- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко свърши....
2 години....а сега всичко приключи...
Обичах я...вече я мразя !
Първоначално написано от sweetsunshine
Съжалявам!
много бързо реши че я мразиш,защо се разделихте?
Чувствала,че е нужно да е свободна...неможела така....можеше да ми го каже преди 2 години....
ами изглежда тя вече не чувства това което е чувствала преди,не можеш да я виниш,пък и щом така ти е казала остави я намери си друга
Първоначално написано от k0k0l1n40
Викаш, оттогава да знаеше да не се занимаваш.
Инак, чак да я мразиш.. вярно, че си наранен, но все пак с този човек си бил 2 години, не вярвам наистина да чувствам омраза, по-скоро в момента си огорчен. Зависи на колко сте. Ако сте сравнително малки, е нормално да ви се менят желанията. Може би това не е постоянна раздяла, а само временна, колкото да си поемете въздух, да осъзнаете колко се обичате и пак да се съберете..
м да и тва го има,не бързай със заключенията...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Лол 2 години са много - да, ама приеми го като нз и аз като някакво забавление. Е било ви е хубаво, сега ти липсва ама ще си намериш друга приятелка ..
И недей да казваш, че я мразиш. Според мен го казваш това точно защото си наранен и я обичаш още.
Излез с приятели, разсей се, сега е лятоо .. ще има мн свалкии и момичета ..![]()
Успех
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
не, казва го за да убеди себе си, че я мрази... мислейки, че една лъжа, повторена 100 пъти, дрън-дрън-дрън... приеми го като шамар от живота - може първоначално да те боли, ама после виждаш, че си се освестил![]()
много добра логика!
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
tnaks all![]()
На 18год чустваата не са детска история според мен.но все едно.
Всичко свърши...да се тормозя няма смисъл![]()
какво се впрягате толкова 2 години не са много време.
Познавам хора,който са имали 7-8 годишни връзки и един ден осъзнават,че нямат какво повече да си кажат,да си дадат и всичко свършва.
Ти ще си намериш друго момиче,тя друг и така докато не намерите човека с когото да сте щастливи.Просто не е била тя това момиче приеми го спокойно,няма смисъл да тъжиш.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
за 2 години сам имал 13-14 "връзки."Първоначално написано от DivoTo_KoTe
.. 2 год са много време
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Имах в предвид,ако 2 години съ заедно с 1 човек,не ако смениш 13-14 за 2 години.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
кофти.съжалявам![]()
Хора объркан съм...
Днеска ми обяснява как искала да бъдм отново заедно,осъзнала е какво е без мене....
Аз лично намерения да се събереме отново нямам.Няква гледна точка по въпроса ?
Питай я какво я е наклонило на тая мисъл, смисъл как го е разбрала, празнина ли е усетила или и липсват само прегръдките ти с които е свикнала от 2 год насам.
@DivoTo_KoTe ти определено не разбра какво искаше да ти каже Aicken
What if.. ?
Нормално е да си объркан след такова нещо.Замисли се дали искаш да си с нея отново,дали ти е по-добре сам или не.Реши какво искаш ти,а не какво казва тя.Поговори сериозно с нея и после ... каквото ти е на сърцето - това и направи.Аз в момента съм в подобна ситуация,но той още не ме е потърсил и е с друга,след като година и 4 месеца бяхме заедно ... може би,ако ме потърси - ще се върна,но не и преди да проведа сериозен разговор с него и после да обмисля сама нещата!успехПървоначално написано от k0k0l1n40
Ако я обичаш истински , бъдете пак заедно ..
Ако си глупак пусни това което имаш , за да ни плачеш тука на всички ..
Ако можеше и моя бивш приятел с който също бяхме заедно 2 години да каже 'искам да се върна' щях да съм в небесата .. уви ..
Не знаш какво би те очаквало без нея , не се инати и не се прави на сопнат сега , всеки прави грешки , а тя е осъзнала своята .. Говорете сериозно !!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Честно казано 2 години не са малко и е нормално да си омръзнете ..
+ това, ако връзката ви я е задушавала разбираемо е това, което ти е казала .. А и ми е интересно как до вчера си казвал на някого , че го обичаш повече от живота си и когато скъса с теб да го намразиш![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
... абееее тва да не е номера с цветето ... "обича ме .. не ме обича" ...Първоначално написано от k0k0l1n40
![]()
Не се занимавай с нея .. късно е да се е сетила по-рано ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ол не видях , тва че днеска ти е звъняла ,, еми тва вече е тъпо ..
явно момичето не знае кво иска![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Първоначално написано от fatal4o
Нищо ново за мен![]()
![]()
![]()
![]()