.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    аз не съм и казвал да не опитва,даже напротив,трябва,но ти така си написа поста сякъш ме като го направи целият късмет на тази земя ще е с нeя,и ще успее,просто не трябва 'чак толкова да се надъхва,а и немам намериние на споря с никои,аз мисля така,които не е съгласен,жив и здрав.
    Поздрави

Ам на колко години си миличка,как може да разсъждаваш толкова повърхностно и по детски.Ти не го познаваш,той е щастлив с приятелката си.Прсто ти не се вписваш в цялата ситуация.И все пак успех
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Ама какво я нападате всички .. тя иска съвет , а вие веднага почвате не си влюБена , това не е влюБване .. ;х и защо пък да не е .. Аз пък ще ти кажа давай смело напред [sunny] * найстина нищо няма да изгуБиш ако се запознаеш с него , но знам че понякога срамът е прекалено голям за да го преодолееш .. а за онази неговата женичка сигурно я мразиш , и как иначе Както вече казаха по - добре намери някой оБщ приятел който да ви запознаее .. Успехецц !!
    Who said I can't wear my
    Converse with my dress?
    Oh, Baby, That's just me! [musicc] ..

1 как така го обичаш без да го познаваш?Просто го харевсаш на външен вид и това е.
    2 той си има приятелка което значи,че изобщо не трябва да се бъркаш!
    Намери си свободно момче да харесваш.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    Няма по-тъпо и егоистично нещо от това да искаш да разделиш щастлива влюбена двойка, за да бъдеш на мястото на един от двамата...

Разбирам те, че ти е симпатичен, но моят съвет е - опитай се да продължиш напред, а ако междувременно той се окаже свободен - можеш пак да пробваш с него, но в никакъв случай не разваляй чуждата връзка!
    И аз съм съгласна

Не се вкарвай във филми. Харесваш визията му, но незнаеш какъв е по характер . Представи си че е някой гаден Запознайте се
    [!][!][!]My heart really hurts... I think you broke it! Thank you[!][!][!] :*

Град
    София
    Абе момиче .. ти май не си имала други връзки .. смисъл ,, Изобщо не си имала отношения с момче, а ??
    Марио

А защо аз си мисля,че си около 12 13 годишна

ахахахахахахахха браво бе

Град
    ССофия
    аабе казах ви вече .. мерси на теяя дето ме подкрепят , ама просто забравете .. като чели съм единствената на тоя свят дето е в такова положение ; xx .. просто не се занимавайте с глупостите ми .. и без тва ви дрънкам заа .. някви .. абе все айде .. ии даже май е най добре да изтрия темата !
    music = Life .. ** ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си