- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЖИВОТА Е ГАДЕН!
Наскоро разбрах какво е чувството да искаш да си с едно момиче много, много ама много, а за нея да си нищо. За тези които си спомнят темата която пуснах преди 5 дена.
ЖИВОТА Е ГАДЕН!
Преместена
Punisherrr
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Живота като цяло е готин но погажда гадни номерЦА , не трябва обаче това да те демотивира да го живееш пълноценно взимайки от него с пълни шепи.
Има 2 възможности - да ти мине или да се гръмнеш. Get over it or be a piece of shit loser. Chose
Гаден е да много пъти съм се убеждавала в това,но все пак той е такъв,какъвто ти си го направиш.Какво да ти кажа-теглиш една майна на мацката и продължаваш напред.Да,тя може да значи много за теб,но заслужава ли го?
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Аа,мацето мечта не е проявило интерес,а... ееми случват се и тези нещаНе оклюмвай.
горкия, знам какво ти е ... и аз съм тъй , само че аз харесвам едно момче , а той мене не ... преживей гОооОо![]()
![]()
![]()
![]()
Да й еба мутката майна на курвата! Щом не се интересува от мен много й здраве! Аз гледам напрeд!!!!!!!!!!!!!!!1
Ще го преживеешСлед няколко месеца ще си намериш друга "голяма любов"
знам че е така....не си сам
и кво ? кат не те иска и дай да я напсуваме до девето коляно?? ми ти ако си такъв и навън.. колкото по - далеч от теб толкова по - добре!Първоначално написано от Love_Boy
Cruel Intentions
Значи живота ти е гаден само защото едно момиче не те харесва??
Какво да кажа аз..баща ми ме пребива ..крещи ми ,обижда ме ..заплашва ме..Явно иска да се чувства силен ..и си го изкарва на нас с майка ..
аз съм 14 годишно момиче без абсолютно никви психични проблеми ,което е изненадващо ..защото да гледаш как пребиват сестра ти , а ти да си на 5-6 годинки (: или майка ти .. как те нападат с нож ..и то баща ти..Не мисля ,че е нещо нормално!
Неможе нищо да се направи .
И въпреки всичко го обичам.
А ти казваш ,че живота е гаден ..ами аз какво да кажа?
Да се самоубия ли?![]()
Аман с ваще простотии ..
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Напълно те подкрепям, човече. Аз също съм в такова положение. Моят съвет е да си разсейваш вниманието от това в момента, излизай с приятели, живей си живота. Просто не мисли за нея. Съшо така си направи една равносметка, какво си направил ти за нея и какво тя за теб. Така ще разбереш струва ли си да страдаш за нея наистина.Първоначално написано от Love_Boy
![]()
И такива периоди съм имал.
Еми оправил съм се и то много добре, и твоят час ще дойде
Тегли 2 майни на всичко и ще се оправиш![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не се вкарвай в некви тежки филми братле... Слагай си го на kyра и да не ти пука .. всичко си дойде на мястото .... eбeш и бегаш ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Живота е такъв,какъвто си го направиш ти!Ти сам трябва да си взимаш важните решения,сам трябва да се научиш да се справяш със трудностите.И това че момичето в ковто си бил влюбен,не споделя чувствата ти,не трябва по никакъв начин да ти разваля предствата за живота,защото когато срещнеш друго момиче,което да ет обича ще видиш че не е толкоз гаден...
Първоначално написано от Love_Boy
На това му казват - твърд намек !Първоначално написано от ivana0895
![]()
Така е при теб, но ти избираш от двама, а той от николкоПървоначално написано от gLoRiToO
Или бъркам
![]()
Пак клишетата.Първоначално написано от gLoRiToO
Ти и да си го твориш хубав и удобен, все някога на всичкото щастие ти се изсира и една чайка, нали баланс трябва да има
Не винаги можем да си "правим" живота "такъв, какъвто го искаме". Аре моля. Понякога седим със скръстени ръце и дори колкото повече действаме, повече разваляме.
Разбира се, болката трябва да мине, аз това го знам много добре. Когато все още си й в плен, много трудно е да се "стегнеш", да си "вземеш" живота в ръце и да почнеш да го "правиш" такъв, какъвто ...бла бла.
Отдай се на емоцията, просто я изживей.
Като ти поолекне,да, стегни се. Но ти казвам че ако сега почнеш да се юркаш с недоизживяна емоция, малко трудно изобщо нещо ще съградиш.
Искам просто да тикажа да не потискаш вътре в себе си емоциите, да се самонавиваш, etc.
Преживей страданието, преодолей го (: Във всеки случай ще ти трябва да се стегнеш, но направи крачката към съвземане когато си готов. Другото са някви шашми, ала баланици. То не е да ти плаче душата, но всеки да бърза да те прати да вършиш някакви дела, да "се стягаш", "да не му мислиш", когато ти само това праиш.
Чакай да се успокоиш и давай напред към новия животВ добра кондиция ще си го градиш,човек се променя, израства. Следващия път заследващото момиче може пък изобщо да не ти пука.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ще го имам предвид!Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хората са гадни.В живота се справят най-издръжливите.Приеми го и напсувай тази мома,ако ще ти стане по-добре,ама нещо много ме съмнява....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ей,човече,не спичай!След време ще видиш,че ще си имаш някоя нова любов..споделена.![]()
I love изсулени!
Първоначално написано от mOBSCENE
на твое място
1.напивам се
2.зимам 1 тръба
3.ядосвам го да ме набие
4.викам чичо ушев да го бият в районното
5.кът се прибира с тръбата у главата да се научи
6.отивам по кучки![]()
kvo e tva ?
vsqko mom4e moje da tragne s vsqko momi4e ... bil sam svidetel na tva i dori ot opit moga da ti go kaja... no prosto trqbva da nacelish pravilniq podhod !!! (sorry za latineca nqmam instalirana kirelica)