.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Голяма възрастова разлика-13 години...Какво да правя???

Ами какво да ви кажа,аз съм на 15,той на 28,кажете какво да правя?Той ме възприема само като по-малка сестра и приятелка,а аз него по друг начин.

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Кажи му чувствата си преди да се пръснеш това е моят съвет успех!

благодаря ти много

Ми кажи му и после гледай тва отрязване... лично аз мисля ,че ти е доста голям, има една друга тема подобна за това дето една мацка се двоуми между 27 и 17 годишни батковци... виж сега обикновенно възможноста батковците да те зарежат понеже явно са видели истинския път към живота си започва някъде около 22/23 ,че може и по-рано , определено нямаш работа при него, ако тръгнеш с него това да е за най-много 3 месеца и после пича ще си намери мацка и тебе само дето ще ти е кофти, кажи му, обясни му, но не тръгвай с него... все пак чуй мненията на другите.
    What if.. ?

Мисля, че е голям за теб. 13 години не са никак малко.. Но както си решиш, ако толкова много го харесваш му го кажи.
    Stay up all night with the stars *

И да му казваш и да не му казваш,той със сигурност знае,или поне подозира.И щом не се е дръпнал досега,и няма нищо против да е с теб,значи имаш шансове.И не му казвай направо,подготви си почва.Бъзикай му се и ти за гаджета тва онва или го накарай да те пичувства по близка.Тогава няма да има нужда дори да му казваш.Good luck :P

Голям фен Аватара на RaZzer
    Предварително се извинявам, защото знам, че ще звучи грубо, но аз мисля, че ти сама ще се убедиш, че ще понесеш загубата му... Дори и да му кажеш и той да откликне на чувствата ти, няма да е нищо сериозно и скоро ще срещне някоя на своята възраст, с която ще те смени... Така или иначе ще трябва да го преживееш... просто обществото и времето, в което живеем не са подходящи за подобна връзка!

Град
    40 Miles from the Sun
    Намери си някой на твоите години. Той е на 28, вече би трябвало да мисли за сериозни връзки, та дори семейство. Едва ли му е до тинейджърки, които не могат да предложат почти нищо. Ако е достатъчно разумен, когато разбере за твоите чувства, ще се отдръпне. Според мен нищо добро няма да излезе от цялата тази работа. Моя съвет е да не му казваш нищо и да му намериш заместител по-бързичко. ;]

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Разликата е голяма - 13години са си 13 години...Трябва да се замислиш, над нещата и последствията от една такава връзка....Според мен нямате бъдеще!...Та той след 1-2 години ще иска да има семейство, дом, деца...А твоят живот тепърва започва....Тепърва ще ти се излиза, ще се запознаеш с нови хора..Нека не се залъгваме.Едва ли ще ти се стои вкъщи и ще ти се друса бебе....Защото този период, които ти предстои тепърва (на излизания, запозннства, нови връзки - тепърва започваш истинските преживявания) - той вече е минал през него...

незнам...
    Каквото и да ти кажа, ти си имаш своя гледна точка за нещата...Ти го познаваш най-добре...Така, че накрая решението си е твое... Успех

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от ghetto_superstar
    И да му казваш и да не му казваш,той със сигурност знае,или поне подозира.И щом не се е дръпнал досега,и няма нищо против да е с теб,значи имаш шансове.И не му казвай направо,подготви си почва.Бъзикай му се и ти за гаджета тва онва или го накарай да те пичувства по близка.Тогава няма да има нужда дори да му казваш.Good luck :P
    готин аватар :P :P :P

Мисля,че е голям за теб .. Все пак си само на 15,не си си изживявала детството,така да се каже .. Примерно,ако беше поне на 18,щеше да е по по-различен начин .. За мен максималната разлика за връзка са 9-10 години .. 13 вече ми е прекалено много .. А и 28 мъж,не съм сигурна,но няма нищо да излезе .. Съжелявам ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Град
    < 33
    Не е сигурно, че пича ще е зареже , щото на тая възраст
    той си е седнал на гъза и вече иска сериозна връзка и мисли повечето
    момичета на своята възраст за курвички и т.н .. за тва може би иска да си
    хване по-малка, с която да бъде повече години .. не всички искат да те
    наебат и шута в гъза .. познавам много такива момчета, затова казвам тези думи ..
    а до авторката,моят съвет е да не тръгваш с него, щото ае
    заеби години ся ще се почнат с мненията "за любовта няма граници" , ами
    има друго , че животът е пред теб , тва момче е видяло вече всичко от живота, наживяло се е ,
    било е по всички възможни купони,докато на теб сега ти предстоят ..
    и нали се сещаш, че ще започне да иска да излизаш постоянно с него и т.н .. пък ии .. все още сме деца , никой на тая възраст
    не е готов за сериозна връзка ..хващам бас , че ако тръгнеш с него най-много след 2 месеца ще ти писне .. знам сега кво си мислиш "той е мъжа за мен,влюбена съм" и т,н .. нормално е всеки го мисли , но според мене не бива изобщо да се хващаш с него .. бъдете си приятели,стойте по пейките, но само тва.. живей си живота, излизай с приятели ,весели се докато е време ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    По -добре не му казвай за чувствата си, защото ще го загубиш и като приятел. Разликата е доста. Един 28 годишен мъж мисли за много по-ралични неща от една 15 годишна. Той вече е на възраст на която трябва да се орентира към семейство и т.н, а ти определно си далеч от това. Връзката ви просто няма никакво бъдеще. Според мен не трябва да признаваш чувствата си, но ти решаваш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Знам ли и аз,майна
    Това не е никаква разлика,една съученичка ходи с дядото на един приятел-тя е на 17,а той-на 68.Дори бил много добър в леглото.

