.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Да следвам сърцето или разума ???

Не вярвах, че и аз ще пиша тема ама ......
    Та ситуацията е следната: запознах се с едно момиче на купон и имаше после целувки ала бала.... Всичко което си говорихме ме наклони на мисълта, че ще стане нещо по сериозно и много се зарадвах понеже аз не обичам свалките за по 1 вечер. Тя общо взето каза, че има само краткотрайни забивки но завиждала на хората с дълго връзки (което говори че и се иска такава връзка). Разменихме си телефоните, тя каза да и се обадя и изведнъж на следващият ден ми звъни обща приятелка , че съм бил останал с грешно впечатление и че момичето не иска да сме заедно. Отговорих нещо от сорта на " еми хубаво голяма работа" . Обаче наистина я харесах и сега нисля само за нея. Да следвам това което чувствам или да зарежа тая работа ?

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Звънни й и се вижте. По - добре е да я опознаеш и сам да си прецениш как да действаш за по - напред. А и след като и двамата се поопознаете може и да стане нещо - това, че тя е имала само краткотрайни връзки не означава, че не може да се промени - стига да намери подходящия.
    А и не вярвай на тази "приятелка", защото може да иска да провали всичко..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Да следвам сърцето или разума ???

Цитирай Първоначално написано от buntar90
    Не вярвах, че и аз ще пиша тема ама ......
    Та ситуацията е следната: запознах се с едно момиче на купон и имаше после целувки ала бала.... Всичко което си говорихме ме наклони на мисълта, че ще стане нещо по сериозно и много се зарадвах понеже аз не обичам свалките за по 1 вечер. Тя общо взето каза, че има само краткотрайни забивки но завиждала на хората с дълго връзки (което говори че и се иска такава връзка). Разменихме си телефоните, тя каза да и се обадя и изведнъж на следващият ден ми звъни обща приятелка , че съм бил останал с грешно впечатление и че момичето не иска да сме заедно. Отговорих нещо от сорта на " еми хубаво голяма работа" . Обаче наистина я харесах и сега нисля само за нея. Да следвам това което чувствам или да зарежа тая работа ?
    Това с приятелката нещо ми мирише. Звънни и - ако те отреже - жалко че не си я нае*ал още снощи.

дам.. мерси за бързите отговори ще направя каквото мога пък да става каквото ще, поне после няма да съжалявам

Голям фен Аватара на Aicken
    ти на тия приятелки не вярваи много а званни по тела и си поговори с нея ако иска да се разходите и да пиете по кафе - отиди
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ааа... и двете, само че усети точния момент за всяко от двете...

определено и звънни ... аз не бих вярвала на чужди приказки дори и на "приятел..." пък и какво? ако нищо не стане поне после няма да се чудиш "е какво щеше да стане ако и бях звъннал.."

Голям фен Аватара на RaZzer
    просто искай да чуеш всичко от самото момиче... нека тя да ти обясни дали и защо е променила възгледа си... звънни й! Успех!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    просто искай да чуеш всичко от самото момиче... нека тя да ти обясни дали и защо е променила възгледа си... звънни й! Успех!
    :P

Le couer a ses raisons que la raison ne connait point!!! Блез Паскал (Сърцето има свои основания,за които разумът не знае нищо!!!)
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    < 33
    ха от къде знаеш , че приятелката не лъже ? Представи си, че си пада по теб , или нещо такова .. нормално е да каже така. Я се обади на момичето и излезте .. Не е казано от първата среща да тръгнете, излезте просто на по кафе, или разходка в парка, или там каквото решите .. Недей слушай хората какво говорят, без дори да знаеш дали е вярно .. Не можеш да си сигурен 100% , че приятелката, която ти е казала това не те лъже нали? За това ,че по-добре излез с момичето и се увери сам ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    :P
    Съгласна съм
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Що не изчука кучката ве,глупендер,кви са тия педалски истории-звънни ми,дрън дрън

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    потърси я и виж тя какво ще ти каже..ако и тя те отреже-не упорствай и не губи достойнство..в крайна сметка тя губи

Мега фен Аватара на Hilary_
    Офф такива "доброжелателни приятелки" са ми ясни ... Говори си с момичето ... нека тя ти го каже!!!

френдката май е права звънях ама не вдига ако тя се сети да звънне някой ден поне да ме отреже кат хората пак добре

финаги следфай сърцето си защото сърцето показфа тофа което искаш,а разума - тофа което е редно ...

Обади й се да се видите и си поговорете малко. Може оная да завижда и без момичето да й е казало нещо, тя да се е обадила. Всичко е възможно. Кви ли не ги има на тоя свят...не е истина.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си