.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

помогнете ми ... с прическата...

Ами значи аз имах много дълга коса някъде до кръста, но реших и аз не знам от какъв зор да се подстрижа така като риана,... знам че е глупаво ала.... и така де отзад късо отпред по-дълго .Чудесно... ама косата ми вече е по дълга и е все още с такава форма ... Ами честно казано ужасна е искам си старата коса отзад е нацъфтяла скоро мисля да я изравня смисъл да си стане нормално на черта ала пак ще окъсее а аз искам дълга коса кажете ми какво да правя ... няма никаква форма извиват се все навън краищата и е просто отвратително.... айде като я изправя става горе долу добре, ама аз не мога всеки ден да си горя косата ужас докато я подстрижа не знам какви прически да си правя че да е по интересно писна ми все на кок или на опашка ама иначе е много зле казвам ви..... не се подстригввайте така иска много грижи .

та ако имате идея за някакви по интересни прически като за тази коса моля помогнете, че се очертават и разни купони и срещи с едно мочме тфа лято и....... наистина ще съм ви благодарна

_______
    Грешен раздел. Преместена.
    hamilcar
    И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]

I'm not a little pervert..., I'm a big one!

мда много полезен съвет...
    И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]

Лоша работа...освен да я резнеш, за да я изравниш не знам.... Иначе не знам ако се понавие дали няма разликата да стане по-малко забележима....

Град
    Монтана
    Spokoino i az sam su6tata :S kogato ne sam si dignala britona si q tupiram za d aima obem otzad...A kogato sam si dignala britona q ma4kam s pqna i mislq 4e stoi hubavo...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Erosenin, ти колко си дооооолеен.............
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си