.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Странна ситуация

Пичове и пичkи,я помагайте тук че си савързах езика
    Значи има една девойка дето не я знам как се казва още и колко е голяма,но мисля че е тийн.Аз съм на 17 и тя работи в едно магазинче до нас.И вече сме на зрдавей/здрасти.Запознах се с нея като влязох да си купя домати и така се разсеях по нея че въобще не забелязах че отидоха 3 и нещо за няколко домата .
    Така и доста често минавам от там и си купувам домати,но някак си не мога да си лафа с нея както с останалите жени....
    За квооо?? я сега кажете как да сваля такова момиче .

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Както сваляш другите... Бъди естествен....Толкова ли неможеш да измислиш нещо...

Град
    40 Miles from the Sun
    Нали осъзнаваш, че продавачките на домати не са по-различни от останалите женски?

Да,ама не мога да бъда естествен...
    Ми всичко си е ок,влизам при нея и не мога да и взема името пак си е хубавичка .
    Може би проблема е също че майка и работи на 3 метра зад нея .
    Все пак сещам се за някой начини но ми звучат някак си тъпи за случая.
    Примерно: Здравей,аз доста често минавам от тук,иии се казвам (името ми) и тя ще каже : и кво ми пука или нещо гадно и после ще триа да си показвам гадната страна,щото си паза няколко гадни реплики за такива случай с одрязване,пък ако стане шъ сме двама щастливи влубени .

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми влизаш и при пореднето "здрасти" ще и кажеш "амм може ли поне името да ти узная? ... ии вкарваш едн осекси погледче ... ии така... или щом майка и е там ще и напишеш на едно листче там телефон ии така ... (колко романтично)

Постави се ти на нейно място.
    Как ще реагираш ако няправя точно това което казваш?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ще се учудя, но ще ми хареса подхода и начина по който го е направил ...

Тез червени домати

Еми хуу мерси

Град
    Знам ли и аз,майна
    Викаш й-Здрасти,аз съм Пешо и сигурно ме помниш,щото съм ти редовен клиент.Имаш много хубави домати А между другото как ти е заглавието?

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от ghetto_superstar
    Тез червени домати

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Викаш й-Здрасти,аз съм Пешо и сигурно ме помниш,щото съм ти редовен клиент.Имаш много хубави домати А между другото как ти е заглавието?
    ... или... "сигурно помниш този очарователен мой поглед и с какъв кеф купувам от твоите домати" Сега сериозно... кажи й " Доста често минавам от тук и си викам поне да ти знам името... " ама с една такава усмивка :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си