- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- търся една песничка.
вчера я чух по радио сити ..
не запомних нищо от нея , но я пее мъж и същата тази песен я има обаче с някъв друг текст .. ако имате идеи моля ви да мии споделите какво мислите.. тя е горе долу бърза![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ами да знам,но просто нищо не можах да запомня от текста. мисля,че беше на английски , ноо много трудно се разбираше,ноо знам,че има друга песен със същата мелодия , но с различен текст.Това е ,което знам.Първоначално написано от MarkKnight
Пусни радиото и чакай да я пуснат отново. Ако е излязла на скоро ще я въртят доста често.
Your pseudo sunshine I don't need.
В момента не мога да ти помогна с нищо,ако случайно пак я чуеш се пострай да запишеш малко от текста![]()
ми аз вчера цял слетобяд чакам да я пуснат , ноо ..Първоначално написано от BlackaTBW
![]()
Ся гледам че песента на 50 cent and Justin Timberlake Ayo Technology я пеят 2 или 3 изпълнителя.. незнам дали е тая ма пробвай :P
[vbox7]http://vbox7.com/play:2ac79264[/vbox7] ???
бих ти помогнал но много малко описание си ни представила
Е то щом е по Сити трудно ще даде някакво по - точно описание. Те там всичките песни са еднакви![]()
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
btw, Milow е превърнал л*йното на 50cent & JT в истинско злато!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от MarkKnight
Съжалявам че пиша тук, но за да не отварям тази тема... може ли някой да ми намери тази песен мооооооля!
Първоначално написано от PIF
аааа мерси мноооого (sun)
Я виж дали не е пък тази:Първоначално написано от pandelka
http://www.youtube.com/watch?v=DM2177pHMT0