.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Гаджето ми е наркоман

Съжалявам ако има такава тема или тази тема не е за тук.
    Днес разбрах, че гаджето ми е наркоман. Не знам какво да правя. Много го обичам, но ме е страх. Ще ви разкажа как разбрах.
    Значи един мой приятел П. ми се обади към 10 часа сутринта. И ми каза, че видял гаджето ми М. да се друса. Не го знам как го е хванал. Не съм го питала. Преди два месеца, когато тръгнах с М., ми казаха, че П. много ме харесвал и смятал да ми предложи същия ден. От тогава двамата не си говорим често, защото има нещо като бариера.
    Имам лъч надежда, че вероятно П. лъже, но шансът е малък, защото той не е такъв човек.
    Искам съвет от вас, защото искам безпристрастно мнение по въпроса. В този момент не знам дали мога да вярвам на някой мой познат.
    Какво да направя? Обичам гаджето си, но това все пак са наркотици не бонбонки. Ако пушеше нямаше да има проблем, но сега....
    Какво бихте направили на моето място. Моля ви помогнете ми.

I wish I could fly away ...

Skype ---> katety.i.eni4ka

Голям фен Аватара на Aicken
    за да говориш с него или предприемеш каквото и да е ПЪРВО трябва да си сигурна... а такъв дето друса сериозно кока , хероин се познава много лесно
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Гаджето ми е наркоман

Цитирай Първоначално написано от sweetyoh
    Днес разбрах, че гаджето ми е наркоман. Не знам какво да правя. Много го обичам, но ме е страх. Ще ви разкажа как разбрах.
    Значи един мой приятел П. ми се обади към 10 часа сутринта. И ми каза, че видял гаджето ми М. да се друса. Не го знам как го е хванал. Не съм го питала. Преди два месеца, когато тръгнах с М., ми казаха, че П. много ме харесвал и смятал да ми предложи същия ден. От тогава двамата не си говорим често, защото има нещо като бариера.
    Имам лъч надежда, че вероятно П. лъже, но шансът е малък, защото той не е такъв човек.
    Искам съвет от вас, защото искам безпристрастно мнение по въпроса. В този момент не знам дали мога да вярвам на някой мой познат.
    Какво да направя? Обичам гаджето си, но това все пак са наркотици не бонбонки. Ако пушеше нямаше да има проблем, но сега....
    Ако това се потвърди - зарежи го за да не завлече и теб.
    С какъвто се събереш - такъв ставаш.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ако наистина го обичаш се опитай да му помогнеш!

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Теория на относителността - "всичко е относително, понеже може да бъде отнесено". Тя се е събрала с него, значи ще стане като него. Ама и той се е събрал с нея, значи и той ще стане като нея. Въпросът е кой кого ще отнесе първи. Отивам да ми сложат упойка, надявам се после мозъкът ми да функционира правилно...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Първо - наистина се обеди, че е истина После, поговори с него, ако не се получи, по добре го остави и си намери друг Успех
    [!][!][!]My heart really hurts... I think you broke it! Thank you[!][!][!] :*

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq

Цитирай Първоначално написано от sweetyoh
    Добре измислено.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Теория на относителността - "всичко е относително, понеже може да бъде отнесено". Тя се е събрала с него, значи ще стане като него. Ама и той се е събрал с нея, значи и той ще стане като нея. Въпросът е кой кого ще отнесе първи. Отивам да ми сложат упойка, надявам се после мозъкът ми да функционира правилно...
    Не съм чул за напълно излекуван наркоман - смятай

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А дали П. не е скалъпил работата за да ви раздели? Много лесно може да се разбере дали някой се друса.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Според мен П лъже ако приятеля ти се друсаше до сега да си разбрала още повече пък щом твърди че приятеля ти е на по твърдо от тревата.Съвета ми е да не се оставяш тоя твой авер да ти мъти главата провери сама и когато разбереш тогава му мисли.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Ще скъсам с него. Много го обичам, но вярвам на П. С него сме приятели от 5 годишни и той не би ме излъгал.
    Не мога да помогна на М. и това ми е кристално ясно. Знам че наркоманите си остават такива до края на живота си, който настъпва бързо.
    Сигурна съм, че той не би ме повлякъл, защото братовчед ми беше наркоман и почина на 15. Не бих опитала за нищо на света.
    Благодаря на всички, които писаха.

I wish I could fly away ...

Skype ---> katety.i.eni4ka

Чакай малко, ти говорили с приятеля си?
    Него пита ли го?
    Цял живот ли ще слушаш другите около теб?
    Не искам да прозвучи грубо, но не вярвай на никого 100 %, преди сама да се убедиш.
    Ако приятеля ти отрече помоли го да направи един тест, той ще покаже дали наистина е взимал нещо.Ако откаже да направи тест - знаеш истината.
    Ако е чист - не виждам причина да не се съгласи.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Аз пък бих отказал и бих набил камшиците на всеки който ме помоли да си направя тест. Щом предпочита да вярва на други и да ме подлага на съмнение открито - определено няма място покрай моята светла личност...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

Е ти до сега не си ли забелязала да има признаци,че се друса.Недей да вярваш на тоя П.Първо проучи нещата,че после да не съжаляваш.

