- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Живота ми е перфектен
и самозавечер може всичко да се обърне наопаки, не забравяй
ами честито, приятелю, да си жив и здрав и все така да си![]()
![]()
нека да има радост в тоя живот![]()
пий 1-на бира от мен \/
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ми виж името на форума- тийнПРОБЛЕМ... И да не ти се четат проблеми, сори това е положението.Първоначално написано от Boot
Иначе до автора- ми браво на теб![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Браво.![]()
Ааа Boot е права ! Кефи си се човека. Понякога като сте щастливи не ви ли се иска да го изкрещите на целия свят? По-неангаживащо е отколкото да мрънкаш. Евала на темата, дано има само такива. Трябва да бъдем по-позивитни и да се радваме на хубавите моменти !
Браво на теб....сега, по тоя случай, ни почерпи с бира и всички ще споделяме щастието с теб....
... най-вече бирата. :P
хаха браво, писнало ми е от недеволни хора /ето и аз мрънкам/ евалЯ
.!.
то като гледам само ти си доволен от живота /из добра и лоша новина темата, ала-бала/
евала!, но дано това не те накара да изгубиш усет за нещата и да се отпуснеш прекалено![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
за предпочитане е везните да са по равно.
"много хубаво, не е на хубаво"![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
А ето това чувство,че всичко е наред е несравнимо :р
Тоя форум е по-различен от останалите и изначалната му идея е била не толкова в дискусията, колкото в споделянето на проблеми или както в тоя случай на анти проблеми )Първоначално написано от Raybeez
Твоята златна среда е нормална да е такава, а 15 годишните ги интересува да си споделят душевното терзание. А опитай да си спомниш какво е било, все пак дори и ти НЯКОГА си бил млад![]()
Той е бил млад,но никога не е бил тъп.и ти НЯКОГА си бил млад![]()
Идеално за теб.Понякога не всички ги огрява като теб,но нищо.И все пак пълно щастие няма,затова не лети много високо да не паднеш бързо и болезнено на земята.![]()
Много песимистично !Първоначално написано от PIF
е това требе да е ебаси емовския сайт тогава...Първоначално написано от rosskata
![]()
Остаете бъзика, ама мен ме кефят такива теми.
Вдъхновяват те, усмихват те..![]()
ФЕН НА ТОКИО ХОТЕЛ СЕ РОДИЕХ
ФЕН НА ТОКИО ХОТЕЛ ЩЕ УМРА
В някои случаи хората искат просто да афишират, да отразят вътрешната си моментна емоция без някой да им се бърка. Дето се вика да си го излеят пред непознати за да им олекне. Не можеш да ги виниш за това. Важи и за негативни, и за положителни теми.
Щастието е относителна величина.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Бравоо на тебе!Но според мене всеки трябва да е доволен от това което има
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
Бравоо на тебе!Но според мене всеки трябва да е доволен от това което има
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
Радвам се за теб![]()
Заслужаваш го!
Колкото по-позитивно мислиш, толкова по-хубави неща ще ти се случват!
Вярвай ми![]()
Аз на рождения си ден намерих 50 леваПървоначално написано от Joc
Радвам се за автора. Браво няма да ти казвам, защото така са се стекли събитията, не си си го направил сам, но им се радвай максимално.
За Canis, Pliok и всички други, които пишат, че не им пука, че утре щяло да стане еди-кво-си....Canis, не всички са ****** **** като теб и обществото ги ****** и животът им ако не днес, то неминуемо утре става ******, защото ако днес се размине, утре все някой пак забелязва кво ****** си и пак те плюе.
Pliok, ами кой ти е виновен, че не внимаваш в час или че нямаш толкова умствени способности, за да разбираш задачите, защото освен до старание, каквото и да си говорим, е и до мозъчен капацитет. За родителите си-пак вината е у теб. И за всичко, което ти се е струпало-ти, ти, ти си виновна.
*Абсолютно съгласна съм с Boot.
Браво, радвам се за такива хора.![]()
Обаче един приятелски съвет:
Каквото и хубаво да ти се случи, недей да признаваш дори пред себе си толкова често, че си щастлива, защото съдбата е такава, че ще ти прецака работите веднага. :Р
На мен постоянно ми се случва така. Например си река: "Ммм, какъв хубав ден е днешният." и изведнъж става по-зле и от най-лошия ден, който съм имала.
![]()