- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче
Здравейте момчета,темата може да ви се стори глупава,понеже има такава,но авторът е момче,пък и всеки си има мнение. Тук ще напиша съвети как да се харесаме на момиче.Моля,нека valdesbg да не се сърди,защото например и аз започвам от външният вид и да си помисли,че го копирам.
1.Външният вид- Някои момичета не обръщат голямо внимание на това,но мисля че са рядкост.Аз например съм такава,но е още по-добре ако момчето до мен изглежда стилно облечено. Вие си имате стил и все пак, повечето момичета не ви харесват заради дрехите и парите а заради това което сте - дрехите са ваш избор.
Как да я поканим-това е трудно,но ако сте направили добро впечатление с външния вид и държанието си навън, би трябвало да не е трудно. Както valdesbg каза - ''Хайде на кафе'' е прекалено изтъркано. Можете да и кажете например- в кафе ''романс''-(например),правят страхотен сладолед/шейк или нещо друго. Можете да я поканите на изложба,но не на най-новият модел ''Фиат'' например. Може би на изложба на картини,но покажете интерес към картините,а не когато ви попита нещо вие да гледате в бюста и и да сте неадекватен.На мен например би ми харесало,да отидем на плаж,но вечер, да се разхождаме по брега...Не и звънете 5 пъти на ден, 2 са предостатъчни- първият,ако не можете да я видите,и трябва да я поканите по телефона,и 2 - ако например закъснеете с 5 минутки,което обаче не трябва да се получава.
Държанието по време на срещата - това не е много трудно- просто бъдете себе си. Не се правете на някой,който не сте. На нас това не ни харесва. Не подхвърляйте просташки шеги например- ''Леле меен колко са ти големи цицитее,могат да се заклещят в гранд кениън.Шегувайте се,но с мярка. Покажете и чувството си за хумор. Разказвайте и случки от вашето детство или някои сегашни,но не и разказваите например някои просташки,които си измисляте да се похвалите колко сте забил- например- за една вечер свалих 3 мацета,ама ти каам сочнии убавии с едни големи цицкитова няма да ми се хареса- ще си тръгна. Направете нещо романтично - това за вечерта с плажа доста би и се харесало.Говорете,говорете и когато усетите момента, замълчете са 3-4 секунди и я целунете. Ако се дръпне,значи сте объркали нещо. Извинете и се,а не настояваите- ко се дърпаш сяяя... На следващата среща, ако има такава и НАИСТИНА усетите,че тя няма да ви отхвърли,целунете я. Изпратете я и и я попитайте- няма ли още една целувка за лека нощ (например). Би трябвало тя да се усмихне и да ви целуне. Пожелайте и лека нощт,и готово-вече сте гаджета
![]()
Надявам се че съм била полезна. Изказах мнението си от женска гледна точка. Питайте, обяснявайте ситуацията в която сте изпаднали- ще ви кажа какво да правите.![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!