.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Дали сьм психически болен ?

Здравейте , искам да попитам някой дали може да ми каже дали имам някакви психи4ни отклонения .. но плс не ми казвайте да отида на психотерапевт защото ме е адски срам да отида то4но при такьв 4овек ... Зна4и да споделя за проблема си .. Еми ей така по 1 време сам супер весел 4овек си4ко ми е екстра но след 5 минуа се 1 полудявам се 1 ми е крив целия свят нищо не ме интересува си4ки ме дразнат по4ва да ми се стяга главата и не мога да си сдьржам нервите ... Това става ей така за по 10-15 минути и после си из4езва но не става 4есто даже бих казал супер рядко .. Някой може ли да ми каже да пия някви хап4ета за нерви или нещо такова :Д Или да ми каже как да "кротна топката" малко с някакьв сьвет без да ходя на психолог
    skype - luso-.-

Абе и аз съм така изпадам в ебаси нервните кризи после пък ми е много весело някви филми .. може да ти е така ако друсваш повече джам например или от коза съмнително ама де да знам Аз такива наблюдения имам върху себе си пък не знам хаха Здраве да е
    phah

cмени сорта

Град
    в света на приключенията ..
    хормонът те тресе здравата
    или наистина ти има нещо по-сериозно
    консултирай се спокойно-сякаш отиваш при ОПЛ-то си
    няма нищо срамно да се погрижиш за здравето си

Хм трябва да дадеш повече инфо, ако искаш го направи на лично. Аз съм психолог, но не се притеснявай. Това, което описваш може да има много причини, но не се знае. Но със сигурност чак психично болен не си, така че по-полека.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Ilikeliljon може ли да дадеш скайп да се консултирам там с теб haha или ме намери на моя - luso-.- а и оня каде вика да сменя сорта... нема тая поста си ме кефи ХАХАХА
    skype - luso-.-

Самоконтролирай се де, ако си нормален ще можеш да се успокоиш щом няма явна причина. Мисли за хубави неща.
    Помисли си само хората само какви проблеми имат и ги преодоляват. Стресът и нервите имат само отрицателен ефект върху цялото ти тяло.

Да , но от вьтре нещо ме кара да не мога да го вьздьржа се едно е по силно от мене ... незнам защо не става да го вьздьржам а и ако го вьздьржа целия ден ми се сьсипва така4е както се казва нали знаеш казвам вьв о4ите вси4ко без да му придавам бляськ
    skype - luso-.-

Град
    с.Търкулни Буркан
    Като се поусетиш, че ще избухваш спирай да дишаш. И гледай после да не забравиш да започнеш пак дихателните процеси.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Дали сьм психически болен ?

Цитирай Първоначално написано от cmexotepanuq
    Здравейте , искам да попитам някой дали може да ми каже дали имам някакви психи4ни отклонения .. но плс не ми казвайте да отида на психотерапевт защото ме е адски срам да отида то4но при такьв 4овек ... Зна4и да споделя за проблема си .. Еми ей така по 1 време сам супер весел 4овек си4ко ми е екстра но след 5 минуа се 1 полудявам се 1 ми е крив целия свят нищо не ме интересува си4ки ме дразнат по4ва да ми се стяга главата и не мога да си сдьржам нервите ... Това става ей така за по 10-15 минути и после си из4езва но не става 4есто даже бих казал супер рядко .. Някой може ли да ми каже да пия някви хап4ета за нерви или нещо такова :Д Или да ми каже как да "кротна топката" малко с някакьв сьвет без да ходя на психолог
    ВЪЗРАСТ&ПОЛ, ръст и тегло?

а случайно да имаш пряко физиологично отношение къмто плевели от типа на тези на картинката/аватара ти?

Адекватен отговор няма ли да ти даде специалист?
    Щастието на човека е в малките събития..!

нищо ти няма , въобразяваш си
    Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!

имам съученици,които са в подобно състояние...и двамата ходят на психолог...
    казвали сами,че дори и да не си...ъм...откачил (xD!) било много успокояващо да говориш с психотерапевта,тка че go for it и не се притеснявай..
    той може само да ти помогне и едва ли яде хора ;P
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Фен
    Град
    Plovdiv
    Нищо ти няма спокс И аз бях така Ето няколко съвета от мен ----
    1.трябва да имаш сън поне 9/10 часа, ама не да си легнеш в два и да спиш до 12, ами лягаш в 10 и ставаш в 8
    2.Трябва да имаш много силна воля. Опитай се да се контролираш. Като видиш, че някой те ядосва просто сам си се успокояваш, че нищо не е казал, спираш да мислиш и говориш по тоя въпрос иии просто го забравяш (се едно нищо не е станало) Не се вживявай много много в живота- той е такъв

Аз така се оправих и надявам се и на теб да помогне. Ако имаш още въпроси драсни ЛС
    Еми тва беше от мен иии успех \/

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    не си психо...Тва е от пубертета(ПРИ ВСИЧКИ Е ТАКА)

Град
    Sofia
    Определено не си психично болен.И сестра ми имаше подобен проблем,след като преживя една драма,та след това пиеше успокоителни.Може би и ти трябва да си взимеш някакви подобни лекарства

няма ти нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си