Здравейте.. ето го и моя проблем : .. Значи.. миналата година през март почина кучето ми... на мен ми беше много мъчно и бях в депресия.. защото това куче го имах от 10 години и много се бях привързала към него... и точно след 1 месец наще ми пробутаха ново куче... без изобщо да ме питат дали искам куче или не. И естествено аз трябваше да го разхождам.. и да поемам всякакви грижи за него... дотук добре... но това куче вече просто ме вбесява... само ме хапе вече съм цялата в рани и синки заради него.. и постоянно прави бели за които после на мен ми се карат без аз да съм направила нищо. Понякога ми иде това куче да го убия... а наще все ме питат : Абе защо не искаш да разхождаш кучето.. защо не ти е приятно да си с него ?...... Те просто не разбират че аз немога ей така да забравя предишното ми куче за 1 месец при положение че с предишното куче съм изживяла детството си и най-щастливите моменти в живота ми.Не ви моля за съвет,защото така или иначе сегашното ми куче вече е мое и няма отърване от него.. просто исках да споделя как се чувствам..