- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъкмо реших че този път ще се получи...
Та с едно момче излизахме няколко пъти, свестен е, уж мнооого ме харесваше, даже пуснах тема за него преди една седмица. Отначало си мислех, че той ме хар повече от колкото аз него и даже мислех да го отрежа, но сега тъкмо когато почнах да изпитвам по-силни чувства, той ми каза че е раздвоен между мен и още едно момичеНе можах да повярвам като ми го каза...държеше с мен все едно съм единственото момиче за него, казваше ми непрекъснато че мн държи на мен, а сега бил раздвоен. Едната причина е, че аз се местя в друг град, но той е на 30км. само, може да се виждаме , по-рядко, но все пак може. А другото момиче което го харесва и той нея е в съседния му клас. Каза ми толкова неща за двете седмици които сме заедно и сега да ми каже това. Проблема ми е че мн се привързвам към хората и страдам от това винаги. Пък и досега не съм имала сериозно гадже, мислех че с него ще се получи, понеже е свестен и не е супер красавец, зад който всички момичета да тичат. На всичкото отгоре ми го каза по скайп това за другото момиче, а преди това като се видяхме се държа мн хладно. Абе явно аз никога няма да съм щастлива, просто ще го приема. Исках просто да споделя с някой, но ще е добре ако ми дадете съвет какво да му кажа или какво да правя аз в случая. А и аз съм на 15, момчето на 17, другото момиче също е на 17
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!