.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Компютъра ми не чете дискове .... моля помощ.. :(

Амии моят проблем е следният... От нова година ми е компютъра.. Windows Vista Home Premium е .. и аз си бях свикнала с ХР оабче Вистата е доста по различна от ХР и незнам в момента както става.. Компютъра не чете дискове.. даже и не ми излиза никаква иконка че има диск в устройството.. пише че е за ДВД и СД .. и няма значение какъв диск сложа не ми тръгва нито ми показва изобщо .. от този проблем ми идва другиия, че не мога да ползвам записвачката.. рових по сайтове.. рових в опътването .. нищо полезно не намерих.. и реших да се обърна към този сайт..дай боже да има някое хакерче да ми каже дали може да се направи нещо по въпроси, че ми трябва.. а не работи.. и преди работеше.. сега не иска.. като отворя Device Manager ми излиза че всички сд-ром устройства или са корумпирани или са липсващи.. плс хелп

Re: Компютъра ми не чете дискове .... моля помощ.. :(

Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    цд=ром устройства или са корумпирани плс хелп
    Не можах да се сдържа :Д:Д:Д::Д:Д

Супер фен
    в БИОСа може да е изключено

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    в БИОСа може да е изключено
    А това пък къде е ?

По добре го носи на ремонт да го оправат

Благодарско

Re: Компютъра ми не чете дискове .... моля помощ.. :(

Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    Амии моят проблем е следният... От нова година ми е компютъра.. Windows Vista Home Premium е .. и аз си бях свикнала с ХР оабче Вистата е доста по различна от ХР и незнам в момента както става.. Компютъра не чете дискове.. даже и не ми излиза никаква иконка че има диск в устройството.. пише че е за ДВД и СД .. и няма значение какъв диск сложа не ми тръгва нито ми показва изобщо .. от този проблем ми идва другиия, че не мога да ползвам записвачката.. рових по сайтове.. рових в опътването .. нищо полезно не намерих.. и реших да се обърна към този сайт..дай боже да има някое хакерче да ми каже дали може да се направи нещо по въпроси, че ми трябва.. а не работи.. и преди работеше.. сега не иска.. като отворя Device Manager ми излиза че всички сд-ром устройства или са корумпирани или са липсващи.. плс хелп
    Значи най-напред да спомена, че няма как да са корумпирани cd-устройствата Най-вероятно е пишело corrupted, което значи повреден, не корумпиран , но както и да е, това не е толкова важно
    Относно преблема...може да е изгоряла самата записвачка или пък проблем с кабеляците (вече ти го казаха), също може да е изключено устройството от БИОС-а (и тоя вариант ти го споменаха :Д ), други варианти не се сещам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си