кво да правиш ли?
    не се занимавай с чичовци.
    а ако ще го правиш, поне влизайте в бизнеса, пари ше видиш.

hottie
    Guest
    Щом 28 годишен мъж си контактува с теб не иска да ти е само приятел ! Но според мен внимавай и то много!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако му кажеш той ще се дръпне от теб ако е разумен, защото си все още дете ... Може да е само увлечение ... изчакай ...

По-добре не му казвай,след като гледа на теб само като приятелка,той те възприема точно така. За него ти си едно момиче,колкото и да те боли от това. Надали ще иска да се обвързва с дете(съжалявам за думата),но е точно така -могат да го съдят за това. А и той най-вероятно вече иска семейство,не вярвам на 15 да можеш да му го дадеш. Ще трябва да се примириш
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

За какво изобщо се обсъжда това Този 28 годишния ако е с нея за нещо повече от приятели, това би говорило само лошо за него. Момиче не надскачай ранга си и възможностите си. Това е моя съвет
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

да,може би наистина сте прави и трябва да го забравя

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    la_panterita ти си едва на 15 след 3-4 години мисленето ти ще се е променило много. Живота кипи с бурна сила и то едва 18- 19 са най-бурните години. Приятелите ти ще веселят, ще са студенти, а ти ще дундуркаш бебе и мъж на 32 години?!? Това решение е много сериозно и не се взима толкова лесно и барзо.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от la_panterita
    Първо искам да благодаря на всички,които са обърнали мнимание на проблема ми.Осъзнавам,че сте прави,но ме разберете,както беше казал един аз чувствам,че наистина "той е мъжът на живота ми".А и аз не съм му напълно безразлична.По някаква странна причина(може би съдбата)винаги,когато ме види,казва,че колегата му го оставил и идва при мен.Първият път дойде при мен в заведението, а втория път на пейката и така си говорим доста време...Обичам тези моменти.Когато съм с него се чувствам спокойна и защитена.Той ме разбира и ми дава съвети-Когато си държим ръцете(при здрависване)сърцето ми бие по-силно и не ме интересуват нито годините му,нито пречките между нас.
    А и той ми е казвал,че ако съм била по-голяма ,щял да ме сваля.Значи все пак съм му направила някакво впечатление.Казва ми,че ще се видим пак к и т.н.Точно тези малки жестове ми дават надежда,но в същото време ме съсипват,защото мечтая за човек,с когото вероятно никога няма да бъда...А аз го обичам толкова много.Много често сънувам,че сме двамата и дори се женя за него.Чувала съм,че сънищата показват най-горещото желание на сързата ни.Е,може би това не е просто увлечение,както казват някои,а става дума за истинска любов.
    Някой беше писал дали съм готова да гледам дете и къща.Мога да кажа,че да него бих направила всичко.Разбира се,не сега,защото съм малка,но може би след поне 3-4 години,ако той е склонен да ме изчака.
    Да ти кажа честно докато ти четох поста ми се иска вече да седна и едвали не на колене да те моля да не правиш тази грешка, обикновенно това го правя само с най-близките ми хора ,но kobrichka е много права и не знам защо си решила да поемеш по този път.. да ти кажа откровенно доста ще ми е жал ако решиш все пак да тръгнеш с него. Макър и да не те познавам...
    What if.. ?

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    Ми кажи му и после гледай тва отрязване... лично аз мисля ,че ти е доста голям, има една друга тема подобна за това дето една мацка се двоуми между 27 и 17 годишни батковци... виж сега обикновенно възможноста батковците да те зарежат понеже явно са видели истинския път към живота си започва някъде около 22/23 ,че може и по-рано , определено нямаш работа при него, ако тръгнеш с него това да е за най-много 3 месеца и после пича ще си намери мацка и тебе само дето ще ти е кофти, кажи му, обясни му, но не тръгвай с него... все пак чуй мненията на другите.
    Аз бях тая "мацка".. мии в крайна сметка решихме да се пробваме със 17-годишния.С другия имаме разлика 12 години
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Аз бях тая "мацка".. мии в крайна сметка решихме да се пробваме със 17-годишния.С другия имаме разлика 12 години
    Екстра начи, успех ви пожелавам Да се обичате много

What if.. ?

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Екстра начи, успех ви пожелавам Да се обичате много

Мерсии
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си