.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Лазер

Град
    София

Лазер

Някой обезкосмявал ли се е с лазер? Мисля да накарам майка ми да ме заведе за мустаците, тъй като не ми се занимава постоянно да ходя на козметик, а не съм сигурна дали дали ще успея сама. И моля хора, които не са ходили на лазер, да не се изказват за някои неща, които не са 100% сигурни, тъй като ме стряскате с коментари от сорта на-може да ти се възпали или нещо такова

Град
    CrazyLand
    по-добре фотоепилация по ефективно е
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Град
    София
    ^

а тва какво е

Град
    CrazyLand
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Най-добре да те заведе на гинеколог!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

^ Оф вие всичко лекувате с гинеколог и кремче здраве..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ами след като се имаш за по-компетентна от всички нас, взети заедно, предложи нещо различно

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си