появяват се при драстично отслабване или надебеляване,предимно по гърдите,корема,дупето и къде ли още не'те не се махат,всъщност зависи кога си ги забелязала,но общо взето с мазила и тем подобни няма да се получи .

това знам аз,надявам се да съм помогнала
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Пловдив
    също знам,че бременните жени се мажат с разни кремове по време на бременността,за да не се получат стрии след раждането,затова ако ще отслабваш повече от килограм-два-три ( ) мисля,че е хубаво да си купиш някакво кремче да не стане гаф
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Само да добавя, че стриите се получават и от прекалено бързо израстване и не са за цял живот - заличават се НАПЪЛНО. Понякога от самосебе си, друг път от масажи.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    ^^ Моите се заличиха от само себе си. Аз съм висока и имах един период, в който растях буквално като гъба. Имах стрии по дупето.. Много ме беше срам. Но вече повече от година не съм мръднала, а те са се заличили.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен
    Град
    София
    Стриите не знам дали могат да се махнат напълно. Иначе има мазила за тях- мама като е била бременна се е мазала със свинска маз и сега изобщо няма.

А за целулитът освен на бедрата и на дупето, може да има и на ръцете. Това, както пише в статията е заболяване, а целулитът по ръцете е крайната фаза и е ужасно.

Благодаря за отговорите.
    Аз по принцип съм със съвсем нормална фигура, даже бих казала че съм слаба (на 14 съм).Целулит нямам, но стрии явно имам х.х едни такива малки бели..Не са много и не си личат особено, но все пак ме е малко срам от тях надявам се да са от растежа и поне малко да се заличат .Пия много вода и ям много плодове и зеленчуци, сега мисля да си купя едно дето го рекламират, не знам да ли ще има ефект, но предстои да разбера .

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Само да добавя, че стриите се получават и от прекалено бързо израстване и не са за цял живот - заличават се НАПЪЛНО. Понякога от самосебе си, друг път от масажи.
    +1 на мен ми се заличиха от само себе си.Незнам защо все говорят,че нямало начин да се заличат Всъщност знам - един чул от някъде казал на друг и така на друг друг...и всеки си мисли,че всичко което му кажат е истина Аз поня от личен опит знам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си