- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми е наркоман
проверката е висша форма на довериеПървоначално написано от CucAgMuH
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Ако наистина се увериш,че е истина,то тогава ти препоръчвам да пговориш с него.Ако видиш,че той няма сда се откаже го зарежи по-добре.Ако ходите от мн време и му имаш доверие,то може и нещата да си оправят и той да зареже наркотиците,но ако не е така,то просто не рискувай и тебе да завлече.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
А ти защо не мобилизираш онези неща които наричаш мозъчни клетки и да помислиш пак преди да говориш следващия пътПървоначално написано от 3oPuTyYy
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Здравейте аз имам подобен проблем...
Ходех с едно момче около половин година не е много,но се обичахме до полуда бяхме всичко един за друг ... но на мен ми се наложи да замина за Италия където да уча,тогава той пушеше марихуана и много рядко взимаше амфетамини .. и точно преди да замина за Италия ми каза '' слънчице обешавам ти,че ще откажа тези неща '' аз не съм го карала да ги отказва той сам го каза и аз му отговорих '' не ми обещавай,ако знаеш,че няма да го направиш '' и той каза '' ще го направя мога да се справя и тн . '' .... след време разбрах,че продължава да пуши марихуана не е взимал амфетамини.. но ме излъга ... един ден просто не издържах от постоянните караници заради тези наркотици и скъсах с него .. след кратко време тръгнах с друго момче с идеята,че ще го преодолея,но постоянно мислех за него продължавахме да си пишем .. разбрах,че не мога да живея без него какъвто и да е,и каквито и наркотици да взима го обичам такъв какъвто е !! Сега пак сме заедно адски много се обичаме,доказва ми го постоянно и непрекъснато,но още продължава да взима наркотици .. не му правя забележки за това което прави,но адски много ме боли,че човекът който обичам си вреди по такъв ужасен начин ... един ден се возехме из родния ми град аз,приятелят ми и още едно момче и едно момиче ... наложи се приятелят ми да се прибере вкъщи,защотото братчето му беше болно и да му помага,покани ме да отида с него,но аз отказах и отидох да си взема амфетамини от същия дилър от който той си взима а те са и много добри приятели .... Диларът казъл на моят приятел,че съм си взела амфетамини,и той направо откачи от нерви започна да ми крещи да не взимам никога повече такива неща,разплака се пред мен и ми каза '' виждаш ме мен не ги прави тези неща докато не е станало късно,опитвам се да ги спра,но е адски трудно,намалил съм ги доколкото мога,но все още не мога да ги премахна напълно,ти си ми всичко което имам на този свят,наще се отказаха от мен,прекалено много им навредих,само ти си до мен,и ме правиш адски щастлив '' ........ адски много го обичам и държа на него и в никакъв случай няма да го оставя защото е наркоман,искам да му помогна да спре напълно тези гадости,ако можете споделете според вас по какъв начин да му помогна ... виждам,че има желание да ги премахне,но знам,че е адски трудно защото и собственият ми брат беше в такава ситуация,но му дойде акъл в главата и се справи чисто сам без ничия помощ,но му костваше много нерви усилия,абстиненции,лежане по болници и тн.. моля ви споделете вашето мнение,ако има какво да кажете без нападки ако обичате ... изглежда като някоя сапунка,но силно се надявам да ми помогнете по някакъв начин за да го отърва от тези неща,защотото аз съм единственият човек,който не се е отказал от него и иска да му помогне ... Благодаря ви))
Чакай сега,с какво се бил друсал?И то хубаво са ти казали че са го видели ама това практика ли е?Говори с приятеля си,момиче,недей да гадаеш,на тоя етап ми се струва твърде крайно да заявяваш че ще късате.Първо се говори с първо лице,не с някой дето ти бил казала еди кво си.
пп: Айде стига смятахте тая мара за наркотик!
Последно редактирано от Zarity : 09-03-2012 на 13:48
Брях,брях
темата е от 2009 .. :д
aloha11 - ако само се напушва, не е фатално положението, имам много такива приятели.. колко често пуши? наистина, вреди доста на организма, мозъка и тн., но по-важното е да не стане апатичен и просто да се държи stoned 24/7. амфетамините са пълни боклуци, трябва да ги спре! а доколкото разбрах, и ти си взимала? защо го направи?
И все още не мога да проумея как от едно изречение, дори казано от ДРУГ... ти реши да сложиш за заглавие "приятеля ми е наркоман" ....
Вероятността П. да те лъже е голяма..Все пак не виждам как и къде може да го е видял,докато се друса?От друга страна не знам как може да му хрумне да ти казва такова нещо,ако не е вярно..Говори с приятеля си и виж какво ще ти каже.Ако редовно е употребявал наркотици,би трябвало да си забелязала![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
probwali li si narkotici ? ako ne probwai s nego mnogo splotqvashto i tova nqma da ti prechi moje i da kajesh taq pa e da ama e taka probvai ama ako pochva s tejkite narkotici da gi namali da ne vseki den probvwai s nego mn e qko i qnam da imash qdove seriozno i az ne bqh probwala bqh mn protiv tfa ne mi precheshe de ama probwah s nego edin put i ni behse strahotno no da ne se osnovava vruzkata vi na tova