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Аз пък бих отказал и бих набил камшиците на всеки който ме помоли да си направя тест. Щом предпочита да вярва на други и да ме подлага на съмнение открито - определено няма място покрай моята светла личност...
    А, ако той наистина се е друсал какво правим с доверието?

и как по точно се е '' друсал '' този твой приятел '' наркоман '' ?
    phah

Град
    Архангелск, Русия
    А, ако той наистина се е друсал какво правим с доверието?
    Aко той наистина се е друсал - доверието отива на майната си Въпросът е че теста не е начина да разбереш някой дали приема наркотици - личи си по редица други признаци. Ако коефициента ти на интелигентност е над този на средностатистически стрък репички няма да имаш големи проблеми да разбереш дали се друса или не.

Както казах - ако не се занимавам с подобни неща и някой ми се изтупка да ми каже "Пък Пешо ми каза че си се друсал, айде да ходим да ти правим тест" реакцията ми ще е точно такава - да се обръща на сто и осемдесет градуса и да се заема грижливо с равноускорителното движение на собственото си тяло по посока вратата.

Ако пък случайно се друсам и толкова близък човек ми каже да си правя тест - не, няма да я чакам тя да ме зареже - аз ще й бия шута. Поне за нея би трябвало да е очевидно че се друсам. Следователно трябва да й подаря куче-водач, или да й купя гинкоприм, или пък да й подаря пъзели с които да тренира дедуктивните способности на мозъка си... всъщност много неща могат да се направят, но защо а се занимавам, след като има предостатъчно отлично виждащи момичета с IQ над 50 - не е ли по-лесно просто да я сменя?

Супер фен Аватара на rakiQ
    зависи какво разбираш под думата "наркоман " ?
    какво друса?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от heartlesSgirl
    Първо - наистина се обеди, че е истина После, поговори с него, ако не се получи, по добре го остави и си намери друг Успех
    брей брей vikity_bekam

Ако е от тия боклуци, дето ходят по дискотеки и гълтат хапове го заебавай

Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    понеже е най -лесно нали?
    бахти глупавото мислене имаш !

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    A,бе,ти.малоумна.ли.си?!
    Всеки.друса,приеми.го,това. .факт!

Да.ти.имам.и.проблема...

Виж.ся,ако.е.на.хероин-тогава.да
    Тогава.се.отдалечавай.от.не го.и.стой.колкото.се.може.по вече.настрана.
    макар,че.това.е.един.вид.изп итание.за.волята.ти.

Друго,което.е,приемливо.ли. .според.теб,при.всеки.порок .на.гаджето.ти
    да.бягаш.от.него?(принципно, а,и.това.е.риторичен.въпрос)

Нима.ако.пушеше.цигари.и.пи ше.алкохол.ти.щеше.ли.да.се. замислиш
    дали.да.продължаваш.с.него? скаш.ли.да.ти.кажа?-НЕ!
    Защо?-Защото.приемаш.алкохола.и.н икотина.за.нормални.неща.
    А.това.правилно.ли.е?-НЕ!

А.П.как.ти.е.казал,че.пича.друса ?
    С.присмех.или.просто.информ ативно?
    Чесно,тоя.П.е.голям.глупак
    Ако.имам.един.такъв.пред.оч те.си,жална.му.майка...
    Ще.го.еба.в.копелето,от.къде .да.на.къде.ще.ми.казва.с.ког о.да.бъда
    и.ще.дава.на.показ.лична.инф ормация.за.друг.човек?Еби.и .майката.
    на.наркотиците,П.НЯМА.право .да.се.меси.в.чуждите.работи
    Нека.си.гледа.животеца,пък. ко.те.харесва,ще.намери.дру г.начин.да.те.впечатли
    а.не.както.прави-едва.ли.не.да.клюкари.други е
    Абе,пълни.паразити.са.и.два ата
    Единия.друсал,а.другия.като .жена.го.раздава
    айде,моля.ти.се....

Цитирай Първоначално написано от rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    понеже е най -лесно нали?
    бахти глупавото мислене имаш !
    Пределно ясни са ми такива хора и затова имам такова мнение за тях.Дали е по-правилно да въвлече и момичето в неговите глупости?Не може да му помогне и без това.. закво да се занимава ?

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Виж.ся,ако.е.на.хероин-тогава.да
    Тогава.се.отдалечавай.от.не го.и.стой.колкото.се.може.по вече.настрана.
    макар,че.това.е.един.вид.изп итание.за.волята.ти.
    според мен ако обичаш ИСТИНСКИ един човек би дал всичко от себе си за да спре наркотиците независимо какви са !
    Дори и хероин да е ти трябва да бъдеш човека който да го подкрепя и да го бута напред колкото и трудно да ти е !

CucAgMuH - Да, наистина прав си за доста от нещата, които написа, но никой не знае какво са техните отношения.Ти каза "толкова близък човек", ние не знаем дали наистина са толкова близки, че да е очевидно за нея
    Имам съученичка, която се друса, а приятеля и не знае.Не, не мисля, че е глупав(въпреки, че не го познавам), просто тя го прави, когато не е с него и когато има шанс да и е минало докато се видят.Тогава той откъде да разбере, че тя го прави?
    Просто има хора, които го прикриват добе, знам и други подобни случаи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си