- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СеФтето В сЕкСа
ПлаНирахте ли първия си път? .. или се случи ей така от само себе си и от нажежаване на страстите в един красив момент ? ако Сте го Планирали опишете в какво точно се изрязяваше пЛанът![]()
![]()
![]()
ДАно Сега Ме РазбЕрете пРавилНо![]()
Ми много ясно че го планирах цяла лятна ваканция от предучилищна детска градина към 1ви клас.... и на 15 септември '96та година направих сефтето.... За пръв път влезнах в училище като ученик- Ебacи кефа нямаше да се налага да спя на обяд!!!![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от ubuntureload
ее добър си![]()
![]()
ама сЕ пак Сме в РАздел СекС
![]()
![]()
![]()
Баш планиране не ,но може да се каже ,че се очакваше , беше на 14.02![]()
Само аз ли немога да разбера темата![]()
![]()
коЕ не РАзбРА пиЛенцеПървоначално написано от PrOxY
![]()
КАжи, че ДА ти РазЯсНя
![]()
К'во значи сеФте :P
http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%A1...84%D1%82%D0%B5Първоначално написано от PrOxY
в зависимост от контекста - „първият от много очаквани“; „първи път“; „сега започва“; „откриване“
сеГа рАзбРа ли![]()
![]()
Разбрах кво е ама още несъм правил секс някой слънчев ден ще ти кажа![]()
ще го планирам![]()
+1Първоначално написано от maxxxaaa
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ми специално планиране не, бяхме на морето и се очакваше, че ще го направим там, но да сме си казали - те сега точно ще го направим не.
Хмм кога минаха 10 години
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Ами всъщност си беше планирано!Даже избягах от даскало и си изпуснах контролното по история, заради тоя младеж!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
![]()
Контролното по история ... а после вдигна ли го .... :P![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
+1Първоначално написано от LovelyGirl
беше много яко
![]()
планирах го .. планирах го .. и накрая една кака ме хвана , каза че съм много сладък и ме изчука най подлотака че файда нема от планове.и кви са тия сефтета ? чифтета ? кво е тва
Планирано беше и не се получи.Следващия път стана от само себе си.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Планирахме го...по - точно датата
![]()
не беше планирано но се очакваше .... той беше в нас бяхме сами ......![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Не беше планирано, просто както си седяхме в едно кафе и си прайхме лаф ии на мен ми скимна, че ввче съм готова и отидохме в тях и то стана хавата![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Да планирах го , гаджето ми бе по-голяма от мен и въпреки всичко изпипах всеки детаил гледах наще да ги няма , организирах се и взех свещи , вино (макар че тя не пиеше) разни неща за хапване и дори приятели за да изглежда като импровизирано парти. Изгоних мойте хора към 22:00 и останхме само двамата , помня че я бях излъглал че съм правил секс но тя разбра и което е по-странното не го направи на въпрос просто спомена нещо от сорта че "всичко и е ясно" беше много забавно никога няма да ми излезне от главата.
аз си бях решила че ще е на този ден понеже така исках,ама той нишо не подозираше![]()
![]()
![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!