.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какво ми става ?!

Имам си гадже от ... точно 20 дена, но проблема е, че всичко аз правя. Когато се скараме, дори и да не съм виновен аз казвам "извинявай" - защото най-малко искам да загубя момичето, което цяла учебна година ми беше в главата и заради което зарязах живота на идиот. Можеби заради това чувствата ми избледняват ... имам чувството, че всеки път когато ме ядоса или натъжи част от сърцето ми изчезва. С всеки изминал ден се обеждавам, че това чувство, което пазех в себе си малко по малко си отива ... мисля си, че е от това, че я чаках твърде дълго, и че съм изморен вече. Няма друга, а и все още я харесвам много! Незнам какво да правя ... Мамка му тамън тя ме заобича, и сега аз си отдръпвам. Какво да направя, че чувствата ми да си засилят пак и да не късаме, защото найстина МНОГО я обичам ! От 16 септември до 2 юни се борих за нея, и сега когато я имам, какво по дяволите става ?!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Само ще ти кажа, че щом се зачудваш за връзката ви, определно не можеш да ми кажеш, че я обичаш. Обичта е нещо много силно (макар, че всички почнаха да я използват все една казват здраей). Аз лично не знам как да те посъветвам чувствата ти да не избледнеят. Тях или ги има или не. Насила няма как да стане. Попринцип в една връзка началото винаги е приятно и красиво, а вие сте едва на 20-тия ден и ти казваш, че чувствата ти избледняват Лично според мен бъдеще вие нямате. Но не избързвай, помисли си хубаво, изястни си чувствата и тогава предприемаи мерки.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    емии като се сдърпайте не бързай да се извиняваш за нещо, за което не си виновен... прави се на сърдит... ще видиш как като се сети да ти се обади да ти се извини, ще се върне това чувство...

Хм, той го казва и донякъде защото трябва все той да се извинява независимо дали е виновен или не. В една връзка рядко има само един виновен за някой проблем. Така че момче преразгледай въпроса за вината и къде, кой греши
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Хм, той го казва и донякъде защото трябва все той да се извинява независимо дали е виновен или не. В една връзка рядко има само един виновен за някой проблем. Така че момче преразгледай въпроса за вината и къде, кой греши
    напълно вярно

Голям фен Аватара на Aicken
    епаааа я така сам те записал у телефона
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Любов ли?...чисто увлечение мен ако питаш. Ти самият няма какво да промениш понеже не зависи от теб - просто разбери какво искаш наистина. Може би ти е нужно време

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Какво ми става ?!

Цитирай Първоначално написано от Dead4o
    Имам си гадже от ... точно 20 дена, но проблема е, че всичко аз правя. Когато се скараме, дори и да не съм виновен аз казвам "извинявай" - защото най-малко искам да загубя момичето, което цяла учебна година ми беше в главата и заради което зарязах живота на идиот. Можеби заради това чувствата ми избледняват ... имам чувството, че всеки път когато ме ядоса или натъжи част от сърцето ми изчезва. С всеки изминал ден се обеждавам, че това чувство, което пазех в себе си малко по малко си отива ... мисля си, че е от това, че я чаках твърде дълго, и че съм изморен вече. Няма друга, а и все още я харесвам много! Незнам какво да правя ... Мамка му тамън тя ме заобича, и сега аз си отдръпвам. Какво да направя, че чувствата ми да си засилят пак и да не късаме, защото найстина МНОГО я обичам ! От 16 септември до 2 юни се борих за нея, и сега когато я имам, какво по дяволите става ?!
    Преди не си я познавал и за това е била ИДЕАЛНАТА. Сега просто си прогледнал - сорка това е положението онбре. Яйцето е било боядисано, но развалено

Мега фен Аватара на TheBeliever

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat

Преди не си я познавал и за това е била ИДЕАЛНАТА. Сега просто си прогледнал - сорка това е положението онбре. Яйцето е било боядисано, но развалено
    И аз съм на това мнение. Преди да се получат нещата между вас, ти си имал изграден образ на това момиче, вероятно идеализиран, който обаче не отговаря на истината. Сега, когато наистина я опознаваш и виждаш, че тя не е това, за което си я мислил, чувствата, които си имал изчезват.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Само ще ти кажа, че щом се зачудваш за връзката ви, определно не можеш да ми кажеш, че я обичаш. Обичта е нещо много силно (макар, че всички почнаха да я използват все една казват здраей). Аз лично не знам как да те посъветвам чувствата ти да не избледнеят. Тях или ги има или не. Насила няма как да стане. Попринцип в една връзка началото винаги е приятно и красиво, а вие сте едва на 20-тия ден и ти казваш, че чувствата ти избледняват Лично според мен бъдеще вие нямате. Но не избързвай, помисли си хубаво, изястни си чувствата и тогава предприемаи мерки.
    ++++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    вече не ти е интересно.
    мъжете сте такива.. искате искате и като получите вече не ви е интересно!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat

И аз съм на това мнение. Преди да се получат нещата между вас, ти си имал изграден образ на това момиче, вероятно идеализиран, който обаче не отговаря на истината. Сега, когато наистина я опознаваш и виждаш, че тя не е това, за което си я мислил, чувствата, които си имал изчезват.
    +1

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    + 1
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    вече не ти е интересно.
    мъжете сте такива.. искате искате и като получите вече не ви е интересно!
    да си имаме уважението... "мъжете сте такива" не звучи добре, пробвай да го заместиш с "повечето сте такива", по-добре ще звучи... аз знам какво искам и като го получа не го захвърлям... какъв е смисъла от целите в тоя случай?!

съгласна съм с NeZaPoznat

Такава е...
    и най-хубавата да е , да е тъпа ти се отвръщава..
    Махай я да няма да те прай на балъма...
    Мерака си е мерак до живот , ако ти е имала мерак , ще те потърси и ще гледа да се опраи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си