От маските на Jankar или такива готови лентички?Или някоя друга марка ленти,без тези на Veet?
Другото,което питам е дали в опаковката на течната кола маска Jankar има ли си чисти ленти,или трябва да си купиш?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
епилатор за крака![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Топла кола маска Сара.
Аз ходя на козметик и ми правят топла кола маска.Не съм пробвала студена,но си мисля,че топлата е по-добре...
Вчера пробвах студена ужасна е лепкава после всичко омазах и 100 процента предпочитам топла
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Колко струва тя?Първоначално написано от Nadelina
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
ползвам топла кола маска...
на мен по безболезнена ми е топлата и не лепка толкова....
ходя на козметик
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
струва около 1.50 от аптеката...Първоначално написано от Snuffles
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Топла
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
ахаПървоначално написано от bubinkaa
ясно.
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
давайте с епилатора
боли само 1 път
после е като масаж
и най-важното бавно растат космите и не са толкова гъсти
аз с епилатор от 6 клас и сега космите на ръцете и краката ми са супер![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз напоследак почнах да ходя на козметичка да ми прави кола-маска и съм много доволна.Тя ползва топла и не отричам,че боли,но се оттървам за доста време от досадните косми![]()
Нито топла,нито студена, а течна.Много хора бъркат етчната с топла, тъй като течната също се топли,но по-малко.А топлата се топли много и чак малко пари.
аз действам с епилатора но от време на време се случва със студена
Аз предпочитам епилатора .... не че с него не боли ама ...
![]()
едит: От маските на Jankar или такива готови лентички? Или някоя друга марка ленти,без тези на Veet?
Другото,което питам е дали в опаковката на течната кола маска Jankar има ли си чисти ленти,или трябва да си купиш?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95