- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кои части от тялото си обезкосмявате и кои не?
ами аз само краката но се замислям и за корема
Не обезкосмявам-ръце,лице(без вежди),гръб,корем,гърди,дуп .
Обезкосмявам си цялото тяло - ръце, крака, подмишници, мустаци, вежди, гръб, корем, триъгълник.
Вежди, подмишници, бикини зона и крака, ама се замислям дали и мустаците да не ги почна![]()
me tooПървоначално написано от Shia
Корема и гърба с какво си ги обезкосмявашПървоначално написано от Nadelina
![]()
Аз иначе се обезкосмявам по ръцете , краката , подмишниците , веждите , мустак и триъгълник![]()
С епилатора или ако ме мързи, защото врата ме заболява, на козметик.Първоначално написано от nadincety
Първоначално написано от Nadelina
А целият корем ли епилираш ? Или само под пъпа .. И последно въпросче - от колко време си го епилираш корема и забеляза ли някакви промени ? Смисъл да ти уредеят косъмчетата , такива неща![]()
Ми те космите не са чак толкова много, че чак да забележа разлика... Иначе си го обезкосмявам целия, като започна и не мога да спра хаха...Първоначално написано от nadincety
Аз съм гола като охлюви си обезкосмявам краката до колената на 1 месец,подмишници,триъгълни к и вежди.
Ръце, мишници, мустак, под пъпа, триъгълник, крака- целите
Сега се мъча със спирт - 2% пък да видим![]()
Първоначално написано от Nadelina
Ме 2.Само без гърба. (:
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
TooПървоначално написано от breathless
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Аз пък само краката и подмишниците..![]()
Крака, ръце, мишници, вежди, интимни части.
крака,ръце,мишници,триъгъл и,бикини линия,вежди и под пъпа.
крака , мишнищи , интимни части и си скубя веждите![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Краката,подмишниците,триъг ълника.. и веждите.
Замислям се за корема,но като взема да се показвам по банси вече.Има няк'ва много гадна черта.![]()
Обезкосмявам вежди, триъгълник, подмишници и крака. Понякога и под пъпа.
Скубя си веждите, под пъпа си махам някое друго косъмче, което ме дразни с пинсетка, махам космите на мишниците, ръцете, краката и триъгълника.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Триъгълника,веждите,подмиш ниците,краката.
По ръцете и мустаците нямам нужда т.е мустаци нямам, а по ръцете са русички и не личат много,няма смисъл.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?