Моля кажете ми какво да направя имам голям проблем в училище
Значи нещата стоят ето така : Нашият учител по биология не бих казал че е гаден но е доста странен 1вият срок завърших с 3 при оценки 5,4,2,2. Но вторият съм с 2,2,2 и сега учителят от около седмица за сега 3-пъти ме е карал да уча уроци . Изпитването 1вият път беше той ми беше дал да науча 10 урока при който направих само 1 грешка и ми каза "Не важиш" аз не ми попречи това и заявих че искам повторно изпитване на повторното отново бяха доста уроци не знам точно колко но страниците бяха около 50 отново започнах казах 1вите няколко работи и после отново обърках едно нещо при което отново последва "Не важиш" и това се случи днес ... сега трябва да науча целият учебник а не знам как ще го направя и не знам той дали има право да прави това и също при наличието че има хора който примерно 1вия срок имат 4 втория 3 и за годината пише 4 аз не разбрах защо не иска като аз 1вия имах 3 (а трябваше 5 понеже пак ме прецака по същия начин като сега ) и 2рия 2 и става средно ретметично 2.50 даже повече понеже 3ката 1вия е 3.25 Та главно въпроса ми е какво да направя аз съм си намислил няколко работи като : Да накарам родителите ми да отидат и да разговарят . а друго не знам
Моля ви ако някой е имал подобен проблем и , или знае как да го разреша да ми помогне понеже никак не ми се остава на изпит :С