.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    Предишната ми връзка беше такава....
    Издържахме половин годинаа... И до там ........
    Me :
    http://www.album.bg/baby_b3_min3/

Град
    BurgasS
    Момчето сигурно вече си мисли за сериозна връзка и за семейство.Остави го,нее само той има и други

Град
    Там, където е сърцето...
    Ти добре ли си?! 13 години разлика е доста и то като се има предвид годините на които сте... Такава връзка е обречена просто защото интересите ви ще се разминават главоломно, пък и замисли се скъпа на този човек му е време за семейство ... деца... можеш да ли му дадеш това?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен
    Град
    <3
    Не искам да прозвучи грубо или заядливо но... играй си с куклите Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на Dollystar
    На 28 о нене не може да говорим за батко, той вече е мъж, няма да има успех подобна връзка, вместо да търси сигурност и жена до себе си той се занимава с тийнейджърки отврад
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Е, ти как искаш да ме приема..Аз съм на 18, 27 годишен не ме въприема като нещо повече от добра позната..А ти си едва на 15..Забрави го...на него му е време за други неща, а на теб ще ти се живее..Обричаш се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си