- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Живота ми е перфектен
Не е суеверие, повярвай ми. Въпрос на психика е.Първоначално написано от Raybeez
![]()
Не, при другите е така, но аз съм странен случай. Очаквам, че ще е хубаво, а то се прецаква. Очаквам, че всичко ще бъде прецакано, пък всичко тръгва на 6. :РПървоначално написано от KumchoValcho
Първоначално написано от Bianca
Не си единствена, и при мен е така.![]()
Аз ще си обясня простата теорийка:
Смятам, че нещо ще се прецака. Съзнанието ми се наглася така. Нещо наистина МОЖЕ да се прецака, но аз вече съм настроена за прецакването, и то за доста по-голямо, така че каквото и да е прецакването, аз вече съм очаквала по-голямо, затова това ми се струва нещо хубаво.
Оф, не мога да обяснявам въобще, но се надявам поне малко от малко да сте ме разбрали.
Същото е и с хубавото. Очаквам хубави неща, на практика те ми се случват, но по-малки, отколкото съм очаквала, така че ми се струват лоши.![]()
радвам се за теб![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
браво на тебе !![]()
"Any moment, everything can change!!!" ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
защо сте такива нещастници?
може и да е глупаво да се радваш по този начин, ама е жалко да казваш "не се радвай, НЕМА щастие на тоя свят" като тая отгоре..
ти и'ам проблемите...![]()
Положителната настройка и мисленето към положително бъдеще спомагат за бъдещите успехи. Човек, който гледа отрицателно на живота - няма как да има добро развитие.