Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
А, ако той наистина се е друсал какво правим с доверието?
Aко той наистина се е друсал - доверието отива на майната си Въпросът е че теста не е начина да разбереш някой дали приема наркотици - личи си по редица други признаци. Ако коефициента ти на интелигентност е над този на средностатистически стрък репички няма да имаш големи проблеми да разбереш дали се друса или не.

Както казах - ако не се занимавам с подобни неща и някой ми се изтупка да ми каже "Пък Пешо ми каза че си се друсал, айде да ходим да ти правим тест" реакцията ми ще е точно такава - да се обръща на сто и осемдесет градуса и да се заема грижливо с равноускорителното движение на собственото си тяло по посока вратата.

Ако пък случайно се друсам и толкова близък човек ми каже да си правя тест - не, няма да я чакам тя да ме зареже - аз ще й бия шута. Поне за нея би трябвало да е очевидно че се друсам. Следователно трябва да й подаря куче-водач, или да й купя гинкоприм, или пък да й подаря пъзели с които да тренира дедуктивните способности на мозъка си... всъщност много неща могат да се направят, но защо а се занимавам, след като има предостатъчно отлично виждащи момичета с IQ над 50 - не е ли по-лесно просто да я сменя?