.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: Бягане

Голям фен Аватара на nadincety

Бягане

решила съм от тази събота да почвам да бягам .. всъщност аз това го решавам от един месец .. ама ставането сутрин ми е проблем .. по - миналата събота се наканих да стана рано и уж да ходя да бягам ама другия път .. събудих се в 5 , а алармата ми беше за 6 .. видях колко е часа и се отказах просто .. изключих си алармата и пак заспах Иначе имам голямо желание да се постегна малко , ама явно не е достатъчно .. Молба първа : окуражете ме малко нещо ддз и аз знам , че ако аз сама не искам и не направя нещо по въпроса каквото и да ми казвате няма да има полза ама все пак .. да ме мотивирате малко Другото нещо , което забелязох е , че имам малко целулит по дупето и мисля да си взема някакъв антицелулитен гел , масло или нещо такова .. Препоръчайте ми нещо , за което знаете че наистина помага .. Мерси на всички , които го прочетоха това и ще помогнат с нещо ..

А защо трябва да бягаш толкова рано? Ако ставането ти е проблем 6 часа е висока летва. Какъв е проблема да започнеш да бягаш към 8-9 часа?
    п.с. антицелулитния гел на Билка(жълтия), от опит ти го казвам
    Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
    Йохан Волфганг Гьоте

Ми защото ще ходя да бягам в едно училище ии се събират разни момчета да играят футбол и не искам да ме гледат как бягам

Ахааа, ясно Ми ако са хубави може да си ти нещо като стимул
    Иначе легни си по-рано и може да се събудиш към 6 часа
    Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
    Йохан Волфганг Гьоте

Пфф хубави друг път
    Иначе за лягането рано може и да опитам .. Въпреки че едва ли по рано от 11 ще заспя Мерси все пак за съветчетата Ако се сетиш нещо друго - казвай :P

Защо не тичаш с някоя приятелка. Аз сама едва тичам, а като съм с приятелка мога все нещо да изтичам заради нея Някакси е по-приятно да си с някой.
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Защо не тичаш с някоя приятелка. Аз сама едва тичам, а като съм с приятелка мога все нещо да изтичам заради нея Някакси е по-приятно да си с някой.
    Е по - приятно е да , ама като няма с кой А и на мен не ми пречи да бягам сама .. Проблемът е , че не мога да се мотивирам достатъчно .. Имам го желанието , ама нещоо ..

И аз съм така.. Просто мразя и не мога да тичам Имам желание, но като отида правя половин обиколка на стадиона и се отказвам. Затова ходя с най-добрата си приятелка - изкарвам по обиколка и половина
    Stay up all night with the stars *

Град
    Хасково
    И аз като теб ми е трудно ставането рано и ходя да бягам вечерта към 8

Град
    Казанлък
    Супер, сега като чета и аз ще се надъхам да почна да бягам
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    А защо не бягаш вечерта?

оо бягането е супер :Д
    и аз искам да бягам ама няма с кой :Д сама ме е страх в парка

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    А защо не бягаш вечерта?
    Сутрин , вечер - винаги има някой там .. Ако трябва да бягам сутрин трябва да е към 6 , а вечер към 10 сигигурно :д ама ме е страх тогава .. ( за вечерта имам предвид ) И затова предпочитам сутринта .. И даже сериозно вече се навих утре преди училище да стана и да потичам 20 минутки .. Нищо , че съм първа смяна и трябва сигурно в 5 да стана .. Поне ще започна денят пълноценно

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Ух .. ще зема и аз да се надъхвам да почна да бягам вечер..
    Иначе е много хубаво човек да бяга.. ама.. нито ми се ходи сама да бягам , нито мога да се мотивирам
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Абе хора аз хозя вечер след 8-9,даже сега отивам...и честно казано с приятелка е по-кофти понякога.Най-добре е с музика и вечер по хладното...и кви са тея обиколка и половина,излагате се :д

Зад нашия блок има алея.. направена с такава цел .. за бягане , разходки , но като се замисля сякаш малко ме е страх вечерта да излезна да бягам към 8-9 часа Някакви предложения ..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Абе хора аз хозя вечер след 8-9,даже сега отивам...и честно казано с приятелка е по-кофти понякога.Най-добре е с музика и вечер по хладното...и кви са тея обиколка и половина,излагате се :д
    ти къде бягаш?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    А защо ти трябва да тичаш? Ако наистина искаш да отслабнеш, много по-полезно е да си правиш дълги разходки, но не тичайки, а пеша. Доказано е от учените, че ходенето гори мастни запаси, докато при тичането огладняваш и си по-склонен да ядеш след джогинг или спринт. Така че, ако наистина искаш да отслабнеш по-добре ходи 4, 5 часа вместо да тичаш 1 или 2. И, ако спазваш някаква диета ще ти е още по-лесно да постигнеш желаното! Успех!

^ ee че значи .. аз въобще нямам нужда от бягане.. , защото обичам да ходя пеша.. ии почти всеки ден вървя най-малко по 2-3 часа

Абе мацка как така не можеш да се мотивираш.Просто си помисли колко калориики гориш чрез бягането и как можеш да станеш с едно яко телце ако бягаш редовно.Представи си тази гледка, надъхай се, мотивирай исе и почвай да бягаШ.Но не е задължително сутрин, а вечр също е много хубаво да се бяга, вечер може и да няма момчета в даскалото Е айде успех и след 2 месеца с по хубаво телце д аси ти пожелавам

Супер фен Аватара на j_adore2
    Аз днеска се наканих и то като се изля един порой и нищо не направих Иначее бягай по - късно,няма смисъл да ставаш в 6 часа :P
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Абе мацка как така не можеш да се мотивираш.Просто си помисли колко калориики гориш чрез бягането и как можеш да станеш с едно яко телце ако бягаш редовно.Представи си тази гледка, надъхай се, мотивирай исе и почвай да бягаШ.Но не е задължително сутрин, а вечр също е много хубаво да се бяга, вечер може и да няма момчета в даскалото Е айде успех и след 2 месеца с по хубаво телце д аси ти пожелавам
    Много ти благодаря Утре отивам Мисля да бягам 3 пъти седмично .. Според вас достатъчно ли е ?

Избери си някое друго място. Пример някой стадион. И вечер е по-полезно да се тича.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Избери си някое друго място. Пример някой стадион. И вечер е по-полезно да се тича.

То хубаво да си избера някое друго място , но няма какво .. Училището ми е точно до вкъщи , а стадиона е на 1 км .. И няма как просто ..

Леле тука като чета ме побърквате .Кви са тея глезотий имало хора,момчета,страх ме е ... Аз оня ден се бях надъхала и напражих 14 обиколки... Ама ме мързи всеки ден плюс това мен не ми е нужно ,правя си го просто за удоволствие... Които иска яка фигура няма оправдания...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си