- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма възрастова разлика-13 години...Какво да правя???
Абе вие се побъркахтеХващайте си ако искате 80 годишни... сърцето не я слушало...
Душко помни винаги има надежда!![]()
![]()
![]()
Т'ва за "мъжа на живота ти" ще го мислиш след всяко следващо влюбване..
Не си ли усетила, че всяко следващо влюбване е по-силно от предишното?
А и т'ва че след 3 години ще си готова за деца са ПЪЛНИ глупости ..
Сега си мислиш така, ама след 3 години като прочетеш к'во си писала и
ще ти се иска да се хвърлиш от петия етаж .. Не се излагай , момиче !
Я си живей живота и го остави .. Има милиони момчета по света , ти баш
на този се спря .. То винаги харесваме този , който не може да е наш , но ..
Та вие нямате общи теми .. Имате различни възгледи над нещата ,
различни интереси , вкусове .. Няма смисъл просто !
Actions speaks louder then words .. >.<
да бееее повярвах тиПървоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
![]()
а по темата-според мен разликата е огромна,избий си го от главата човека е почти на 30 скоро трябва да мисли за семейство...ти си на 15 живей си живота не се занимавай с такива намери си някой на твоите години или малко по-голям ама не чак толкова![]()
Колко мъже на този свят,а ти си се лепнала точно на този.Ако ти беше по-голяма и разликата можеше да не е толкова натрапваща,но при това положение просто няма шанс.Мислиш ли,чи той ще те предпочете пред неговите наборки и дори и да тръгне с тебе мислиш ли,чи ще го направи за нещо друго освен за секс.Сори,но просто съм откровена.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
браво , много добра логика
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Еееее голяма работа,13 години е нищо в сравнение с онази Росица на Зографски...Тяхната разлика превишаваше 45 години![]()
Най-вероятно пича не е педофил и изобщо не възприема момичето като сексуален обект. Едно разкриване на чувства само ще я постави в неловка ситуация.
Първо се увери дали си сигурна в чувствата си и, ако е така му ги признай!!!![]()
![]()
![]()
Малко вероятно е мъж на 28 да откликне на чувствата на 15 годишна. Най-малкото, на различни етапи от живота са. И както сега на нея й се купонясва, то на него съвсем скоро ще му се прииска семейство...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не съм чел другите мнения и с риск да повторя някой ще ти кажа ТИ ЛУДА ЛИ СИ???Първоначално написано от la_panterita
Той е мъж за женене а ти не знаеш още дали ти се пикае или ти се е*е.Ами извинявай ама ми е мн смешно като видя някоя като тебе с "татко си" да крачи гордо из улиците.Тва е недопустимо поне според мене.
аз пък имам познати които са на принципа 13/14 - 25/28 ... до никъде не се стига![]()
Колкото повече,толкова повече)
фъзраста не от чак толкофа голямо значение ... обичате ли се нищо не трябфа да фе притесняфа...а и по голям на години партньор .. по сериозна фръзка...
Айде още една тема за шефката![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ако се обичате да не ви пука от възрастовата разлика.
Майка ми е с 11 години по-малка от баща ми. Смятай...![]()
Кажи му го пък да става каквто ще. Може пък и той да те харесва, но заради разликата да не го казва и да не го показва.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Аз съм на 19 и не бих желал да се занимавам с 15 годишно девойче, нищо лично, а онзи какво го е прихванало... Както и да е.Успех.Само после да няма сълзи и драми![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
ОМГ!
Ама вие добре ли стееееее!?
По-добре си хвани някое момче на тая възраст..
Какво освен може би визията те привлече в него!? Колата!?
Аре стига, кви са тия.. Нямате общи интереси, той вече сигурно мисли за семейство, какво можеш да му предложиш ти!? Тцъ тцъ ..
Съмнявам се че те възприема по какъвто и да било начин...
Дори не мисля,че като приятелка те възприема... Това са много години,не смятам че имате какво да си кажете...
Или ако имате,явно един от двама ви е лузър (визирам него...)![]()
Директно се отказвай ...
Ти си едва на 15,а той е кажи речи на 30 ! Двойно по-голям от теб ! Разликата е ОГРОМНА и нямаш с работа с него .. разбери го ! Пичът няма да си направи труда да тръгне с такава малка като теб .. неговата цел са най-малко 18-19 годишните ! Казвам ти нещата така както стоят !
The ability to control your own life,is the most responsible one.
http://www.teenproblem.net/teenid/Aries
Той няма да тръгне с теб, а ти ще се самоизмъчваш напразно.Най-добре зарави за него.
П.П. Наясно ли си, че е противозаконно да имате връзка?Това би трябвало да говори само по себе си.
![]()