решила съм от тази събота да почвам да бягам .. всъщност аз това го решавам от един месец .. ама ставането сутрин ми е проблем .. по - миналата събота се наканих да стана рано и уж да ходя да бягам ама другия път .. събудих се в 5 , а алармата ми беше за 6 .. видях колко е часа и се отказах просто .. изключих си алармата и пак заспахИначе имам голямо желание да се постегна малко , ама явно не е достатъчно .. Молба първа : окуражете ме малко нещо ддз и аз
знам , че ако аз сама не искам и не направя нещо по въпроса каквото и да ми казвате няма да има полза ама все пак .. да ме мотивирате малко
Другото нещо , което забелязох е , че имам малко целулит по дупето и мисля да си взема някакъв антицелулитен гел , масло или нещо такова .. Препоръчайте ми нещо , за което знаете че наистина помага .. Мерси на всички , които го прочетоха това и ще помогнат с нещо ..
![]()
А защо трябва да бягаш толкова рано? Ако ставането ти е проблем 6 часа е висока летва. Какъв е проблема да започнеш да бягаш към 8-9 часа?
п.с. антицелулитния гел на Билка(жълтия), от опит ти го казвам![]()
Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
Йохан Волфганг Гьоте
Ми защото ще ходя да бягам в едно училище ии се събират разни момчета да играят футбол и не искам да ме гледат как бягам![]()
Ахааа, ясноМи ако са хубави може да си ти нещо като стимул
![]()
Иначе легни си по-рано и може да се събудиш към 6 часа![]()
Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
Йохан Волфганг Гьоте
Пфф хубави друг път![]()
Иначе за лягането рано може и да опитам .. Въпреки че едва ли по рано от 11 ще заспяМерси все пак за съветчетата
Ако се сетиш нещо друго - казвай :P
Защо не тичаш с някоя приятелка. Аз сама едва тичам, а като съм с приятелка мога все нещо да изтичам заради неяНякакси е по-приятно да си с някой.
Stay up all night with the stars *
Е по - приятно е да , ама като няма с койПървоначално написано от LittlePrincess
А и на мен не ми пречи да бягам сама .. Проблемът е , че не мога да се мотивирам достатъчно ..
Имам го желанието , ама нещоо ..
И аз съм така.. Просто мразя и не мога да тичамИмам желание, но като отида правя половин обиколка на стадиона и се отказвам. Затова ходя с най-добрата си приятелка - изкарвам по обиколка и половина
![]()
Stay up all night with the stars *
И аз като теб ми е трудно ставането рано и ходя да бягам вечерта към 8![]()
Супер, сега като чета и аз ще се надъхам да почна да бягам![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
А защо не бягаш вечерта?
оо бягането е супер :Д
и аз искам да бягам ама няма с кой :Д сама ме е страх в парка![]()
Сутрин , вечер - винаги има някой там .. Ако трябва да бягам сутрин трябва да е към 6 , а вечер към 10 сигигурно :д ама ме е страх тогава .. ( за вечерта имам предвид ) И затова предпочитам сутринта .. И даже сериозно вече се навих утре преди училище да стана и да потичам 20 минутки .. Нищо , че съм първа смяна и трябва сигурно в 5 да стана .. Поне ще започна денят пълноценноПървоначално написано от Nadelina
![]()
Ух .. ще зема и аз да се надъхвам да почна да бягам вечер..![]()
Иначе е много хубаво човек да бяга.. ама.. нито ми се ходи сама да бягам , нито мога да се мотивирам![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Абе хора аз хозя вечер след 8-9,даже сега отивам...и честно казано с приятелка е по-кофти понякога.Най-добре е с музика и вечер по хладното...и кви са тея обиколка и половина,излагате се :д
Зад нашия блок има алея.. направена с такава цел .. за бягане , разходки , но като се замисля сякаш малко ме е страх вечерта да излезна да бягам към 8-9 часаНякакви предложения ..
![]()
ти къде бягаш?Първоначално написано от Madness
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
А защо ти трябва да тичаш? Ако наистина искаш да отслабнеш, много по-полезно е да си правиш дълги разходки, но не тичайки, а пеша. Доказано е от учените, че ходенето гори мастни запаси, докато при тичането огладняваш и си по-склонен да ядеш след джогинг или спринт. Така че, ако наистина искаш да отслабнеш по-добре ходи 4, 5 часа вместо да тичаш 1 или 2. И, ако спазваш някаква диета ще ти е още по-лесно да постигнеш желаното!Успех!
![]()
^ ee че значи .. аз въобще нямам нужда от бягане.. , защото обичам да ходя пеша.. ии почти всеки ден вървя най-малко по 2-3 часа![]()
Абе мацка как така не можеш да се мотивираш.Просто си помисли колко калориики гориш чрез бягането и как можеш да станеш с едно яко телце ако бягаш редовно.Представи си тази гледка, надъхай се, мотивирай исе и почвай да бягаШ.Но не е задължително сутрин, а вечр също е много хубаво да се бяга, вечер може и да няма момчета в даскалотоЕ айде успех и след 2 месеца с по хубаво телце д аси ти пожелавам
![]()
Аз днеска се наканих и то като се изля един порой и нищо не направихИначее бягай по - късно,няма смисъл да ставаш в 6 часа :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Много ти благодаряПървоначално написано от foreverr
Утре отивам
Мисля да бягам 3 пъти седмично .. Според вас достатъчно ли е ?
Избери си някое друго място. Пример някой стадион. И вечер е по-полезно да се тича.
Първоначално написано от TheNewReligion
То хубаво да си избера някое друго място , но няма какво .. Училището ми е точно до вкъщи , а стадиона е на 1 км .. И няма как просто ..![]()
Леле тука като чета ме побърквате .Кви са тея глезотий имало хора,момчета,страх ме е ... Аз оня ден се бях надъхала и напражих 14 обиколки...Ама ме мързи всеки ден плюс това мен не ми е нужно ,правя си го просто за удоволствие...
Които иска яка фигура няма оправдания...
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...