- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми , но го обичам !
аз не съм и казвал да не опитва,даже напротив,трябва,но ти така си написа поста сякъш ме като го направи целият късмет на тази земя ще е с нeя,и ще успее,просто не трябва 'чак толкова да се надъхва,а и немам намериние на споря с никои,аз мисля така,които не е съгласен,жив и здрав.
Поздрави![]()
Ам на колко години си миличка,как може да разсъждаваш толкова повърхностно и по детски.Ти не го познаваш,той е щастлив с приятелката си.Прсто ти не се вписваш в цялата ситуация.И все пак успех
Ама какво я нападате всички .. тя иска съвет , а вие веднага почвате не си влюБена , това не е влюБване .. ;х и защо пък да не е .. Аз пък ще ти кажа давай смело напред [sunny] * найстина нищо няма да изгуБиш ако се запознаеш с него , но знам че понякога срамът е прекалено голям за да го преодолееш .. а за онази неговата женичка сигурно я мразиш , и как иначе![]()
Както вече казаха по - добре намери някой оБщ приятел който да ви запознаее .. Успехецц !!
Who said I can't wear my
Converse with my dress?
Oh, Baby, That's just me! [musicc] ..
И аз съм съгласнаПървоначално написано от RaZzer
![]()
Не се вкарвай във филми. Харесваш визията му, но незнаеш какъв е по характер . Представи си че е някой гаденЗапознайте се
[!][!][!]My heart really hurts... I think you broke it! Thank you[!][!][!] :*
Абе момиче .. ти май не си имала други връзки .. смисъл ,, Изобщо не си имала отношения с момче, а ??![]()
Марио
А защо аз си мисля,че си около 12 13 годишна
аабе казах ви вече .. мерси на теяя дето ме подкрепят , ама просто забравете .. като чели съм единствената на тоя свят дето е в такова положение ; xx .. просто не се занимавайте с глупостите ми .. и без тва ви дрънкам заа .. някви .. абе все айде .. ии даже май е най добре да изтрия темата !
music = Life .. ** ..