- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма възрастова разлика-13 години...Какво да правя???
Ами какво да ви кажа,аз съм на 15,той на 28,кажете какво да правя?Той ме възприема само като по-малка сестра и приятелка,а аз него по друг начин.
Кажи му чувствата си преди да се пръснеш това е моят съвет успех!
благодаря ти много
Ми кажи му и после гледай тва отрязване... лично аз мисля ,че ти е доста голям, има една друга тема подобна за това дето една мацка се двоуми между 27 и 17 годишни батковци... виж сега обикновенно възможноста батковците да те зарежат понеже явно са видели истинския път към живота си започва някъде около 22/23 ,че може и по-рано , определено нямаш работа при него, ако тръгнеш с него това да е за най-много 3 месеца и после пича ще си намери мацка и тебе само дето ще ти е кофти, кажи му, обясни му, но не тръгвай с него... все пак чуй мненията на другите.
What if.. ?
Мисля, че е голям за теб. 13 години не са никак малко.. Но както си решиш, ако толкова много го харесваш му го кажи.
Stay up all night with the stars *
И да му казваш и да не му казваш,той със сигурност знае,или поне подозира.И щом не се е дръпнал досега,и няма нищо против да е с теб,значи имаш шансове.И не му казвай направо,подготви си почва.Бъзикай му се и ти за гаджета тва онва или го накарай да те пичувства по близка.Тогава няма да има нужда дори да му казваш.Good luck :P
Предварително се извинявам, защото знам, че ще звучи грубо, но аз мисля, че ти сама ще се убедиш, че ще понесеш загубата му... Дори и да му кажеш и той да откликне на чувствата ти, няма да е нищо сериозно и скоро ще срещне някоя на своята възраст, с която ще те смени... Така или иначе ще трябва да го преживееш... просто обществото и времето, в което живеем не са подходящи за подобна връзка!![]()
Намери си някой на твоите години. Той е на 28, вече би трябвало да мисли за сериозни връзки, та дори семейство. Едва ли му е до тинейджърки, които не могат да предложат почти нищо. Ако е достатъчно разумен, когато разбере за твоите чувства, ще се отдръпне. Според мен нищо добро няма да излезе от цялата тази работа. Моя съвет е да не му казваш нищо и да му намериш заместител по-бързичко. ;]
Разликата е голяма - 13години са си 13 години...Трябва да се замислиш, над нещата и последствията от една такава връзка....Според мен нямате бъдеще!...Та той след 1-2 години ще иска да има семейство, дом, деца...А твоят живот тепърва започва....Тепърва ще ти се излиза, ще се запознаеш с нови хора..Нека не се залъгваме.Едва ли ще ти се стои вкъщи и ще ти се друса бебе....Защото този период, които ти предстои тепърва (на излизания, запозннства, нови връзки - тепърва започваш истинските преживявания) - той вече е минал през него...
незнам...
Каквото и да ти кажа, ти си имаш своя гледна точка за нещата...Ти го познаваш най-добре...Така, че накрая решението си е твое...Успех
![]()
готин аватар :P :P :PПървоначално написано от ghetto_superstar
Мисля,че е голям за теб .. Все пак си само на 15,не си си изживявала детството,така да се каже .. Примерно,ако беше поне на 18,щеше да е по по-различен начин .. За мен максималната разлика за връзка са 9-10 години .. 13 вече ми е прекалено много .. А и 28 мъж,не съм сигурна,но няма нищо да излезе .. Съжелявам ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Не е сигурно, че пича ще е зареже , щото на тая възраст
той си е седнал на гъза и вече иска сериозна връзка и мисли повечето
момичета на своята възраст за курвички и т.н .. за тва може би иска да си
хване по-малка, с която да бъде повече години .. не всички искат да те
наебат и шута в гъза .. познавам много такива момчета, затова казвам тези думи ..
а до авторката,моят съвет е да не тръгваш с него, щото ае
заеби години ся ще се почнат с мненията "за любовта няма граници" , ами
има друго , че животът е пред теб , тва момче е видяло вече всичко от живота, наживяло се е ,
било е по всички възможни купони,докато на теб сега ти предстоят ..
и нали се сещаш, че ще започне да иска да излизаш постоянно с него и т.н .. пък ии .. все още сме деца , никой на тая възраст
не е готов за сериозна връзка ..хващам бас , че ако тръгнеш с него най-много след 2 месеца ще ти писне .. знам сега кво си мислиш "той е мъжа за мен,влюбена съм" и т,н .. нормално е всеки го мисли , но според мене не бива изобщо да се хващаш с него .. бъдете си приятели,стойте по пейките, но само тва.. живей си живота, излизай с приятели ,весели се докато е време ..
Actions speaks louder then words .. >.<
По -добре не му казвай за чувствата си, защото ще го загубиш и като приятел. Разликата е доста. Един 28 годишен мъж мисли за много по-ралични неща от една 15 годишна. Той вече е на възраст на която трябва да се орентира към семейство и т.н, а ти определно си далеч от това. Връзката ви просто няма никакво бъдеще. Според мен не трябва да признаваш чувствата си, но ти решаваш.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Това не е никаква разлика,една съученичка ходи с дядото на един приятел-тя е на 17,а той-на 68.Дори бил много добър в леглото.![]()
кво да правиш ли?
не се занимавай с чичовци.
а ако ще го правиш, поне влизайте в бизнеса, пари ше видиш.
Щом 28 годишен мъж си контактува с теб не иска да ти е само приятел ! Но според мен внимавай и то много!
Ако му кажеш той ще се дръпне от теб ако е разумен, защото си все още дете ...Може да е само увлечение ... изчакай ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По-добре не му казвай,след като гледа на теб само като приятелка,той те възприема точно така. За него ти си едно момиче,колкото и да те боли от това. Надали ще иска да се обвързва с дете(съжалявам за думата),но е точно така -могат да го съдят за това. А и той най-вероятно вече иска семейство,не вярвам на 15 да можеш да му го дадеш. Ще трябва да се примириш
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
За какво изобщо се обсъжда това![]()
Този 28 годишния ако е с нея за нещо повече от приятели, това би говорило само лошо за него. Момиче не надскачай ранга си и възможностите си. Това е моя съвет
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
да,може би наистина сте прави и трябва да го забравя![]()
la_panterita ти си едва на 15 след 3-4 години мисленето ти ще се е променило много. Живота кипи с бурна сила и то едва 18- 19 са най-бурните години. Приятелите ти ще веселят, ще са студенти, а ти ще дундуркаш бебе и мъж на 32 години?!? Това решение е много сериозно и не се взима толкова лесно и барзо.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Да ти кажа честно докато ти четох поста ми се иска вече да седна и едвали не на колене да те моля да не правиш тази грешка, обикновенно това го правя само с най-близките ми хора ,но kobrichka е много права и не знам защо си решила да поемеш по този път.. да ти кажа откровенно доста ще ми е жал ако решиш все пак да тръгнеш с него. Макър и да не те познавам...Първоначално написано от la_panterita
![]()
What if.. ?
Аз бях тая "мацка".. мии в крайна сметка решихме да се пробваме със 17-годишния.С другия имаме разлика 12 годиниПървоначално написано от fatal4o
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Екстра начи, успех ви пожелавамПървоначално написано от Sisito941
Да се обичате много
![]()
![]()
What if.. ?
МерсииПървоначално написано от fatal4o
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!