- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче
Здравейте момчета,темата може да ви се стори глупава,понеже има такава,но авторът е момче,пък и всеки си има мнение. Тук ще напиша съвети как да се харесаме на момиче.Моля,нека valdesbg да не се сърди,защото например и аз започвам от външният вид и да си помисли,че го копирам.
1.Външният вид- Някои момичета не обръщат голямо внимание на това,но мисля че са рядкост.Аз например съм такава,но е още по-добре ако момчето до мен изглежда стилно облечено. Вие си имате стил и все пак, повечето момичета не ви харесват заради дрехите и парите а заради това което сте - дрехите са ваш избор.
Как да я поканим-това е трудно,но ако сте направили добро впечатление с външния вид и държанието си навън, би трябвало да не е трудно. Както valdesbg каза - ''Хайде на кафе'' е прекалено изтъркано. Можете да и кажете например- в кафе ''романс''-(например),правят страхотен сладолед/шейк или нещо друго. Можете да я поканите на изложба,но не на най-новият модел ''Фиат'' например. Може би на изложба на картини,но покажете интерес към картините,а не когато ви попита нещо вие да гледате в бюста и и да сте неадекватен.На мен например би ми харесало,да отидем на плаж,но вечер, да се разхождаме по брега...Не и звънете 5 пъти на ден, 2 са предостатъчни- първият,ако не можете да я видите,и трябва да я поканите по телефона,и 2 - ако например закъснеете с 5 минутки,което обаче не трябва да се получава.
Държанието по време на срещата - това не е много трудно- просто бъдете себе си. Не се правете на някой,който не сте. На нас това не ни харесва. Не подхвърляйте просташки шеги например- ''Леле меен колко са ти големи цицитее,могат да се заклещят в гранд кениън.Шегувайте се,но с мярка. Покажете и чувството си за хумор. Разказвайте и случки от вашето детство или някои сегашни,но не и разказваите например някои просташки,които си измисляте да се похвалите колко сте забил- например- за една вечер свалих 3 мацета,ама ти каам сочнии убавии с едни големи цицкитова няма да ми се хареса- ще си тръгна. Направете нещо романтично - това за вечерта с плажа доста би и се харесало.Говорете,говорете и когато усетите момента, замълчете са 3-4 секунди и я целунете. Ако се дръпне,значи сте объркали нещо. Извинете и се,а не настояваите- ко се дърпаш сяяя... На следващата среща, ако има такава и НАИСТИНА усетите,че тя няма да ви отхвърли,целунете я. Изпратете я и и я попитайте- няма ли още една целувка за лека нощ (например). Би трябвало тя да се усмихне и да ви целуне. Пожелайте и лека нощт,и готово-вече сте гаджета
![]()
Надявам се че съм била полезна. Изказах мнението си от женска гледна точка. Питайте, обяснявайте ситуацията в която сте изпаднали- ще ви кажа какво да правите.![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
Това за шегите е особено вярно...иначе дори и на кафе да поканите момиче,какво толкова,не мисля,че е чаак толкова изтъркано.В крайна сметка да седнете и да поговорите в заведение си е приятно занимание хД.Това за воденето на изложба на картини...абе ддз,интересно предложение,ама кафенцето си е по-добре май.Много добра идея е киното.Но другите,визирам за дрехите,са верни...и най-голямата истина "бъдете себе си".Ако някое момче ся пусне тема "как да се харесате на момче",ще го призная :P
Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
Daddy's here to hold ya through the night
It may seem a little crazy, pretty baby
But i promise momma's gon' be alright
Ама не да тръгнете да я целувате без да сте нямали грам физически контакт, малко по малко трябва мацката да свикне с вас да я докосвате... за раката,косата,краката,рамо о и т.н. Шегички и пускайте да знае, че не може да се ебава с вас и вие сте шефа
п.с. никакви извинения ако пита примерно "какво правиш" след опит за някакъв физически контакт, игнор и след малко пак трябва да се опита.
Уважаема IncHeTy ! Прочетох всичко, което си написала и според мен трябва да смениш зглавието. От 'Как да се харесаме на момиче' да стане ' Как да ми се харесате'.![]()
горе при важните теми има подобна даже със същото заглавие на братя valdesbghttp://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838
не не не не сте ме разбрали хора. Казах че на мен ще ми хареса- не за да водят мен на вечеря,просто мисля че на всички романтички ще им хареса.Моля без нападки
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
Не те нападам - никак даже. Просто се замислих, че ако на теб не ти харесва да ти дам 10 лева за свирка - на онези на магистралата например ще им хареса. А и те са момичета все пакПървоначално написано от IncHeTy
.... е повечето
![]()
Баси ..не е толкова лесно,колкото звучи.![]()
Това с изложбата нещо не ме кефи и мен![]()
Колко момчета/мъже обичат да гледат картини? Защо да го правят на сила, само, за да се харесат
А киното за 1ва среща не е много добра идея, защото нали трябва да си говорите?Там само ще трябва да гледате.
Разходка е добра идея според мен.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ейй тези теми винаги ме развеселяват абе да не би всички момичета или момчета да са направени по калъп че да върви при всички едно и също.То ако при всички вървеше едно и също ехеее отдавна да няма самотници стига сте се правели на големи разбирачи че става напрао комично всеки е различен и за всеки трябва различен подход.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Всичко зависи от момичето. Твоите съвети са точно както казаха "как да ми се харесате". Всеки трябва да се облича както си иска, а не да спазва някви правила само за да се хареса на някое момиче - та нали тя трябва да го хареса такъв, какъвто е. Пък и аз не съм голяма романтичка, така че глупостите с рози и свещи някак не ми се нравят. Общо взето трябва да знаете няколко неща, момчета: бъдете мили, но не изнежени; забавни, но не противни; грижете се за външния си вид, ама не забравяйте, че не сте девойки; не бъдете бъзльовци, момичетата обичат да се чувстват сигурни и защитени, ама не е нужно да налитате на всеки срещнат. Това са нещата, които всяко момиче, което познавам (а те са много), иска. Вероятно има изключения, късмет, ако ги срещнете. ;д
Всичките момичета сте еднакви, просто по различен начин трябва да бъдете свалени.
картини наистина, ама фотографии бих гледал със захлас... ама такива абстрактни фотографии... а и картини абстрактни биха ми харесали...Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
що се отнася до киното - това е за тия, дето търсят бърза първа целувка ии кратка връзка
пък то за да се харесаш на момиче требе да къртиш много уоу и дота и да разказваш за единствения път когато си се напил и да разказваш истории как други са се напили, а да казваш че си бил ти.
изобщо видя ли раздела преди да пуснеш такава тема?
Time is all I got
А така Инче, хубаво си писала. Дай сега да идем на изложбата на Волво, да ти покажа новия им хибриден модел, и колко са му удобни седалките
И няма да те водя на вечеря...в борисовата, ще гледаме залеза над стадиона и ще слушаме жабите, романтично нали?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
спрях се до външния вид...това е тъпо!!!Как да се облича?!Как да си прави прическата?! Тя може да не харесва ръзпуснати дънки?! Добре де те нали трябва да имат нещо общо....това си е до стил тя ако не харесва стила му къде са тръгнали![]()