- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми , но го обичам !
Хам .. сигурно ще ми се смеете на тъпите проблеми но просто има нужда от помощЗначчи влюбетна съм от една година , даже повече в едно момче .. първоначално се надявах нещо да се получи , но явно съм си въобразявала .. ;( през септември миналата година разбрах че ходи с еднна ии се опитах да го забравяя но нищо не стана .. обичамм го повече от живота си .. той никога ни ми обръща внимание ии съм убедена че е побъркан по своята любов ! Но искам да е с мен .. толкова се нуждая от него .. как да си го взема от нея , как да го накарам да ме забележи .. само чче проблемът е че не гоо познавам ии нямам смелост да се запознаем аа по скайп - същото .. незнам защо но имам чувството че ако нещо му кажа или заговаря , всички ще почнат да ми се подиграват аа любовта му - ше вземе да се заяжда ии така .. боже - откачам ! ПОМОЩ .. моля вии ..
![]()
music = Life .. ** ..
Обич ли? Кога плащаш за нея данък обществено мнение ...![]()
Та ти дори не го познаваш ... ако е гаден по характер... визията не е всичко!!!
![]()
Пффф баси филмите ... първо се запознай с него и го опознай ... а псоле се влюбвай ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ох... (дишай punisherrr,дишай.... )
добре... да кажем така :
Не го познаваш,''обичаш го''(но щом не го познаваш,значи го ''обичаш'' само визуално,защото ти няма как знаеш какъв е характера му) така...следва,че просто ТИ не можеш да ОБИЧАШ повече от живота си () човек,който НЕ познаваш. Защото вие няяямате отношенияяяяяя!!! А ЗА ДА ИМА ОБИЧАНЕ ТРЯБВА ДА ИМА ОТНОШЕНИЯ.
Сега не се ли замисляш,че май това твоето му се вика ХАРЕСВАНЕ,УВЛЕЧЕНИЕ..дрън дрън.. сещаш ли се?![]()
И че след като някой явно няма интерес към теб може би е дооооооооста по-просто да си кажеш - еми,значи няма да е с тоя - натам.
![]()
sporet men sled kato ne go poznava6..tova ne e obi4 a nakakvo uvle4eniq !!![]()
Ем .. явно сте прави .. но просто искам да си е мой .. дори и да не знам какво изпитвам ;;ss
music = Life .. ** ..
Добре,но след като човека е зает какво искаш да направиш??
Мисли малко по-реалистично...за малко спри да тропаш с крак и да казваш ''искам искам искам!''
И аз много харесвах едно момче като бях на 12,13. То не бе рев,то не бяха драми.А той човека дори не му е пукало за мен, но аз упорито му се влачих по задника.
![]()
И така докато не седнеш(пък ако искаш и права стой) и не осъзнаеш,че тва е ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ.
Абе я си отстоявай мнението.
-Обичам го
-Е,как бе ти не го познаваш.
-Оф да бе,прави сте...
Ако ти кажа че ще ти е последната любов и на мене ли ще повярваш?!?
Така,да не се отплесваме.Гледай сега,тва че ти се разтуптява сърцето примерно,не значи непременно любов.А пък тва че те кефи като визия,хич не е любов.Ми или си трай и си го чакай да скъса с гаджето,или се запознай,пробвай нещо зарибявки ала-бала пък тогава ще му мислиш.Повтарям се,повтарям и други милиони мнения в милиони теми-НЕ ГУБИШ НИЩО !
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Няма по-тъпо и егоистично нещо от това да искаш да разделиш щастлива влюбена двойка, за да бъдеш на мястото на един от двамата...![]()
Разбирам те, че ти е симпатичен, но моят съвет е - опитай се да продължиш напред, а ако междувременно той се окаже свободен - можеш пак да пробваш с него, но в никакъв случай не разваляй чуждата връзка!![]()
Я чааакай малко ,, ти не го познаваш въобще , но го обичаш ?!![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
мннного съм съгласна как реши ,че го обичаш като само си го виждала няколко пъти?пък щом толкова искаш накарай някой общ познат да ви запознаеПървоначално написано от Hilary_
и как обичаш някои които не си опознала
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Била съм на твое място и те разбирам..,но повярвай ми не го обичаш както и да ти звучи..Това е просто привличане, което може и да изчезне, когато го опознаеш...Не искам да те разочаровам, но е така..Неможе да обичаш човек, когото не познаваш... Събери смелост и се опитай да го опознаеш само не им разваляй връзката..Станете приятели, и когато се разделят може да пробваш с него, ако все още имаш някакви чувства..И горе главата нищо не губишАйде успех и умната!
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Звучи като от приказка за лека нощ. Принцът видя принцесата и после реши, че е толкова влюбен, че няма нищо против да му хвръкне главата от дракона. Ама в средновековието са били много зле, а?Първоначално написано от vesSynkaa
![]()
Първоначално написано от sunshhine88
Ако ти не знаеш - ние откъде да знаем![]()
Иве, дай едно рамо, щото такъв случай не бях виждал от години....
Аз няма да те копирам, щото си уцелила все 10-ки. То че авторката не знае какво иска, но го иска на момента е друга тема.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Как го обичаш като не го познаваш? ;D
JиВеi тАка ч3 дА т3 е SrAм da rAзкAj3ш...,а Да тi 3 keф Da сi SпоmНiш....*
и на мен ми се е случвало същото нещо и то за по-дълго време беше моето увлечение, но и той си намери гадже и са вече заедно над година и половина, но се свиква със мисълта... всичко отминава![]()
eм .. окей .. вече разбрах че трябва да се примиря .. ! зарежете мойте глупости .. толкова съм тъппа и ви занимавам с бебешките ми проблеми .. ; xx
music = Life .. ** ..
абе слънцеПървоначално написано от sunshhine88
,тук сме за да си помагаме (част от нас)
аз не мисля, че трябва да се примиряваш!
знаеш ли, той може да си я обича и какво ли още не...но нищо не е вечно
а за да те забележи..хмм..знам ли, постарай се да изглеждаш така, че като минаваш момчетата да се обръщат (нямам предвид като ку*ва)
не си тъпа, просто си влщбена до уши в недостъпния хубавец...
и събери малко смелост, така, че да се запознаете...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Е .. поне ти ме разбираш и ме подкрепяш ..ама аз имам и още един огромен проблем - че съм толкова съмоуверена че .. няма накъде - толкова съм срамежлива и страхлива че е много малко вероятно да отида при него .. ;( ;(
music = Life .. ** ..
сладур, ти се направи хубава, че да прайш впечатление пък то самоувереността ще си дойде![]()
трябва самочувствие да има, пък и в крайна сметка запознате се..ако стане-хубаво..ако не-здраве да е
сега си мега хлътнала (верно, че е от много време) ама и това ще отмине
и не се знае...само събери смелост и късмета ще е на твоя страна![]()
They were rocking
Oh what a night....!!
Ти пък не и даваи такива големи надежди,че късметът щял да бъде на неината страна,глупости,аз като бех толкова самоуверен,като се познавахме,танцувахме,и още куп глупости сме правили с това момиче и накрая и го казах ииии.....са приебах мн здраво защо съм толкова КУХ,КУХ,тя си имала приятел то4но от преди 8 часаПървоначално написано от BigFakeSmile
![]()
хем ми беше смешно хем тъжно така4е внимаваи,много добре подбираи и обмисляи ходовете...
не й давам напразни надежди
нали все пак трябва да опита??
глупаво е да е тооолкова луда по някой и да седи и да го гледа отстрани..
това, че ти не си успял нищо не значи
They were rocking
Oh what a night....!!