- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Живота ми е перфектен
Живота ми се подреди перфектно! Хванах си страхотно гадже, майка ми и баща ми получиха увеличение на заплатите. Направих си татуировка, която исках много отдавна. Вдигнахме нов етаж в къщата и и направихме цялостен ремонт. Просто всичко изведнъж се преобърна, само че в положителна насока. Много съм щастлив![]()
Razorlight - Stumble & Fall (music)![]()
Брех...![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
утре ще уволнят вашите, свлачище ще ви отнесе къщата, гаджето ти ще тръгне с най-добрият ти приятел, а ти ще осъзнаеш, че обичаш да те чукат други мъже!
Grumpy old madman
Хубаво е че поне на някого не му се случва кошмар след кошмар.
гледай да не е "само-за-вечер", че нали си чувал - много хубаво не е на хубаво;
иначе, браво, радвам се за теб)
Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
еми браво, аз пък съм нещастна - гаджето ми е раздвоен между мен и едно друго момиче, майка ми и баща ми се карат непрекъснато, живея в някакъв малък апартамент, нямам мн пари, нямам и приятели много. Само не казвай на мн хора че си щастлив, защото хората са злобни и после нещата ще ти тръгнат на зле - от личен опит ти говоря.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Еми, браво, все на някой трябва да му върви. (:
Евалата!![]()
ФЕН НА ТОКИО ХОТЕЛ СЕ РОДИЕХ
ФЕН НА ТОКИО ХОТЕЛ ЩЕ УМРА
Днеска си добре , утре туко виж си се имоушинизирал ( егати думата ) ...
Радвай се !
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Вие сте ужасни хора.
Дано нещата ти все в такива хубави посоки да вървят, че ми писна от мрънкачи!
Saatana vittu perkele hate crew!
Ехехе, ем, супер.
И аз да се похваля, че и аз съм доволна от живота си:д
Няма перфектен живот.![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Убиец !Първоначално написано от stefity
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Много се радвам за теб! Изживявай тези мигове пълноценно и им се радвай !![]()
СуперНе знам, дали атакабг беше сериозен, но на мен наистина ми се четат такива теми
![]()
Браво.
Се едно аз да напиша тема, колко ми е скапано всичко. Как днес имам 3ка по математика за годината, как не съм имала гадже от есента, как не говоря с родителите си, как всичко е хаус...
Дали някой ще каже нещо положително?!
А пука ли ми за теб?!
Пльок, напиши тема като ти е зор. Обаче мрънкащите теми не заслужават положителни думи, сори. И за тройката, и за родителите и за всички си си виновна ти и вместо да си седнеш на задника и да въведеш всичко в ред, само прецакваш положителните теми със собствените си оплаквания.
Разликата между тази тема и мрънкаща тема е, че тази не натоварва никой и, за разлика от много други, авторът не занимава останалите с проблемите си. А дори усмихва някои от тях.
Ебати егоистичния пост написа...
Не се интересувам нито от положителните, нито от отрицателните теми в тийн форум. Ако го вземаш толкова присърце - недей да четеш постовете ми.Първоначално написано от Boot
Като не те интересуват просто не пишеш.
Аз съм влязла във форума, за да чета някакви неща, но от къде да знам в кой момент точно кой ще се изсере с мрънкане...ЕБАСИ!
моя е перфектен, днес намерих 2 лева
то густо, то пусто
не знам с какво може да те дразни някой, който се кефи на живота си. Освен това във форума има прекалено много мрънкащи теми и трябват положителни, за да се постигне баланс!
стига си мрънкал!![]()