- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- И веднага ново куче...
Здравейте.. ето го и моя проблем : .. Значи.. миналата година през март почина кучето ми... на мен ми беше много мъчно и бях в депресия.. защото това куче го имах от 10 години и много се бях привързала към него... и точно след 1 месец наще ми пробутаха ново куче... без изобщо да ме питат дали искам куче или не. И естествено аз трябваше да го разхождам.. и да поемам всякакви грижи за него... дотук добре... но това куче вече просто ме вбесява... само ме хапе вече съм цялата в рани и синки заради него.. и постоянно прави бели за които после на мен ми се карат без аз да съм направила нищо. Понякога ми иде това куче да го убия... а наще все ме питат : Абе защо не искаш да разхождаш кучето.. защо не ти е приятно да си с него ?...... Те просто не разбират че аз немога ей така да забравя предишното ми куче за 1 месец при положение че с предишното куче съм изживяла детството си и най-щастливите моменти в живота ми.Не ви моля за съвет,защото така или иначе сегашното ми куче вече е мое и няма отърване от него.. просто исках да споделя как се чувствам..![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
кажи им че не понасяш това куче да го махнат,а ако си малко по корав тип, мога да ти кажа няколко нaчина за бързо усмартяване![]()
![]()
![]()
Казвала съм им го хиляди пъти.. обаче пък наще се привързаха към кучето и неискат да го махнатПървоначално написано от Shalala
![]()
хохохо, ми като са се привързали, да се грижат те за негобахти наглите типове
Как да заобичам едно същество което по цял ден ме хапе и заради него съм цялата в рани ??!Първоначално написано от lipstik
![]()
![]()
![]()
Защо не си споделила на ваще,това ,което казваш на нас?Сигурно щяха да те разберат,и сега биха те разбрали.
Е как така ще те хапе?Първоначално написано от hisy
Това е твое куче и би трябвало да е свикнало с теб.
Или то иска да си игре просто??
Казвала съм 100 пъти...но не ме разбиратПървоначално написано от Lysit0
Кажи им сами да си го гледат. То не трябва ли вече да е свикнало с тебе?
lipstik, как ще го заобича изведнъж бе?
Stay up all night with the stars *
Драсни едно ЛС,аз ще ти обадя неколко начина повече дане го видиш.
То малко ли е, че хапе ? Не знам, аз обожавам кучетата и бих могла да го заобичам, не както другото, но все пак и това куче няма вина. Животинка е, естествено, че има нужда от разходка, внимание, игра...дори и чрез хапане. (ако го прави на игра)Първоначално написано от hisy
бтв Каква порода е ?
Виж по сайтовете за животни дали някой не си търси куче, пусни обява, снимки нещо подобно.
Излъжи, че е много приятно и мило и все ще се отървеш от него.
А на родителите си можеш да кажеш, че е избягало, щом дори не зачитат емоционалното и телесното ти здраве.
Съжелявам за старото ти куче. Никой не те кара да го забравяш, но не се отнасяй по този начин с новото кученце ( не е някъв предмет, че да се "отървеш" от него). Животинката не е виновна, просто ще ти трябва време.
Предполагам, че е малко и си сменя зъбите или пък му се играе и затова хапе.
Знам, че е трудно, но се опитай и ти да се привържеш къв кучето. То сигурно е малко и затова те хапе, просто не си знае силата. С мойто куче беше така и много ме вбесяваше, но сега нито ме хапе, нито аз мога да си представя живота без неяПървоначално написано от hisy
А на мен кучето ми го взеха след като ми почина заека /и не казвайте кво от това, все пак е заек, при положение, че бях с него 8 години и се привързах супер много/. Просто ако го изгоните това куче не знам колко безчувствена трябва да си
Опитай се да си играеш повече с него, наказвай го в банята за 10 мин като те ухапе, научи да си върши работата навън и го изкарвай за по-дъбло време и ще видиш как и ти ще се привържеш към него и как то ще спре да ти прави бели
![]()
![]()
Ако послушаш този коментар.... Просто не знамВиж по сайтовете за животни дали някой не си търси куче, пусни обява, снимки нещо подобно.
Излъжи, че е много приятно и мило и все ще се отървеш от него.
А на родителите си можеш да кажеш, че е избягало, щом дори не зачитат емоционалното и телесното ти здраве.![]()
Сигурно затова има толкова бездомни животинки
![]()
![]()
+123Съжелявам за старото ти куче. Никой не те кара да го забравяш, но не се отнасяй по този начин с новото кученце ( не е някъв предмет, че да се "отървеш" от него). Животинката не е виновна, просто ще ти трябва време.
Предполагам, че е малко и си сменя зъбите или пък му се играе и затова хапе.
Еми щом са се привързали към него кажи им те да си го гледат.
Смърта е сигурна,живота не..!!!
Ми като не знаеш как да се грижиш за него много ясно,че ще те хапе ... А и кучетата (или по-точно като цяло ЖИВОТНИТЕ) усещат настроенията на хората ... Ти излъчваш негативна енергия и то се плаши ... => и те хапе !Първоначално написано от hisy
Що се отнася до белите - това си е твое задължение!Ти трябва да го научиш кое е позволено и кое не ... К'во си мислиш,че старото ти куче се е родило научено ли?!Хммм лъжеш се!Това,че не помниш как вашите са го възпитавали не означава,че е знаело всичко!!!
Shalala ако ми преведеш думата "усмартяване" евала ще ти дам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз не знам точно какво да ти кажа..но имам куче от 7 години..и когато умре, няма да искам друго куче, нито котка, нито нищо, толкова много съм се привързала с това ... и гадното е, че кучетата живеят горе- долу 12-15 години![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
какъв е смисълът да съжителстваш с куче при положение, че ти е неприятно, че ти се налага да го разхождаш по задължение и да носиш отговорност за белите, които то е направило?
Постъпката на родителите ти е глупава.Не можо просто така да поверят грижите на теб.Намери вариант да подарите куче или де да знам.Аз както не обичам животни и особено кучета си представям какво ти е...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Според мен родителите ти са се опитали да те зарадват, а коментари от сорта на те да се грижат за кучето са супер безмислени![]()
Ако е малко,как очакваш да не те хапе ?!?!?! И аз бях така,но след 4-5 месеца като навърши не хапе толкова,това е защото му растат зъбките и иска да ги чеше някъде,за това му купи играчки..По лесно е да си с ново куче,ще го заобичаш...Как преди си се грижила за миналото си куче,а за това не можеш.Аз ако бях щях адски много да се зарадвам
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Затова просто се залавяй на работа-научи го на някакви навициПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Говори с родителите си.Спокойно, без да се карате.Те наистина са се опитали да те зарадват и по някакъв начин да облекчат болката от загубата, но 1 месец наистина е много малко [знам от личен опит колко тежко е да загубиш домашен любимец след толкова години..] Грижи се за кученцето, обучавай го..така с времето и ти ще го обикнеш.. но недей сама да поемаш цялата отговорност по отглеждането му.Щом те са се привързали към него, нека ти помагат, поне в началото
![]()
Cappuccino Princess ^^
Омг, по-спокойноо!Първоначално написано от vampire_girl_
![]()
Ако наистина не можеш да свикнеш с кученцето, по-добре му потърси нови стопани..
Cappuccino Princess ^^