- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблеми с косата...
Здравейте...признавам си, не съм ровила назад, за да видя дали има подобна тема, защото предпочитам да си питам конкретно за мен.Моята коса е дълга около 30 см и от няколко месеца съм се навила да си я пускам дълга до кръста.Имам много здрава, гъста, лъскава, силна коса, с много дебел косъм.Но преди 3-4 седмици забелязах, че имам нацъфтели косъмчета (като никога преди не ми е цъфтяла косата).Оправдах проблема с това, че е пролет и "всичко цъфти", отидох аз да ми почистят връхчетата и очаквах след това косата да започне да расте даже още по - бързо от преди.Пък и вече ползвах хининова вода...Но уви, от тогава косата не е мръднала!Преди за 2 седмици имах поне 1 см повече...И сега забелязвам, че косата ми отново има нацъфтели косъмчета!!!Какво да правя?Може ли да ми кажете нещо против цъфтене на косата и нещо, което да я накара да расте по - бързо?
1. Без да се заяждам ни най-малко, оправи си грешките в правописа, че много се набиват на очи
2. Моята коса не е с дебел косъм както твоята , но пък е много гъста. Аз съм същият случай..и моята е толкова дълга и също от скоро реших да я пусна до кръста. Моята цъфти още повече, но да ти кажа и да я стрижа всеки месец, тя си цъфти и ми е ясно, че така хич няма да порасне. Така, че просто я стрижа на 3 месеца, а тя не нацъфтява чак толкова, че да стане като на Маугли или т.н. Хининовата вода помага, но аз лично нямам търпението и вниманието да я слагам всеки ден. Не я режи всеки месец, иначе тогава изобщо няма да расте, а напротив може да се поскъси... Не знам дали съм помогнала. Освен това мисля, че има някакви ампули, които предпазват косата от цъфтеж...провериДано съм ти в полза
![]()
Отиди в някой козметичен магазин и питай за продукт, който предотвратява цъфтежа, виждала съм такива, но в момента нито едно име не ми изплува в съзнанието.
Аз съм чувала, че от хининовата вода косата цъфти повече, но не знам до колко е вярно това.
Както казаха, пробвай с продукти, който предотвратяват цъфтежа. Балсам примерно.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Серума за сухи краища на Ейвън , моята поне цъфти по-малко от както го ползвам![]()
Аз го имах, но свърши.Сега мисля да си го поръчам отново, защото в интерес на истината, косата ми започна да цъфти след като спрях да го ползвам.
на някой хора просто косата им неможе да е дълга ,,,, расте до някаде и после само цъфти ,,,, и аз съм така ... питала съм много нищо не помага ,,,![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Студио за красота R-Stule предлага висококачествено обслужване ,изобилие от свежи тонове и специалисти ,които съветват индивидуално клиента за желаната прическа и последните модни тенденции. Удължаване и сгъстяване на коса (100% естествен костъм) Мощен вертикален солариум от ново поколение , вече с по-дълги лампи и силна вентилация ( тенът е значително по-равномерен,позволява почерняване на краката). Професионална козметика SUNMAXX за по-траен и хубав тен.
Жк.Младост 1 , бл.53 (зад 27 поликлиника)
тел:0888809946
Sled kato kosata cufti zna4i e suha i izto6tena ot presi ,sehoari i t.n..Nai sigurno e da se vzemat krai6tata na kosata.Sled tova s maski , ampuli i te4ni kristali da se predotvrati nacuftqvaneto otnovo.
кирилицата е задължителна!Първоначално написано от momilka
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Кристали за коса ; ) .На мен ми помагат много.Когато видя цъфнал косъм си го отрязвам сама.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
може ли да дадеш снимка на опаковката на този серумПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Аз си купих балсам Wash & Go и косата ми спря да цъфти.![]()