.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Шоколадова диета

Извинявам се,ако има такава тема,търсих,но не открих нищо.

Значи искам да попитам какво предствлява шоколадовата диета?
    Колко дни ядеш само шоколад?
    И някой,ако иска да я започне с мен
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    Поне не ни лъжи, че си търсила http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...meta=&aq=f&oq= можеше и без тази лъжа, просто да беше попитала за съвет от някой който я е спазвал и дали е имало резултати, във форума имаше такава тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=30720
    One 21 GunS

Шоколадова диета – примерно меню
    Закуска: 1 кафе или чай без захар, 1 блокче натурален шоколад
    Втора закуска: 1 чаша фреш от портокал, 1 блокче натурален шоколад
    Обяд: 1 плодова салата, 2 блокчета натурален шоколад
    Следобедна закуска: 1 плод по избор, 2 блокчета натурален шоколад
    Вечеря: 300 г печено пилешко месо или риба, 1 блокче натурален шоколад

http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p10513.html

Не знам доколко "шоколадова диета" ще има какъвто и да било ефект. Ако си твърдо решена може да я пробваш и да споделиш опит
    Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
    Йохан Волфганг Гьоте

Значи от утре ще я пробвам.
    А за темата по-горе не лъжа,просто гледах само 1 страница от показалите се от търсенето,мързи ме да прегледам всичките 8175635143434273 теми.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз пък я знам по различна и така я правя само по 1 натурален шоколад на ден или кутия бонбони и кофичка кисело мляко...при мен има ефект,някъде бях чела че това е диетата на Лили Иванова
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

От утре ще я пробвам.
    Колко дни е?

Може да се спазва по една цяла седмица в месеца или по 3 дни два пъти месечно. Пие се много вода, поне 2-3 литра дневно.
    Йохан Волфганг Гьоте

^ e тя водата е във всяка една диета.

По принцип е хубаво да се пие повечко вода не само при диети.
    Йохан Волфганг Гьоте

Супер фен Аватара на Shia
    Един шоколад си има калориите за един пълен ден с нормално хранене т.е трябва да я караш само на един шоколад на ден и нищо друго,освен течности.

За мен е абсурд,ще слабееш,но ще се разболееш.Тоя шокалад,нито ще ти даде витамините,протеините и важните съставки за тялото,нито нищо.Организмът не може да бъде заситен с един шоколад,бил той и много калоричен.

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    А за темата по-горе не лъжа,просто гледах само 1 страница от показалите се от търсенето,мързи ме да прегледам всичките 8175635143434273 теми.
    ама не е ли на първата страница темата от тийна http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...meta=&aq=f&oq= както и да е успех
    One 21 GunS

Цитирай Първоначално написано от Cherryy
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    ама не е ли на първата страница темата от тийна http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...meta=&aq=f&oq= както и да е успех

Ало мацо ставаше на ? за форума първата страница.Сега разбра ли ме или?

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Един шоколад си има калориите за един пълен ден с нормално хранене т.е трябва да я караш само на един шоколад на ден и нищо друго,освен течности.

За мен е абсурд,ще слабееш,но ще се разболееш.Тоя шокалад,нито ще ти даде витамините,протеините и важните съставки за тялото,нито нищо.Организмът не може да бъде заситен с един шоколад,бил той и много калоричен.

Пълни глупости! Един шоколад Milka млечен за 100 грама има около 500 калории. Дневният прием за една жена е около 1500. Т.е. ако приемем, че ако искаш да отслабнеш трябва да ядеш с 500 калории по-малко, можеш спокойно да изядеш 2 МЛЕЧНИ шоколада без да се притисняваш. А натуралните са с още по-малко калории.
    Никъде не видях в "шоколадовата диета" да пише, че се яде само шоколад.

Супер фен Аватара на Shia
    Аз пък имам шоколад с 2000калории+

За Шоколадова диета,ако наистина искаш,шоколад 99% натурален.
    Ако се яде по малко шоколад петкратно през деня, няма да се усеща истински глад. Ако в продължение на много дни се поддържа този режим, без съмнение ще загубим няколко килограма, но ще се появи и недостиг на витамини (спомнете си, той е беден на витамини и от състава му изцяло отсъства полезният витамин С), което води най-общо до лош биотонус.

Десетина дни на шоколадова диета със сигурност е по-добре, отколкото да се гладува, за да се редуцират килограми, но рисковете са в пониженото количество витамини, които приемаме", смятат лекарите.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Когато ви казахме, че ще ядете шоколад, не сме споменали, че ще е колкото ви душа иска. Имате право само на 100 грама шоколад на ден и нищо друго. Останалото, което зависи от вас, е дали ще изядете всичко наведнъж или на няколко пъти през деня.

Шоколадовата диета спада към нискокалоричните монодиети, тъй като е строга и изисква да приемате само шоколад. За сметка на това обаче, ако се придържате към това правило, можете да свалите 7 килограма за 7 дни.

Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    По 2 кофички всеки ден от това - http://margaritta.dir.bg/2005/april/nutella.jpg и гаранция, че кантара ще покаже разлика...Само, че незнам нагоре или надоло... (Шегичка )

Сега по темата...
    Чесно казано не ми се вярва да има някъв ефект... Но ако искаш виж тва - http://zdravno.com/%D1%88%D0%BE%D0%B...B5%D1%82%D0%B0

Шоколадовата диета спада към нискокалоричните монодиети, тъй като е строга и изисква да приемате само шоколад. За сметка на това обаче, ако се придържате към това правило, можете да свалите 7 килограма за 7 дни.

Ето как изглежда менюто на шоколадовата диета за 7 дни:

Закуска: 30 грама шоколад + чаша кафе

Обяд: 30 грама шоколад + чаша кафе

Вечеря: 40 грама шоколад + чаша кафе

Трябва да обърнете внимание и на един друг важен момент. Можете не по-рано от три часа след като ядете шоколад да изпиете чаша вода или чай. За ден ден трябва да изпиете поне литър и половина вода.

По време на шоколадовата диета трябва да се въздържате от консумацията на плодови сокове и газирани напитки, тъй като те повишават апепита. Алкохолните напитки, както се досещате, също са неприемливи.

Супер фен
    Леле аз от толкова шоколад.. ще започна да сънувам шоколад Ами няма ли ако наистина ядеш само и единствено шоколад толкова мн време да губиш някои съставки, които са мн важни за организма .. белтъци, витамини и такива .. ? Не мисля, че е особено добре за тялото, но щом има такава диета и толкова хора я практикуват, значи е ОК сиг Айде успех ;р

^ e три дена не мисля,че е толкова фатално,ако се яде само шоколад.

Супер фен Аватара на PIF
    то с 500 калории на ден /толкова средно има в един шоколад/ е логично да отслабнеш...
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Абе важното е,че се се слабее

Супер фен Аватара на PIF
    е да, ама всички знаем за йо-йо, нали
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Голям фен
    как така само 500 кал. на ден- това си е живо самоубийство, я се замислете. освен това не вкарвате нищо полезно в организма, само въглехидрати, а и после като спрете диетата...това си е безсмислено и много вредно според мен.

Мега фен Аватара на mynichka
    DivoTo_KoTe ти спази ли диетата? Нали е 3 дена ...вече минаха 4..интересно ми е има ли резултат изобщо?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Вие не сте добре. На тия жеги само на шоколад..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си