.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Виж.ся,ако.е.на.хероин-тогава.да
    Тогава.се.отдалечавай.от.не го.и.стой.колкото.се.може.по вече.настрана.
    макар,че.това.е.един.вид.изп итание.за.волята.ти.
    според мен ако обичаш ИСТИНСКИ един човек би дал всичко от себе си за да спре наркотиците независимо какви са !
    Дори и хероин да е ти трябва да бъдеш човека който да го подкрепя и да го бута напред колкото и трудно да ти е !
    Ти май живееш в някъв филм.

Град
    Монтана
    Ако си на 100 процента сигурна че той на истина наркоман а така наречения П. не го прави за да е с теб се раздели с М.
    Но на мен не ми се вярва да е вярно...
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    според мен ако обичаш ИСТИНСКИ един човек би дал всичко от себе си за да спре наркотиците независимо какви са !
    Дори и хероин да е ти трябва да бъдеш човека който да го подкрепя и да го бута напред колкото и трудно да ти е !
    не просто съм такъв човек който не мисли че наркоманите не са хора !

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Колко ли малоумна трябва да си да си зарежеш гаджето само щот някъв бухал ти бил казал че гаджето ти е наркоман
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    И после какво ? Медал ли ще ти дадат ?!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Ти,май.не.си.излизал.от.него .

Момичето.си.е.много.право,м .виж,че.авторката.е.някаква .заспала.путка
    бивало.да.й.давам.съвет.как. да.се.справя.с.хероинаджия, а.дето
    с.един.обикновен.чертожник. не.може.да.се.опрай..
    Жалко.е.просто
    Не.си.заслужава.да.се.хабя.
    Макар,че.с.Ракия.си.знаем.ко га.какво.бихме.могли.да.нап авим.за.себе.си
    когато.се.изисква,явно.вие. е.разбирате.от.дума.
    Окау.тогава
    Чао!

Какво става тука бе, това да не е 150 епизод на някоя сапунка, главните герои се карат и спорят за наркотици и кой какво е казал и кога Според мен момичето трябва да се опита да разбере дали наистина взема, ако е така да се опита да му помогне да ги откаже, ако ли не гудбай май лав Защото наистина е много кофти.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Щом П. те харесва, може и нарочно да ти говори такива неща Не можеш да бъдеш сигурно. Наблюдавай приятеля ти, или ако искаш го попитай. Не приемай всичко, което ти кажат за истина..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

cherinka, хубаво мислене (подиграветелен тон), ти затова си толкова напреде в живота и най-вероятно ще бъдеш..

СисАдмин - не виждам проблем, ако съм с чиста съвест и минало да направя от уважение и успокоение за любим човек един смешен тест.
    Това само би заздравило връзката и би показало, че може да ти се има доверие и едва ли, ако стане подобна случа пак момичето би поискало доказателство, а веднага би ти повярвало предвид предния жест. (освен, ако не е някоя мега параноя...)
    По-добре ли е да си мълчиш и заради гордостта да не поискаш доказателство от пр-ля си и да се затвориш в себе си заедно със страха си, каквото и да ти казва той на думи..
    Не говоря, че на всяка бих угодил на прищявките й и съмненията и в мен, но ако е някой ценен човек

Не обвинявайте момичето - иска съвет как да реагира, щото все пак си е притеснителна новина, дори да е измислица.

Ако се окаже истина, опитай се да му помогнеш, покажи му, че си с него и искаш едно чисто бъдеще, но действай внимателно.
    Ако положението е сериозно - оставяй го.

И аз не бих ходил с някой тежък случай, ако не иска да ме чуе и да й помогна, нямам намерение да си тровя нервите и животеца

П.П. Ако момчето, дето ти е казал новината има симпатии към теб - има ГОЛЯМА вероятност сам да си наглася събитията за да се 'докопа' до теб

П.П. 2. Ако приятеля ти каже, че преди време там на времето си е ползвал нещо, но сега го бил спрял - има вероятност и той да лъже. Изключително малко са хората, които не са се върнали към наркотоците, супер малко..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Щом П. те харесва, може и нарочно да ти говори такива неща Не можеш да бъдеш сигурно. Наблюдавай приятеля ти, или ако искаш го попитай. Не приемай всичко, което ти кажат за истина..
    По-съгласен от това не мога да бъда.. то друго решение няма преди авторката да е сигурна за него.
    What if.. ?

Повече от фен
    Ако взима наркотици не може да не го усетиш. Първо разбери после фантазирай.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    СисАдмин - не виждам проблем, ако съм с чиста съвест и минало да направя от уважение и успокоение за любим човек един смешен тест.
    Това само би заздравило връзката и би показало, че може да ти се има доверие и едва ли, ако стане подобна случа пак момичето би поискало доказателство, а веднага би ти повярвало предвид предния жест. (освен, ако не е някоя мега параноя...)
    По-добре ли е да си мълчиш и заради гордостта да не поискаш доказателство от пр-ля си и да се затвориш в себе си заедно със страха си, каквото и да ти казва той на думи..
    Не говоря, че на всяка бих угодил на прищявките й и съмненията и в мен, но ако е някой ценен човек
    Оу, не си виждал практически примери. Първо те кара да си направиш тест за наркотици, понеже П. бил казал че се друсаш. Утре те моли доктор да ти бърка отзад, да провери дали не си педераст, понеже Х. бил казал че си обратен. Вдругиден те моли да ти прочете всички пощи, хронологии и SMS-и, понеже У. й споменал че се занимаваш с тероризъм. Иска и справки за всичките ти разговори. След всичко това й хрумва че ПРОСТО НЕ МОЖЕ ВСИЧКО ДА ТИ Е НАРЕД и те моли да си направиш пълни медицински изследвания. Един слънчев ден се събуждаш, а тя е до леглото ти, с огромна усмивка и тест за бременност в ръка - З. й казал че си бременен и те моли да препикаеш това "тестче"(как не си пикаят на ръцете - не знам, сигурно се иска майсторлък... аз не съм пробвал, но имам лошо предчувствие).

