.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Повече от фен

Да споделя....

Преди 2 години баща ми почина. Най-големия ми страх сега е майка ми да не си намери приятел.... просто нз чувствам че все едно предава баща ми сега тя излиза с някакъв мухльо и аз се чувствам супер наранена тя даже като излиза с него и брат ми не ми казва защото знае че това ме дразни. Познавам мн деца без бащи някой вече имат втори и казватче не е лошо грижел се за тят и т.н Не мога да си обесня как другите деца го приемат и искат майките им да са щастливи и аз ,обаче не по този начин. Просто на мога да го възприема
    (sun)~{}*

Мега фен
    Град
    Златната Среда

Re: Да споделя....

Цитирай Първоначално написано от kotenceto_bonbon
    Преди 2 години баща ми почина. Най-големия ми страх сега е майка ми да не си намери приятел.... просто нз чувствам че все едно предава баща ми сега тя излиза с някакъв мухльо и аз се чувствам супер наранена тя даже като излиза с него и брат ми не ми казва защото знае че това ме дразни. Познавам мн деца без бащи някой вече имат втори и казватче не е лошо грижел се за тят и т.н Не мога да си обесня как другите деца го приемат и искат майките им да са щастливи и аз ,обаче не по този начин. Просто на мога да го възприема
    Не трябва да имаш нищо против да продължи живота си. Не трябва да си егоистична, майка ти НЕ предава баща ти, ако продължава с нова връзка. А ако майка ти държи на теб, никога няма да тръгне или да се омъжи за някой, който няма да е добър с тебе като баща или няма да се грижи за теб. Гледай да го възприемеш, защото животът продължава, и няма време за губене. И аз съм без един родител, но само се надявам майка ми да си намери някой, за да не е толкова самотно семейството а и за по-здрава финансова стабилност, което винаги е добре дошло.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Това не е предателство. Майка ти има право да бъде щастлива и да потърси нов другар в живота си. Не мисли, че й е леко. Може би тя има нужда от подкрепата ти (твоята и на брат ти). Сигурен съм, че и новият и другар в живота няма да случаен човек.

Майка ти има право да търси щастието при друг човек.Аз разбирам,че ти е гадно,ама ти вече едва ли не искаш монахиня да стане,да се грижи само за вас и да ходи на работа.Ама така не става.

На майка ти не и е лесно сам родител с две деца.И за нея и за вас ще е по-добре.
    Както казаха по-горе няма нищо лошо,това в никакъв случай не значи,че тя не обича баща ти или нещо такова.
    Също може да се поставиш в нейната ситуация за да видеш дали сама ще се справиш.
    Късмет и мисли като голямо момиче.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Тя не предава баща ти.Помисли-сигурно и той би искал да е щастлива .Вместо да си против това,по-добре я подкрепяй.На нея да не мислиш,че и е лесно?

И според мен това не е предателство.
    А ти как прецени, че той е мухльо? Сигурна съм, че не си си направила труда да го опознаеш и да видиш що за човек е. Щом майка ти е щастлива с него, подкрепи я. Ами ако ти имаше приятел, който тя не одобрява? Щеше ли да ти бъде приятно?
    Моите родители също са разведени. Баща ми си има приятелка, но аз нямам нищо против, щом това го прави щастлив. А и коя съм аз да му се бъркам?! ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Самата аз също нямам баща,защото почина преди 4 години и много искам майка ми да си намери някой друг,за да не е сама,защото виждам колко и е тежко, макар че сам единствено дете.Позволи на майка си да бъде с този мъж. Щом го е избрала значи ще бъде щастлива с него

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    хей котенцето_бонбон не се тревожи все пак майка ти не предава баща ти по този начин че излиза с друг.НЕсе сърди на майка си и тя иска да е щаслива ти помисли ли за това? КОгато този човек дойде у вас не се крий не се сърди а се упитай да го опознаеш това че той примерно излиза с майка ти и ако мислиш че след като го опознаеш ще забравиш баща си не е така.Той винаги ще бъде в сърцето ти ,така че не се дразни а дай шанс на човека до майка ти да те упознае така и майка ти ще се почувства шаслива. : ))

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Сигурна съм,че ти е супер тежко без бащта който много ти липсва и за това не можеш да си представиш някой да го замести, и поради тази причина това ти се струва предателство,но спокойно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си