Никой не е казал че момичето трябва да изпитва страх и да си затваря очите ако приятелят й е наркоман Просто трябва да подходи малко по-деликатно и с повече мисъл към ситуацията. Като например да се подкове с информация от няколко различни места. Да следи за определени детайли от поведението на приятеля й. И още много, ама много косвени методи по които може да разбере. Има достъп до интернет като гледам, а това си е добър източник на информация...

Айде да не се разписвам много много...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Благодаря на всички!
    Смятам да почакам малко и наистина да събера информация. Не да ида при него и да го питам: Абе ти друсаш ли се?
    Ще разпитам хората и ще видя каква е истината.
    Отново мерси на всички.

I wish I could fly away ...

Skype ---> katety.i.eni4ka

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не вярвай толкова на този "приятел", а говори с гаджето си ...

Не бих го оставила,защото в този момент той има нужда от подкрепа за да ги остави. Но в тая ситуация си мисля,че трябва да вярваш повече на гаджето си,а не на момче,което иска да е с теб а не може. Лично мое мнение
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    не вярвай нито на гаджето нито на приятелят

вярвай на себе си

бъди внимателна да не те завлече истината е че той е между два наркотика единия е този който взима другия си ти моли се да е по-пристарстен към теб ако недай си боже има нещо

ако има нещо не се опитвай сама кажи на родителите му може да ти се стори едва ли не предателство но ще го спасиш

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не прибързвай с решението си. Първо се убеди, че не те лъжа. Убеди се напълно в това, че момчето е наркоман и чак след това го зарежи. Известно е на вички, че възрастен наркоман няма, просто защото наркоманите умират млади.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Ако положението е сериозно - оставяй го.

И аз не бих ходил с някой тежък случай, ако не иска да ме чуе и да й помогна, нямам намерение да си тровя нервите и животеца
    Toчно.защото.всички.си.мисли те,че.е.някакъв."тежък.случа й".

Смятам да почакам малко и наистина да събера информация. Не да ида при него и да го питам: Абе ти друсаш ли се?
    Само.на.мен.ли.ми.прави.впеч атление:
    "Ще.поразпитам,а,не.да.питам .директно.него" ???

просто.заформяш.някаква.бе еда.относно.наркотиците
    и.вкарваш.някакви.безобидн .въпроси.от.сорта.на. "пробвал.ли.си","опитвал.ли.с и","какво.ти.е.мнението".и.т.н .

Цитирай Първоначално написано от haritov
    ако има нещо не се опитвай сама кажи на родителите му може да ти се стори едва ли не предателство но ще го спасиш

С.всеки.изминал.ден.ми.дока ваш.колко.малоумна.можеш.д .бъдеш...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    А може само да е опитал...наркоман се познава отдалече.
    Трябва да говориш с приятеля си, не си прави прибързани изводи

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Говори с приятеля си, разпитай този онзи и ще разбереш. Не вярвай само на един човек, нещата не винаги са такива каквито изглеждат на пръв поглед

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от lips_of_anegel
    Не бих го оставила,защото в този момент той има нужда от подкрепа за да ги остави. Но в тая ситуация си мисля,че трябва да вярваш повече на гаджето си,а не на момче,което иска да е с теб а не може. Лично мое мнение
    +1 ако го зарежеш може още толко да затъне ... аа защо всички решихте че е някъв дето е вече на кафяво(боцка се )
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Ми кво да ти кяжа мила ако взима от време на време тва не го прави наркоман еми подрусвайте си от време навреме и се забавлявайте а и казват че секса надрусан е по як
    Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!

Първо се увери че П. не лъже.
    Ако наистина е вярно,ако го обичаш наистина,опитай да помогнеш.Обаче знай,че има шанс и ти да затънеш,колкото и нелепо да ти изглежда сега.Знай че ще е страшно трудно и само с твойта помощ трудно ще стане.
    Ако не ти се рискува толкова,зарежи.Така ще е по-добре,поне за теб...-
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

СисАдмин,
    ааа чакай малко, ти говориш за оня тип досадници, дето с финес с шут по гъза ти иде да им направиш
    и дрънкат като латерни и бла-бла.. ;д

аз говоря, ако е някое свястно момичето и ти си го знаеш, че е такова и това би траело 1 път както казах горе.
    Ама малко момичета го заслужават
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Не искам да ти давам надежди,но един наркоман се познава.Просто бъди по-наблюдателна,не го разпитвай да не се шашне.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си